Copii nostri speciali...*(8)*
Raspunsuri - Pagina 7
crismac spune:
Buna fetele ! Eu ca de obicei seara .
Azi m-am apucat sa vopsesc baia , apoi bucataria si un hol . Am reusit sa dau cu lavabila dar curatenia ramane pe maine .
Dodo nici Ionut nu intelege de ce nu merge in fiecare zi la gradinita . "Mami maine mergem la gradinita ??? De ce nu ??? " Apropo de gradinita , Dodo i-ai facut imunizare pentru intrarea in colectivitate lui Bogdan ? Cum ? Cum imunizati copiii pentru sezonul rece ? Pana acum 2 ani i-am facut vaccinul antigripal lui Ionut dar acum nu mai vrea sub nici o forma . Nu ma stresam prea tare dar iarna trecuta a stat mai mult racit si cu o tuse de care nu mai reuseam sa scapam .
Imi este teama sa nu patim si anul acesta la fel .
Noapte buna !
www.gradinacris.blogspot.com
andru_mami spune:
crismac-de ce nu incerci cu ecchinaceea sau cu broncho vaxom?
pooop ptr tine si ionut
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
andru_mami spune:
uite aici mai multe pareri si sfaturi
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141922
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
wnimra spune:
buna
Am spalat azi intr-o veselie , daca se intind singure rufele ce viata ...dar nu asa ca am intins si inca mai am , am zis ca fac putina treaba si gata, aiurea , am tropait pana acum de nebuna.Am mai facut si chec ca sa bucur una bucata sot care s a relaxat azi pana am inceput eu cu gura si i-am dat de lucru.
Multe din noi am fost pe aceeasi lungime de unda.
crismac eu il pregatesc pe alex cu echinaceea, am incercat bronhovaxom dar a racit rau tare si m-am lasat pagubasa, de la oscillococcinum nu am avut rezultate prea mari , eu zic sa ii iei ceva orice ca sunt bune marea majoritate si il vezi pe parcurs cat de rezistent este , ca de racit oricum raceste ideea e sa ii treaca repede si sa o duca pe picioare.
fetelor de la noi , chec si niste suculet ca sa mearga acum seara inainte de somn....pooop pe toate
poze Alex
Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
andru_mami spune:
si eu terminat tot tacamul de la spalat rufe,gatit,facut dus,facut clatite cu dulceata de smochine,pensat,manichiura si gata,relax cu familia,un sprit de vin alb cu sotul si odihna ca maine e o noua zi,e duminica,tot relax,zi de vizita.
poop toate fetele si copiii din dotare
adriana-esti bine mama?
ce fac copiii?
da un semn cand poti
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
evelinele spune:
salutare fetelooor!!
mai intru si eu sa vad ce mai faceti, cum sunteti ca sa uit si eu de scarba asta pe care o am de impachetat-dezpachetat , calcat , spalat , purtat plod etc
mai zambesc din cand in cand de madalina care are un har de a reda totul intr-un mod super ilar..pe ea ar trebui sa o angajeze tel;eviziunile ca de tot felor de grupuri ne-am plictisit...au aceleasi bancuri
babette spune:
Ati vazut ca am avut dreptate cand v-am zis azi dimineata la ora 6 ca azi e zi de !
Toate am facut azi gospodarie , nu gluma!
Sa nu ne deochem de harnicute ce am fost!
Dar maine, o sa fim libere, cu soti si copii la plimbare, joaca, etc...
Acum, o seara placuta...... .......
...............
Somn usor.....
andru_mami spune:
noapte buna tuturor ,o noapte linistita si un somn usor,dupa atata efort azi.
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
paula2003 spune:
Neata.
Eu deja imi beau cafeaua... hai la o cafea, am multa, pentru toate fetele.
Gata a venit toamna si trebuie sa scot hainele groase. S-a sus cu vara si vacanta definitiv.
Eu le dau de imunitate Ribomunil si Luivac, pe laga sirop de plante natural, Oscilococin.....daca sunteti interesate de ce le dau eu, va postez intreaga schema si voi alegeti. Eu am facut un Excel ca sa nu ma incurc.
Va pup si o zi buna.
Dodo-pui spune:
Buna dragelor
las si
ieri am facut aproape tot ce-mi propusesem..
Azi intru in bucatarie,am comanda:
-ciorba de perisoare si chiftele cu sos
despre imunizare imi e greu sa vorbesc:
-in urma cu doi ani a facut vaccinul a fost ok
-anul trecut a luat ceva homeopat(nu mai stiu exact ce si multa miere cu lamaie)
-acum este cu ceva remedii homeopate de cca 3 saptamani(eu nu o sa spun ce ia pt ca stiu ca acestea se dau personalizat)-lui i le-a prescris d-ta careia ii mananc ei ficatii cu mii de intrebari(Dr Sima-imi pare rau ca nu-i dr nostru de fam-acum incerc sa obtin asta macar pt copii-de specialitate e pediatra si homeopata).
O duminica frumoasa si
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema