Copii nostri speciali...*(8)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

Buna dragele mele,,,
V-am citit tot week,dar mai greu cu scrisul,,,nu prea mai am timp liber de juniori si familion,,
Am inceput caminul,avem un program destul de incarcat,,iar dupa ce venim acasa ii hranesc si pun sa doarma de amiaz,,,,in timpul asta eu mai bucataresc sau aranjez cate ceva,,,
Dupa ce se trezesc o iau de la inceput cu ei,plus vreau sa luam ceva ore de engleza ptr copii si insistat cu scrisul la adrian,,zi plina nu gluma,,,
Plus ca in timpul liber mai ne vizitam si cu prietenii si familia care e aici cu noi in oras,, si cum toti am fost tot plecati peste vara acum ne-am reintalnit si ne vedem si povestim destul de des.
Timp de forum mi-a ramas destul de putin din pacate,,,asa ca imi pare rau daca nu o sa scriu asa des ca si pana acum,,,dar copii si familia sant prioritare.
Eu sant alaturi de voi si daca pot sa va ajut cu ceva,oricand cu placere trebuie sa scrieti aici sau sa imi scrieti pe Pm.
Vera draga luni sau marti iti pun ochelarii la posta,,,lentilele sa le arunci sa folosesti numa ramele,sant ff frumoase si flexibile,,,
daca mai vrea cineva mai am 2 perechi de rame din Titanflex,,,fff buna calitate,,,
In rest ma bucur sa aud ca santeti toate bine,,,asta e minunat,,iar cu ajutorul celui de sus mergem mai departe indiferent de probleme,,,

Apropo am primit ortezele si dispozitivul ptr Adrian si le poarta cu mare placere,,,copilul asta e un mister ptr noi,,,tot ce ii dam si ii facem e ff bine,,,noi ne omoram de grija ca ce o sa zica,,o sa il incomodeze el super bucuros zice: Am cisme ca Spartacus,,uraaaa sant spartacus,,,sa veniti sa ma vedeti,,,
Ne-a lasat masca pe toti,,,cateodata as vrea sa am optimismul,bucuria si cheful de viata al lui,,,e extraordinar,,,,
va doresc din suflet o dumineca si o saptamana minunate,,,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

babette,la multi ani,sanatate si tot ce-ti doresti pt tine si familia ta!

noi suntem bine,dar am o perioada mai agitata....o sa revin cu mai multe amanunte cand imi permite timpul!

pup mamicile si puii lor!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

Babette

Sa iti dea D-zeu multa sanatate,putere si viata lunga,,,sa reusesti sa iti indeplinesti toate dorintele,,,visele sa devina realitate iar grijile sa fie ceva de domeniul trecutului...

Sa ai parte de o viata linistita si fericita alaturi de cei dragi,,,iar copii si familia sa fie intodeauna un sprijin si o mangaiere ptr sufletul tau bun

te pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianapop
rame din Titanflex,,,fff buna calitate,,,

Ramele sunt pentru copii?Daca da nu-mi sunt utile(la Bogdan pana nu ne-om hotari ce facem cu cataracta,nu vorbim de ochelari)

La multi ani!
Babette

Multa sanatate si putere

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

babette
iti doresc o zi minunata , multa fericire si liniste in suflet, sanatate pt toti ca sa va bucurati unul de celalalt

si un La multi ani ! cantat la chitara in stil rock

poze Alex

Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babette spune:

Gata, am aparut si eu!
Scuze de intarziere!

deci: tort pt toata lumea!

si un pahar de vin alb,eventual sampanie,

apoi o

si pt cine doreste un capucino,

sucuri pt copii,

Multumesc pt urari si ganduri bune, sa ne dea DD la toti sanatate si bucurii, noroc, rabdare si putere sa mergem mai departe pana la scopul final pe care sa-l si atingem.

O zi frumoasa in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mdanicoleta spune:

cristina
sa dea Dumnezeu sa se indeplineasca tot ce doresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

LA MULTI ANI BABETTE !!!
Multa sanatate si fie ca toate dorintele sa ti se implineasca !
Multumesc pt. raspunsurile referitoare la imunizare ! Voi intreba si medicul desi ... doamna dr.( medicul de familie ) este buna dar nu este pediatru !
noapte buna !!!

www.gradinacris.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babette spune:

A mai trecut o zi, a mai trecut un an!

Doar n-o sa stea timpul in loc!

Si cum totul este trecator pe acest pamant, si necazurile sunt
trecatoare.

Deci, in prag de un an nou al vietii mi-am propus asa ca in tinerete sa nu prea tin cont de probleme, sa le iau ca pe un lucru mai firesc si sa ma bucur de viata, de partea frumoasa a ei.
In acest fel toata lupta mea pt Vladut va fi mai usoara, mai fireasca si cu rezultate mai bune, Am sa incerc sa nu mai fiu timorata de crizele lui pt ca aproape am uitat sa zambesc si mai rau fiind mereu ingrijorata am uitat sa mai traiesc. El merita din plin zambetul meu.

La multi ani si voua, chiar daca nu e ziua voastra, nu uitati sa zambiti si sa traiti si voi.

Pupici pt voi si pt pici

O seara placuta,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

babette-nu am uitat dar am fost plecata de dimi,am venit pana acasa f putin si am plecat iar;desi azi dimi in drum spre destinatie,mi-am adus aminte ca azi e ziua ta,desi aseara am vb cu tine pana la 1 noapte ,am uitat sa iti urez asa cum se cuvine:

"LA MULTI ANI,MULTA MULTA SANATATE SA ITI DEA D-ZEU,MULTA PUTERE SA TRECI PESTE TOATE GREUTATILE VIETII,MULT NOROC IN TOT CEEA CE TI-AI PROPUS SI FIE CA D-ZEU SA FIE ALATURI DE TINE IN ORICE MOMENT,LA ORICE PAS SA TE VEGHEZE"

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput