Locul fetelor Nou-Venite (16)
Raspunsuri - Pagina 2
babiela spune:
ale , stiai singurica, ca e prea devreme, fa testul peste vreo sapt atunci sigur apar II. te inteleg pt ca eu acum vreo 3-4 luni am facut teste aproape o sapt in fiecare zi , incepusem sa am semne de menstra, dar in capul meu eram insarcinata dar nu se pozitivau testele si le tot repetam si cand au venit uratii iar jale si bocete
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
jesia spune:
fetelor ce avem noi azi...ca pe toate ne-a apucat depresia
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
babiela spune:
frumoasa povestea ta lorrin, sigur bebe o sa vina si mai ales cu o poveste si mai frumoasa
polo spune:
Alesicoo, raspunsul meu la intrebarea ta este DA, nu mereu, dar nu stiu nici eu sa explic de ce, dar cred ca depinde cat de contractati raman muschii nostri dupa . Pentru a fi sigura ca nu trimiti toata samanta la canal este bine sa stai linistita in pat, cam o jumatate de ora dupa si sa nu te speli pana dimineata (stiu ca bhhhhh, dar asa mi-a recomandat)
http://community.webshots.com/user/diove
aleesicoo spune:
pana la sf lunii nu il mai fac deloc
HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB
mvb spune:
Lorin copii sunt atat de sinceri si de dulci.....cei mai multi parinti il fac pe al doilea copil de dragul primului care isi doreste cu disperare un fratior....e normal
am uitat sa iti spun ca ai o fetita exact ca o capsunica...iti vine sa o mananci de frumoasa
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
aleesicoo spune:
am stat lin in pat... dar nu chiar o juma de ora....si nu ma m spalat...dar pe urma imi vine sa fac pipi...mai stau din nou un pic.. si apoi trebuie sa ma duc la toaleta ca fac p mine
HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB
babiela spune:
mersi trutzi, uraaa am intrat pe mail si v-am vazut, trimit si eu poze cu o grasana (adica eu) si cu finutu si finuta mea.
mvb spune:
Ale nu te stresa...stresul nu te ajuta cu nimic...tu nu ai auzit relatari de-ale fetelor, care au ramas cand se asteptau mai putin?
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!
lorin7774 spune:
Ms, babiela, mvb. Si sa stii ca ai dreptate in ceea ce priveste dorinta de a face al doilea copil...
Uneori ma gandesc ca poate mi-l doresc mai mult pentru Miruna decat pentru noi si de-aia nu vine !!!
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA