Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(195)
Raspunsuri - Pagina 3
Ank83 spune:
Avem si noi pe aici niste pozici ..mai recente... Nu sunt mai vechi de o luna
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
adinag spune:
Victo, e simplu
. Jasmina a inceput scoala, cel tarziu la 7.30 trebuie sa fie in clasa. Deci incepe destul de devreme ziua noastra. Si e clar ca Jasmina se si culca mai devreme acul, cel tarziu la 21, de preferat 20.45
. Insa nu as reusi sa mai stau dupa aia cu Floris pana la 22.30-23, nu rezist - imi trebuie ceva timp fara copii, chiar daca e pentru treburi. Si nici Jasmina nu ar fi asa multumita, ea - cea mai mare, sa se culce inaintea lui F
.
Apoi mai e si asa, ca ai mei copii din start nu au o nevoie asa mare de somn, F doarme si de la sine maxim o ora jumate ziua, de multe ori mai putin. Insa daca el se trezeste din somn sa zic la 15 nu se culca inainte de 22-22.30. Ca asa e el. Inainte se culca si el mai tarziu de pranz, cam pe la 13.30-14. Acum e totul altfel :) Nu am ce face
Victo spune:
aha, am priceput.:)normal ca trebuie sa ii culci pe amandoi deodata.Stefan nu s-a culcat aproape niciodata mai tarziu de 21,30.sa zicem ca in concediu, fiind si vara, l-a mai apucat ora 22, si in extremis, o sg data ora 23.dar cam atat.
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
adinag spune:
VIcto, ai mei sunt ca si noi: noaptea ar sta lejer pana la miezul noptii, cand avem invitati jasmina e mereu ultima care se culca, chiar si mai tarziu de copii care au 13-14ani. Iar diminieata ar dormi pana la 9-9.30. Mi-ar conveni, dar scoala asta ne da peste cap ![]()
Asa, ma duc s-o pregatesc ca mergem sa facem o ora de proba la un curs de gimnastica (jasmina), sa vedem daca e de noi - mai e si problema ca e cam departe.
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 in principiu am cam gasit Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici Pretendenti pt ![]() |
si eu gasisem la cresa/gradi langa bloc...dar degeaba!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Avem si noi pe aici niste pozici ..mai recente... Nu sunt mai vechi de o luna Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici Pretendenti pt ![]() |

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
adinag spune:
Ank, suteti tare faini! SI imi place ca la tine e la fel de ordine ca si la mine, de parca am avea copii in casa 
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ellis MIHA - si ai dus fata la ninita? |
Bineinteles!
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Ieri am facut unt de arahide dar nu-mi place cum a iesit, azi incerc sa-l incorporez intr-o praji ceva. Idei? Miha? |
Ufff...imi pare rau,dar nu stiu. Robert fiind alergic la arahide nu m-a interesat niciodata de untul asta,desi la un moment dat ma rodea curiozitatea sa vad ce gust are.
Ma gandesc,totusi,ca ai putea face niste briose.
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui vali_delide Adra, am auzit ca in Carrefour au cizmulite de cauciuc, sau la Debehams (cred ca am scis bine! |
Eu am vazut si in Practiker dar mi s-au parut enorm de scumpe.
Erau vreo 70 sau 80 ron.