Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (103)
Raspunsuri - Pagina 11
laurairina13 spune:
Lidia, anii trec..si pe urma sa nu iti para rau ca nu ai mai incercat.. Oricum tu stii cel mai bine daca poti sa induri tratamente peste tratamente in timpul sarcinii. Pune in balanta toate inconvenientele versus minunea de a avea un bb! Sunt sigura, ca mai devreme sau mai tarziu o sa iti faci din nou curajul sa incerci!
Intre timp, stai pe aici pe la noi, ca sigur se ia![]()
![]()
![]()
Laura,
32+
Mara Teodora
AMR 8 saptamani !!
poze
Katyuscha21 spune:
buna fetele am aparut si eu ![]()
azi am dormit ca o nesimtita ficioru' meu azi sa strezit sa 6 sil-am pus cu mine in pat si am adormit amandoi pana la ora asta adica 11 nu am mai dormit de mult pana la ora asta.
acum ma duc sa citesc din urma si revin daca mai e cineva![]()
Alexandra
31 + si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 11 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica 
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 9 Saptamani Si Ne Intalnim!!!
RamonaCopot spune:
Buna seara,
Am dormit ca un butuc azi, cu telefoanele sunand, cu zgomote de la blocul vecin care se placheaza cu rigips, pana pe la 18 si mi-am mai revenit putin. Acum am papalit si am chef de palavrageala
. Sotul a plecat la meci in oras (a se citi bere), asa ca pana la 12 iara singurica.
Am citit ca si voi ati mai experimentat mancarimi din alea pe corp...oare de la ce or fi? Ca eu m-am spalat, schimbat pijamaua...tot degeaba. Si nu am facut nici o schimbare la detergent, sau creme sau alte chestii. O fi pe baza de stres?
Ramona,
33+
DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 7 SAPTAMANI si o sa fiu
!
RamonaCopot spune:
Ia cititi si voi ce banc am primit azi:
Doi homosexuali in avion.. La un moment dat in difuzoare se aude vocea comandantului:
- Stimati pasageri, a intervenit o defectiune la motoare si ca urmare a acestei defectiuni ne prabusim…
Toata lumea disperata centuri, masti …
Unul dintre homosexuali ii spune celuilalt:
- Daca tot murim macar sa murim fericiti! Hai sa ne-o mai tragem odata…
- Esti nebun? Nu vezi cita lume este aici? Nu, nu se poate, spune celalalt.
- Nu vezi ca toata lumea este disperata? Nu o sa observe nimeni. Uite ma voi ridica in picioare si voi cere de exemplu un pix si o sa vezi ca nu ma baga nimeni in seama.
Vazind ca are dreptate si ca nimeni nu l-a bagat in seama cind a cerut un pix, al doilea homosexual cedeaza si incep amindoi "lucrarea". Dupa ce termina se aseaza amindoi multumiti pe scaune asteptindu-si moartea.
In momentul urmator vocea capitanului ii anunta ca defectiunea s-a remediat si ca avionul nu o sa se mai prabuseasca. Apar stewardesele sa vada daca toti pasagerii sunt in regula. Pe un scaun gasesc un batrin alb la fatza si plin de voma.
- Domnule vi s-a facut rau?
- Normal . Goluri de aer, picaj, spaima…
- Si, domnule, nu ati putut sa cereti o punga?
- Hmm.... credeti ca am avut curaj? A mai cerut unul un pix si si-a luat un futai de juma' de ora…"
Ramona,
33+
DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 7 SAPTAMANI si o sa fiu
!
cosicel spune:
Buna!
Ma bag si eu in seama cu celulele stem. Financiar poate ca nu e un super efort pt multe dintre noi, dar practic, firmele din RO dau prea putine informatii.
Deocamdata, sunt in faza experimentala pt vindecarea mai multor boli (din pacate destul de putine) iar cantitatea si calitatea sangelui recoltat asigura 'tratamentul' pana la o anumita greutate a copilului (in general in jur de 40kg). Cand copilul depaseste greutatea, ce facem? Ne bazam ca medicina a evoluat si se va gasi o cale de multiplicare sau renuntam sa mai platim?
Dar, sa nu uitam ca recoltatea asta asigura garantia unui donator nu faptul ca daca (fereasca DD) copilul are nevoie de vreo operatie, nu vom plati. Nu platim transportul probei pana la spitatul unde se va face interventia, dar costurile operatiei se suporta in intregime.
Si inc-o problema cu siguranta nediscutata de cei cu care se semneaza contractul: costul depozitarii ramane acelasi pt toti anii cat dorim sa depozitam sau se modifica dupa bunul lor plac?
Uff, eu vad totul in negru, la consultul lunar de la ginecolog, nu mi se spune nimic, imi face o eco fara sa aflu cat a luat in greutate bebe, cat e de maricel, cum e placenta... Acum, mai nou, m-a trimis sa mai fac o eco 4D, asa... cica de control. Si mai sunt 6 sapt pana voi naste... oare la ce i-o mai folosi?
floricik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dankutza Am dat click pe linkul cu anticorpi. Multumesc pt cine la pus , nu imi mai aduc cine. Of, ce rau imi pare ca nu am stiut de astea ieri, ca o intrebam pe doctora. O sa il prind pe Briceag vineri. Daca va duceti la dr zilele astea, va rog, intrebati de aceaste analize. Mai multe pareri avizate, ne face sa luam decizia corecta. ![]() |
Dankutza , eu am scris despre chestia asta
Conteaza in primul rand grupa de sange a mamei. De obicei, in cazul mamelor OI si tatalui cu AII sau, mai rar, BIII. In cazul meu, eu sunt O1 iar sotul AII. Cineva aici pe forum explica mai bine :'Diferentierea intre grupe o fac doi antigeni: A si B. Grupa A are prezent antigenul A, B are antigenul B, AB ii are pe amandoi, 0 nu are niciunul. In absenta unui antigen apare un anticorp, astfel ca o persoana cu grupa A are in mod natural prezenti anticorpi anti-B (de aceea nu sunt posibile transfuziile intre oricare doua grupe).
Ideea este ca daca bebelusul are in grupa sanguina un antigen pe care mama nu-l poseda (de exemplu mama are grupa 0 iar bebe A, B sau AB), anticorpii mamei reactioneaza si incearca sa distruga celulele rosii ale copilului (ma rog, procedura e mai complicata, anticorpii cica sufera nistre transformari, trec in sistemul circulator al copilului si actioneaza de acolo). Principala consecinta este aparitia unui icter pronuntat dupa nastere care in general se rezolva prin fototerapie, insa uneori este nevoie chiar de transfuzie de sange'.
Cam asta e...gasesti pe internet mai multe detalii. Eu mi-am sunat dr si a zis sa ma duc sa fac analiza la Institutul de Hematologie Dr Felix(e pe la Victoriei) si sper sa nu am anticorpi pt grupa A(a sotului). Practic te intreaba asistenta grupa ta de sange si cea a tatalui. Dar repet CONTEAZA GRUPA MAMEI DE SANGE.Adica O1 asta

