Copii nostri speciali...*(8)*
Raspunsuri - Pagina 14
andru_mami spune:
cristina-placerea a fost f mare si din partea noastra,conteaza mult sa stii ca cineva acolo iti este alaturi si este dispus sa te asculte oricand;e f adevarat ca ,copiii nostri nu au cu cine sa se joace,ma refer ca ei trebuie sa fie impreuna cu copii ca si ei,sa deprinda anumite reactii.
cu siguranta vom veni pe la voi,si poate de ce nu,poate ne intalmnim mai multe sa ne spunem oful si copiii sa se cunoasca mai bine,asa ii vedem cum socializeaza.
poop si mai vb maine ca deja ai mei fac galagie ca ei stau singuri in pat.
noapte buna tuturor1
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
wnimra spune:
mi-am imaginat intalnirea voastra ....frumoss...ii poop pe cei doi prieteni Vladut si Andrei.
babette iti multumesc iar ca m-ai luminat , este mai rarefiat aerul din creierul meu ...sper din suflet ca baiatul de la centru sa aiba mare drag de meserie si sa facem treaba, daca luam si in privat putin o sa ne cunoastem mai bine si putem forma o echipa,logopedie si psihoterapie sunt fff importante pt mine...traim si vedem.
Am incercat sa ii dau cu alti copii sa pape si tot tuseste , nu la fel dar vede ca are spectatori si face fitze.Are perioade cand este chiar ok si perioade naspa , daca are nasul putin de tot infundat sau gatul fff putin iritat , nu poate respira cum este obisnuit , se ineaca , tuseste de ma zapacesc de zgomot, da din cap etc...si eu gresesc de muulte ori, zic ca fac bine apoi cred ca nu fac si uite asa, sunt plina de remuscari, ma simte si face mai rau...sunt foooarte multe de zis si nu prea placute, aparentele mai insala, am tras cu el mult si mai avem si mai mult , un motiv cu greutate pt care nu prea plec cu el de acasa ca sa pape in alta parte , sa il chinui in masina sau sa nu aiba scaunul lui etc, incerc sa ii creez comfort si sa imi fie si mie usor, am trait episoade(mai muulte ca elodia) sa ma faca din cap-picoare plina de voma , culoare , consistenta si miros le stiu pe toate , priviri naspa, de mila , sila , sau ce cauta cu asta aici etc....cand ma plang ca nu mananca si face urat e grav rau , a avut maraton de 24 de ore in care nu a baut decat apa , am facut o criza de nervi ca am zis ca nu imi mai revin, era atat de slab ca nici pampersul nu ii statea.Stiu ca vb dulce mult aduce si ca pot scoate mai mult de la el daca sunt fff calma dar ma exploateaza la greu.Sotul meu imi zice ca asa militaroasa cum sunt si incapatanata am resusit sa il scot de la gavaj, cred ca de frica am reusit, sunt nopti in care visez cum se ineca si horcaia,ma trezesc si ma uit la el disperata si imi aduc aminte ca a trecut , doamne in ce hal putea sa manance, eram singura cuc ca nimeni nu suporta sa ma vada sa il vada si sa auda, asta mi-a facut si mai mult rau si m-a inrait, parca aveam lepra amandoi, racnea rau , eu de la calm ajungeam la tipat si nu imi ajungeau mainile si degetele sa il tin pe el, pe biberon, pe tetina sa apas , sa stiu cand strang de nas ca sa se duca, cand il ridic si ma miram uneori cum poate duce copilul asta atata teruare sau chiar eu, era necesar "sa vrea" sa se hraneasca altfel se termina toata povestea.....mooama cat am scris , sigur am sechele.
Sincer am vrut sa sterg, dar poate mai trece cineva prin ce am trecut eu si sper sa aiba mai multa vointa si sa vada ca se poate.
Si de aici toata fustrarea, ma impiedic de un nas infundat sau cum ii tuna lu' fimiu.
Si in seara asta a papat tetraparezul meu fructele ca un domn, eu pregatita sa il tin , m-am inarmat , el crize ca de ce il tin(ii mai telighidez tartacuta) , ii dau drumul poop degetelul pe care il intindea mandru si papa , o lingurita se intorcea intr-o parte , venea rugat de obicei dar venea, am ramas ca muta , sotul la fel , oauuu ce l-am laudat , cate tumbe am facut , pupat, dragalit , aplaudat, isterici ce mai ...totul blocul l-a stiut si acum forumul.
multumesc pt intelegere
pooop pe toooata lumea
poze Alex
Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
andru_mami spune:
LA MULTI ANI MIHAITA,SA FII SANATOS,SA LE ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR TAI,SA ITI DEA D-ZEU MULTA VOINTA SI MULT PUTERE SA TRECI PESTE TOATE HOPURILE VIETII CA PARINTII TAI SA FIE MANDRI DE TINE;SUCCES MULT MAI DEPARTE SI SA DEA DD SA AUZIM NUMAI VESTI BUNE DESPRE TINE!
doamne ajuta1
asteptam o felie de tort si un suculet
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
andru_mami spune:
avem sabatorit fetelor,iar noi sigur vom gusta din pregatirile lui mihaita
ii ureaza lui mihaita:
noapte buna tuturor,eu i-am adormit pe ai mei si mai bantuiam un pic pe aici.
poop toata gasca!
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
Dodo-pui spune:
Mihaita
La multi ani sanatosi!
007 multa putere si nervi tari!
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
andru_mami spune:
neata!
gustoasa si calda,poftiti ,va rog.
ce fac fetele?
ce fac copiii?
se apropie week-end-ul si eu va dorescd de azi un we minunat,sa va odihniti si sa fie asa cum va doriti voi.
poop gasca si fug la andrei ca s-a trezit si sigur asteapta lapticul.
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
wnimra spune:
LA MULTI ANI!
te pooop Mihaita iti doresc sanatate, multa fericire si multa putere de recuperare
Miha la multi ani! sa-ti traiasca frumusete de baiat si sa fiti fericiti
poze Alex
Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
adrianapop spune:
buna dragelor frumoaselor
am lasat gasca la camin si pana merg sa ii recupar mi-am facut timp sa va citesc si sa spun cateva cuvinte sarbatoritului,,
La multi ani Mihaita
Sa cresti mare si sanatos ca frumos deja esti,,,,sa ai parte numai de bine iar bunul D-zeu sa asculte dorintele si rugaciunile parintilor si sa le indeplineasca dorintele.
Noi santem bine,copii foarte fericiti ca merg la camin,in fiecare dimineata la 7 sant prezent de frica ca o sa adorm si nu o sa ii duc,,,,,
Voi aud numai vesti bune,,ceea ce e bine,,,
Va pup si fug la treaba,,,,mai vb
mdanicoleta spune:
la multi ani pentru mihaita!!!!
sa dea Dumnezeu sa te faci cat mai repede bine
[IMG]http://thumb10.webshots.net/t/64/764/4/35/10/2675435100105498190MIxJKp_th.jpg
mdanicoleta spune:
fetelor, am copiat la semnatura adresa url din webshot
de ce imi apare asa? ce trebuie sa copiez?
[IMG]http://thumb10.webshots.net/t/64/764/4/35/10/2675435100105498190MIxJKp_th.jpg