Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(195)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Avem si noi pe aici niste pozici ..mai recente... Nu sunt mai vechi de o luna

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Victo, e simplu . Jasmina a inceput scoala, cel tarziu la 7.30 trebuie sa fie in clasa. Deci incepe destul de devreme ziua noastra. Si e clar ca Jasmina se si culca mai devreme acul, cel tarziu la 21, de preferat 20.45 . Insa nu as reusi sa mai stau dupa aia cu Floris pana la 22.30-23, nu rezist - imi trebuie ceva timp fara copii, chiar daca e pentru treburi. Si nici Jasmina nu ar fi asa multumita, ea - cea mai mare, sa se culce inaintea lui F .
Apoi mai e si asa, ca ai mei copii din start nu au o nevoie asa mare de somn, F doarme si de la sine maxim o ora jumate ziua, de multe ori mai putin. Insa daca el se trezeste din somn sa zic la 15 nu se culca inainte de 22-22.30. Ca asa e el. Inainte se culca si el mai tarziu de pranz, cam pe la 13.30-14. Acum e totul altfel :) Nu am ce face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

aha, am priceput.:)normal ca trebuie sa ii culci pe amandoi deodata.Stefan nu s-a culcat aproape niciodata mai tarziu de 21,30.sa zicem ca in concediu, fiind si vara, l-a mai apucat ora 22, si in extremis, o sg data ora 23.dar cam atat.

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

VIcto, ai mei sunt ca si noi: noaptea ar sta lejer pana la miezul noptii, cand avem invitati jasmina e mereu ultima care se culca, chiar si mai tarziu de copii care au 13-14ani. Iar diminieata ar dormi pana la 9-9.30. Mi-ar conveni, dar scoala asta ne da peste cap

Asa, ma duc s-o pregatesc ca mergem sa facem o ora de proba la un curs de gimnastica (jasmina), sa vedem daca e de noi - mai e si problema ca e cam departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

in principiu am cam gasit ... Acum sper sa pot sa ii bag in acelasi loc pe amandoi.. Daca nu Raul va merge la gradinita de langa blocul nostru

Poze pitici

Pretendenti pt

si eu gasisem la cresa/gradi langa bloc...dar degeaba!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Avem si noi pe aici niste pozici ..mai recente... Nu sunt mai vechi de o luna

Poze pitici

Pretendenti pt

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Ank, suteti tare faini! SI imi place ca la tine e la fel de ordine ca si la mine, de parca am avea copii in casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis
MIHA - si ai dus fata la ninita?

Bineinteles!

De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Ieri am facut unt de arahide dar nu-mi place cum a iesit, azi incerc sa-l incorporez intr-o praji ceva. Idei? Miha?

Ufff...imi pare rau,dar nu stiu. Robert fiind alergic la arahide nu m-a interesat niciodata de untul asta,desi la un moment dat ma rodea curiozitatea sa vad ce gust are.

Ma gandesc,totusi,ca ai putea face niste briose.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vali_delide
Adra, am auzit ca in Carrefour au cizmulite de cauciuc, sau la Debehams (cred ca am scis bine!), dar sunt ceva mai scumpe...

Eu am vazut si in Practiker dar mi s-au parut enorm de scumpe. Erau vreo 70 sau 80 ron.

Mergi la inceput