Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (103)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Legat de celulele stem am vb si eu cu doctorita mea. Mi-s spus ca tinand cont de ce spun bancile e o super asigurare de viata pentru copil, dar ea nu imi poate confirma ca ce spun ei e adevarat... ca daca e asa cum spun ei... merita toti banii chiar daca nu ii vom folosi vreoidata... dar nu a auzit de nimeni care sa le fi folosit pana acum... sa spuna ca au functionat... nu a vazut cum le analizeaza, cum le depoziteaza sa-mi poata garanta ca e ok... asa incat sunt riscuri pe care mi le asum eu... si ea nu spune nici da nici nu... cu atat mai putin imi poate garanta ea pt o banca de depozitare. A spus ca se fac multe recoltari in iasi... ca in sala de cezariene( acolo e spatiul unde sunt cutiile pt celule depozitate) vede mereu multe cutii... si reprezentantul de la CBC este cel mai des pe acolo... ca ea recolteaza... si daca ma hotarasc... ea va face asa cum hotarasc eu...

CONCLUZIA: sunt si mai in ceata!!

28+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre

“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Am pus poze pe picassa daca vreti sa ma vedeti.
va pup

29+ Matei Constantin
roxyaly-poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Roxyaly esti tare frumoasa! Mie nu prea imi vine sa fac poze cu burtica, pentru ca mi se pare ca sunt imensa si urata!

Am dormit putin de amiaza...arsurile mele sunt la ordinea zilei, nu lipsesc deloc, insa mi se par un lucru normal, si cred ca m-as ingrijora daca nu m-ar onora cu prezenta! Camy ramane sa ne vedem maine papusica!

Lavi, 32+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 8 saptamani de vis!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Dienutze ea mie mi-a spus ceva de genul ca medicina va evolua foarte mult si ca celulele depozitate au un potential foarte mare. Mi-a spus ca trateaza boli si alte alea. Mie sora-mea in zicea, ca totul cam este in faza de experiment si ca de fapt la ora actuala aceste celule trateaza doar cateva (daca nu ma insel doar 2) tipuri de leucemie.
Cezara era aseara foarte hotarata ca sa recoltez. Banuiesc ca si medicul care face recoltarea are un anumit avantaj finaciar de la firma aleasa de noi. Dar, mi-a placut ca nu mi-a recomandat pe nimeni, desi are in fata cabinetului tot felul de pliante, printre care si cu celelule stem. Sincer, nu sunt hotarata 100%, dar cred ca 34 de milioane esalonate in 3 luni, nu sunt chiar un capat de tara. Pe mine ma costa tratamentul pt inseminare cate 20 de milioane pe luna si nu aveam nici o siguranta. Deci, sunt destul de obisnuita sa dau bani pe la dr.
Ma gandesc sa pun la "ciorapel" niste banuti pt asta. Nu vreau ca mai tarziu sa imi dau cu pumnii in cap ca m-am calicit. Poate celulele respective pot salva pe cineva din familie (desi nu ii doresc nimanui sa aiba probeleme).

Am dat click pe linkul cu anticorpi. Multumesc pt cine la pus , nu imi mai aduc cine. AM citit acolo si nu prea inteleg cum sta treaba. Credeam ca important era doar stabilirea Rh-ului, dar vad ca si grupele sanguine. A facut cineva aceste analize de incompatibilitate de grup ABO? Ma bate gandul sa le fac si pe astea. La cate analize am facut, nu mor sa mai fac inca cateva. Am vazut ca la Babes (centrul meu medical favorit)se face ANticorpi anti A, Anticorpi anti B si Anticorpi anti Rh. Fieacre costa 30 lei iar la Medlife costa 20 de lei fiecare. Voi o sa le faceti?
Of, ce rau imi pare ca nu am stiut de astea ieri, ca o intrebam pe doctora. O sa il prind pe Briceag vineri.
Daca va duceti la dr zilele astea, va rog, intrebati de aceaste analize. Mai multe pareri avizate, ne face sa luam decizia corecta.

26+ moi si Cezara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

ROXYALY ai PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Fetelor am venit de la g-doc. Offf...exact cum ma asteptam. In momentul in care raman insarcinata incep tratamentul plus ca va trebui sa fac vizite la Bucuresti la medicul hematolog care probabil imi va da sa fac injectii cu heparina iar asta nu imi surade deloc. Cred ca o sa fiu terorizata toata sarcina de injectiile astea. Deci...asta e...Oricum medicul mi-a spus ca probabil nu de la mutatia MTHFR am pierdut sarcina ci de la o infectie. Nici nu stiu daca ma mai bag la inca o sarcina...O sa ma mai gandesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Lidia, fa-ti curaj... noi stim deja cat iti doresti un bebe.... si 9 luni trec atat de repede.... Mie nu-mi vine sa cred ca mai am atat de putin pana il am pe bebe in brate... Poate eu nu sunt cel mai bun exemplu.... dar, de cand sunt cu voi aici.... am inteles cat de greu e pentru unii oameni sa aiba un copil... dar ca toate aceste sacrificii merita... Noi te sustinem... asa cum tu ne-ai sustinut pe noi in tot timpul acesta. Asteptam poza celor 2 liniute

28+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre

“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

Fetelor am venit de la g-doc. Offf...exact cum ma asteptam. In momentul in care raman insarcinata incep tratamentul plus ca va trebui sa fac vizite la Bucuresti la medicul hematolog care probabil imi va da sa fac injectii cu heparina iar asta nu imi surade deloc. Cred ca o sa fiu terorizata toata sarcina de injectiile astea. Deci...asta e...Oricum medicul mi-a spus ca probabil nu de la mutatia MTHFR am pierdut sarcina ci de la o infectie. Nici nu stiu daca ma mai bag la inca o sarcina...O sa ma mai gandesc.

Lidia

Of mai Lidia
Hai ca timpul te va face sa iei cea mai buna hotarare, ai sa vezi

monis 32
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Lidia , sa fie asa cum iti doresti. Noi vom fi cu tine, indiferent ce decizie vei lua. 28+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Roxyaly esti tare frumoasa! Mie nu prea imi vine sa fac poze cu burtica, pentru ca mi se pare ca sunt imensa si urata!

Am dormit putin de amiaza...arsurile mele sunt la ordinea zilei, nu lipsesc deloc, insa mi se par un lucru normal, si cred ca m-as ingrijora daca nu m-ar onora cu prezenta! Camy ramane sa ne vedem maine papusica!

Lavi, 32+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 8 saptamani de vis!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Lavinia multumesc mult.Sunt convinsa ca si tu esti la fel. toate gravidele sunt frumoase.

29+ Matei Constantin
roxyaly-poze

Mergi la inceput