Tu ce grupa de sange ai?

28+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
floricik spune:
cosicel pai daca iti face el eco pt ce te mai trimite la 4D?
Iar dupa ce face eco nu-ti da si foaia aia cu masuratori ? Ca acolo e trecuta greutatea lui BB.
Nu-l lasa. Bombardeaza-l cu intrebari ![]()
28+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
Katyuscha21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lidia74 Fetelor am venit de la g-doc. Offf...exact cum ma asteptam. In momentul in care raman insarcinata incep tratamentul plus ca va trebui sa fac vizite la Bucuresti la medicul hematolog care probabil imi va da sa fac injectii cu heparina iar asta nu imi surade deloc. Cred ca o sa fiu terorizata toata sarcina de injectiile astea. Deci...asta e...Oricum medicul mi-a spus ca probabil nu de la mutatia MTHFR am pierdut sarcina ci de la o infectie. Nici nu stiu daca ma mai bag la inca o sarcina...O sa ma mai gandesc.Lidia ![]() |
LIDA fii tare.daca e sa ai infectii o sa le tratezi si cum au zis si fetele 9 luni trec ft repede gandestete la cat de mult iti doresti sa fii mamica.
oricum la orice decizie ai lua noi suntem alaturi de tine si te sustinem.

fii obtimistaAlexandra
ANDREI 2 ani si 11 luni 26.09.2006 Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica

www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
ionelamaria spune:
Mai fetelor, ma omorati cu grupele de sange... eu am 01 pozitiv... dar n-am nici cea mai vaga idee ce grupa are sotul... ca asta al meu se teme de ac precum dracu' de tamanie... asa ca n-a fost rost sa aflu.... si acum nu astept decat sa cer vineri parerea doctoritei ( care iar se va amuza ca-s paranoica.... desi nu arata... si ma ia in serios la fiecare intrebare... eu asa am sentimentul... ca sigur in sinea ei se amuza) Din cate stiu eu socrii mei nu au niciunul grupa 01... deci slabe sanse ca sotul sa aiba 01

28+
Mihnea
aniversarea nuntii noastre
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
Katyuscha21 spune:
de la mine cam tarziu ![]()
zic si eu
LA MULTI ANI SARBATORITELOR DE ASTAZI SA FITI SANATOASE,SA AVETI O SARCINA USOARA PANA LA CAPAT SI SA VA DEA DOMUL COPII SANATOSI.

Alexandra
ANDREI 2 ani si 11 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica 

iar asta nu imi surade deloc. Cred ca o sa fiu terorizata toata sarcina de injectiile astea. Deci...asta e...Oricum medicul mi-a spus ca probabil nu de la mutatia MTHFR am pierdut sarcina ci de la o infectie. Nici nu stiu daca ma mai bag la inca o sarcina...O sa ma mai gandesc.