Copii nostri speciali...*(8)*
Raspunsuri - Pagina 9
andru_mami spune:
adriana-gand la gand cu bucurie,pe bune;chiar vroiam sa iti dau PM sa te intreb der rame ca i-am facut programare lui andrei la oftalmo miercuri dupa-amiaza si ma gandeam ca ai zis tu ceva de rame.
multumim mult si sper ca sunteti bine,vad ca adrian se tine de glume,toata lumea e bn,incepeti sa aprofundati limba engleza,e un lucru f bun ptr ei,ma bucur de ce aud.
ptr copii si ptr tine
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
Dodo-pui spune:
Las si
Plecam sa ne intalnim co logopedul
Azi e la gradi dupa amiaza ...
Revin dupa....
O saptamana frumoasa tuturor!
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
andru_mami spune:
neata!
Dodo-multam de cofee.f buna si chiar aveam nevoie;
succes la intalnire,sa auzim vesti bune
restul fetelor ce fac?
ce fac strumfeii?
poop la toata lumea si merg sa gatesc ceva ca s-au golit cratitele cu mancare,si copilul vrea mancare.
revin pe la voi,nu va las asa.
mada-ati inceput la centru de azi/?
ce face alrx? sunt curioasa cum o sa ii placa.
nicoleta-ioana ce mai face?
sunt progrese?
veniti la buc pe 28?adica la terapie
poop pe amandoua si fug sa bucataresc
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
wnimra spune:
hello
ms dodo de coffe
Noi ne pregatim de kineto , centru maine , avem doua terapii apoi mergem la dana , o sa fie rupt de oboseala dupa masa .
Vera sper sa ii placa destul de repede , sedintele sunt de 45 50 de min max si nu vreau ca jumate sa le planga , de obicei se acomodeaza repede , sa vedem.Pup pe Andrei
O sapt buna tuturor
poze Alex
Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
paula2003 spune:
Acum am tras cu ochiul putin pe la pozele voastre, albume, siteuri....si mi-au dat lacrimile.
Ce am putut citi, vedea in aceste pagini ...incredibil. Eu va felicita si va spun ca sunteti cu adevarat eroine. Nu cred ca sunt nici la degetul cel mic al vostru.
Va pupic.
Dodo-pui spune:
Buna dragelor...
eu mi-s rupta-n mii de bucati.
Logopedaa aparut la 10,15(deci ok avea program de la 10),a intrat prima o tipa cu copilul ei...care stie cat de greu imi e si-de aceea a intrat ea.
Apoi noi cei trei crai de la Navodari(Bodo,Isabella si eu),se pare ca i-a placut de teraputa ia raspuns la intrebari a si incercat sa vada daca-i merge sa faca ce vrea nu ia mers.Se pare ca tipa a prins care-s problemele lui logopedic si motric.Ne-a dat listutza cu necesarul.Abia in octombrie o sa avem programul exact.,,,dar mult a fost putin a ramas...
Sincer imi place terapeuta e blanda,calma...sper /de fapt sunt sigura ca peste doi ani cand am programat eu scoala sa fiu totul ok.
si revin...caci nu-l duc la gradi caci nu mai pot fizic...sa o car pe Isabella(4 ore mi-au ajuns azi)
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
wnimra spune:
gata si noi
Am o durere de burta, car carutul si nu mai pooot, sunt scari unde tre sa il iau in barte cu totul si ma rupe, mai ales cand se apropie si sapt naspa din luna ....azi am lucrat si eu cu dana ca acasa prea imi scapa alex si sa prind mai bine miscarea.
dodo cum reusesti cu amandoi? cum mai poti?...ma mai gandesc la tine si imi dau seama ca nu ai alta alterantiva si mergi inainte din inertie....pooop pe dodo cea viteaza
paula nici nu tre' sa fii ca noi sau noi ca tine, toate suntem mame , nici una mai prejos decat cealalta....esti o mama invingatoare,ai facut din Alexa un copil ca toti copiii, merge la gradi unde invata cot la cot cu toti gradinarii, socializeaza f bine, se poate descurca singura in diverse situatii si lista poate continua....totul datorita tie , plus inca un copil care te solicita in egala masura.
vera gata bucatareala? hai si la mine ca am o foameeee si nu stiu unde sa ma impart
Restul fetelor ce mai faceti?
poze Alex
Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
andru_mami spune:
mada-gata,taiat un pui,facut supa de pui,preferata mea si de fapt cam a tuturor,pilaf la cuptor tot cu pui,si friptura la cptor de pui cu piure de cartofi;sa nu ii mai aud pana miercuri de mancare ca nu mai pot,m-am satrurat in fiecare zi,mancare,copil,spalat,calcat,curatenie si pe urma sunt franta;am pus si 10 kg de gogosari la macerat pana maine sa ii pun la borcane ptr iarna si acum merg sa ii servesc masa lui andrei si cred ca trag sii eu un pui de somn pe urma langa el.
deci te rog pofteste la masa
cred ca si lui alex o sa ii placa asa ca nu mai astepta si hai
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
andru_mami spune:
Dodo- ma bucur ptr voi,inseamna ca sigur sunteti pe drumul cel bun si DD e alaturi de voi
poop o mama luptatoare si doi copii minunati
vb mai tarziu ca andrei asteapta masa si decat eu sunt topor de oase pe aici
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA