Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (103)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Katy mi-a placut tare de Abdul cel iubaret.

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 28+

saracu de el trebuia sa si-o taie na daca fata vrea de 30 cm asta e pounca nu?

Alexandra 32 + si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 11 luni 26.09.2006

Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 8 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Lidia

Elenic, eu cred ca am inteles gresit prima data Am crezut ca pe stomacul gol a fost 126. Bine ca e bine!

Am fost la dr azi si am facut non-stress test, dupa care m-a trimis la spital, de m-a cam speriat. Se pare ca aparatul pe care il au la cabinet nu e f bun, asa ne-au zis cei de la spital, ca cica se intampla in fiecare saptamana sa trimita paciente acolo sa le monitorizeze, ca nu iese chiar cum trebuie testul asta la cabinet din cauza aparatului... M-au monitorizat si la spital un pic si au zis ca e bine bebe si au facut si o eco scurta, doar sa masoare lichidul amniotic si sa vada cum se misca si cum respira. Si e totul ok. Cand eram la cabinet m-a luat o ameteala (si asta inainte de test, deci nu pt ca m-am speriat) si nu m-a lasat total nici pana acum. Nu m-am dus la serv, am venit acasa, am mancat si m-am culcat. E mai bine, dar tot sunt ametita, mai ales cand imi misc capul. Nu stiu de ce, ca tensiunea si glicemia erau ok... De cand am scris mesajul asta am iesit un pic la aer si mi-e mai bine. Sper sa pot dormi cum trebuie si sa ma scol neametita

La multi ani sarbatoritelor!

Laura 31+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

LARISEL ai PM.

MONIS, LAURAIRINA, KATY, ANDRECLUJ, LAURAG, ELENIC, SHTEPHY, IONELA pupici(scuze daca am uitat pe cineva).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

neata burtici

lavinia si camy - sa veniti cu vesti bune de la dr. neaparat

Lidia - am incredere ca o sa iei cea mai buna decizie.

cosicel - cam aceeasi parere o am si eu cu celulele stem. cam nu prea-ti ofera cine stie ce garantii. plus ca e destul de noua "moda" asta si n-am auzit practic de cazuri in care cutarescu s-a tratat de nush ce boala datorita celulelor astea. poate e si prea devreme, nu stiu. insa pentru cine are la dicretie banii astia, de ce sa nu recolteze, insa pt. cei care ar face un mare efort financiar, chiar ca tre sa te gandesti de doua ori inainte.
ionela - tot vizavi de celulele astea, cred ca doctorita ta are dreptate. asa este. nici ea nu stie ce va fi pe viitor cu celulele astea, poate o mare pacaleala, poate intr-adevar ceva bun. decizia e a ta. noi ne-am aruncat la multe cheltuieli lunile astea si nu cred ca mai avem bani si pt. asta. poate la al doilea copil, si intre timp poate se mai clarifica si situatia celulelor...

floricik - nici eu n-am mai auzit de asa ceva cu grupele de sange... eu stiam ca doar RH-ul conteaza. la mine eu am 01 si sotul A2, RH pozitiv ambii. la fel au si parintii mei (mama 01 si tata A2) si is bine mersi, mare, frumoasa si desteapta...

simonette - si eu mai experimentez stari din astea, insa nu prea le bag in seama, imi spun ca-s specifice sarcinii si gata.

dymomo - nici noi nu ne-am hotarat cu patutul. chestia e ca vrem si ieftin si bun...

Mergi la inceput

luni a nascut o colega de servici. cica noaptea pe la 3 s-a trezit cu contractii. pana si-a dat seama ca-s contractii de nastere, pana s-a imbracat, pana si-a luat una-alta de prin casa, pana a plecat spre spital, au trecut vreo 2 ore, au pus-o pe masa la spital si i-au spus sa impinga, ea tipa la cadrele medicale de acolo s-o opereze (ca ea se fixase ca vrea cezariana) si a impins de vreo 2-3 ori si in maxim 10 minute a iesit copilul.
nici nu si-a dat seama ce s-a intamplat cu ea, in 2-3 ore de zapaceala a si nascut. fara s-o taie jos ca nu mai era timp... are o fetita de 3 kg.
a nascut pe 14 sept. si se programase la cezariana pe 29 sept.
ce bafta pe ea!

asta ca sa mai auzim si povesti de bine... sa ne mai facem curaj...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Neata fetele!!!
Am fost sa fac glicemia provocata , iar, si to DEGEABA.....ma las batuta, nu mai fac nimic
Dupa ce ca era a 3-a zi in care m-am dus la cabinet, am mai stat si 2 ore la coada (erau numai parinti cu pitici sa fac exudat pt gradi, si nu a vazut nimeni ca-s gravida....asa-i la noi) si intru ca sa-mi spuna ca nu au funduri pt testul meu......GATA ..NU-MI MAI TREBUIE!!!!

31+ cu Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Simina - ce naspa. Nu puteau sa-ti spuna de prima data cand ai fost? Ce nesimtiti. Eu inainte de a merge la analize sun si intreb daca mai exista fonduri, daca trebuie sa platesc la ce suma sa ma astept, etc.

Lidia - decizia iti apartine. Eu de cel putin 10 ani tot spun „la anul fac un copil", dar am tot amanat. Acum am un copil si sunt cea mai fericita. Nu mai tin cont de varsta mea, de comentariile sociale, discutiile celor din familie, etc. Sunt doar eu si micuta.

Viitoare mamica in culmea fericirii 29+ (27+) Oana Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Buna tuturor
Eu sunt in concediu, dupa cum stiti, dar o tai repede la serviciu la o mare si plictisitoare sedinta.
Ramonika, poti, te rog, sa o intrebi pe colega ta cu cine a nascut? Luni era si doctorita mea de garda ( de fapt duminica spre luni) si vreau pareri. Eu am incredere in ea... dar o confirmare nu strica

28+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre

“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinonino81 spune:

Neata fetele!
Bafta fetelor care merg azi la dr,sa se intoarca cu cele mai bune vesti!
Merg si eu azi la dr si am niste emotii...,vreo doua zile a fost cam lenes bebelusul meu,dar astazi el m-a trezit cu niste lovituri..
Pupici la toate fetele

: 32+Radu Stefan

Mergi la inceput

ionela - colega asta a lucrat aici in Iasi, insa ea e din Bacau si acolo a nascut. oricum la cat de repede s-a produs totul, nici nu stiu daca a mai venit doctorul ei, probabil a nascut cu doctorita de garda sau cu vreo moasa. si cred ca totul s-a datorat mamei-natura nu stiu daca medicii au avut vreun "merit" pt. nasterea asta ultra-rapida...

tinonino - bafta, te asteptam cu vesti bune!

Mergi la inceput