Mamici prin FIV (9)
Raspunsuri - Pagina 7
madalina28 spune:
Acum sa dau si o explicatie de ce nu i-am luat Sofiei premergator:deformeaza mersul si ii forteaza sa mearga inainte ca organismul lor sa fie pregatit, de asemenea poate deforma si coloana, displazie de sold.Dupa ce a inceput sa mearga pe langa mobila nefortata din propia dorinta i-am luat www.toyz.ro/premergatoare/vtech/premergator-primii-pasi/" target="_blank">acest tip de premergator
Desiree nu ne-am suparat doar ca ne-a intrigat putin faptul ca se fac diverse asocieri cu fiv-ul, ma gandesc daca in Canada nu se gasesc premergatoare exista totusi o explicatie, nu exista cerinte automat medicii nu recomanda.
Kariris spune:
buluna, mortal socrul tau cu "impotenta de la scutece"!

cred ca vor sa-ti verifice rezistenta nervilor!
Pai eu le-am lasat pe ale mele o juma de zi fara scutece, doar in chilotei dupa ce le-am rugat frumos sa spuna daca vor olita...si m-am apucat de gatit. Cand am intors capul spre ele, sa lesin: canapeaua si fotoliu de piele cu pipi si prin tot livingul pe parchet din loc in loc cate o balta mica de pipi de ziceai ca am pui de catel prin casa. Aia mai fac asa putin si des. si aveau 2 ani.
Eu zic sa-ti cresti copilul asa cum simti tu si daca nu se poate altfel zici ca ei si faci ca tine. Important e sa ii fie lui bebe bine.
Ai mei se agitau toti din jur ca lui iris la 11 luni nu ii iesise nici un dinte. Mi-a spus cineva sa consultam un medic. I-am raspuns si eu ca io nu am vazut adult fara dinti, caruia sa nu-i fi iesit dintii de lapte si, nici copil mai mare care sa nu stie sa bea din cana sau care sa suga din biberon pana la 20 de ani, etc, incercand sa anticipez sfaturile care ar fi urmat.
De 2 zile am schimbat dormitorul fetelor. E superb! Doar ca e dormitor de baieti, dar no problem!!! Lor le place la nebunie sa doarma in paturi-masini. acum pe bune, oi fi eu mai nebuna dar mie nu mi-a placut nimic din mobila de fetite. Mie nu-mi plac culorile alea cica "pastelate" dar de fapt sunt lesinate in care te astepti sa vezi un copil cuminte, angelic si cu cearcane. Ale mele sunt mai baietoaice si mai zbanghii.
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui amzulica Desiree - am inteles ca se pun in premergator doar copii obtinuti natural nu si extraterestrii obtinuti prin FIV ... Glumesc, flacaul meu are greutatea de 9,5 kg la 7 luni - asta este greutatea unui copil de 1 an - tot dr. mi-a zis sa nu-l las sa mearga in picioare desi el tinde sa se ridice direct in picioare dar coloana lui destul de frageda ar fi prea solicitata. [/red]Mada[/red] - asa intentionez si eu sa-l las sa se ridice singurel ... cand va fi timpul. Si scuze dar cum adica nu se gaseste premergator la noi ca io m-am saturat de cate modele am vazut ... ![]() Cami mamica lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009http://community.webshots.com/user/amzulica |
La primul aliniat: esti rea! Scuze, dar eu nu cred ca am zis ceva impotriva copiiilor; cum spuneam, si noi am avut programare ptr. FIV dar s-a intamplat sa raman gravi chiar inainte de FIV...
La ultimul aliniat: or fi ele premergatoare la voi, dar la noi (in Canada sunt ILEGALE! Nu le gasesti de cumparat nici unde!
_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
amzulica spune:
Pai draga Desiree daca sunt ilegale cum de ti-a adus cineva din Germania si ai mai si folosit. Scuza-ma nu te-ai gandit ca o fi vreo explicatie? Intrebare retorica da?
Cami mamica lui
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
Victoria_mami spune:
| citat din mesajul lui amzulica Pai draga Desiree daca sunt ilegale cum de ti-a adus cineva din Germania si ai mai si folosit. Scuza-ma nu te-ai gandit ca o fi vreo explicatie? Intrebare retorica da? Cami mamica lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009http://community.webshots.com/user/amzulica |
Este ilegal sa se vanda; asta nu inseamna canu ai voie sa e folosesti; prietena mea si-a adus din State, eu mi l-am adus din Germania. Si pe cuvant daca pricep de ce te certi cu mine! Am intrat pe topicul vostru, mi-am cerut scuze daca deranjez si am pus o intrebare; puteai sa-mi raspunzi sau sa ma ignori! Si sa stii ca tu esti singura care a jugnit copiii conceputi prin FIV. Eu oi fi mai tuta si nu stiu ce si cum, dar nu sunt rea, sa jignesc copiii.
_

Victoria_mami spune:
| citat din mesajul lui madalina28 Acum sa dau si o explicatie de ce nu i-am luat Sofiei premergator:deformeaza mersul si ii forteaza sa mearga inainte ca organismul lor sa fie pregatit, de asemenea poate deforma si coloana, displazie de sold.Dupa ce a inceput sa mearga pe langa mobila nefortata din propia dorinta i-am luat www.toyz.ro/premergatoare/vtech/premergator-primii-pasi/" target="_blank">acest tip de premergator Desiree nu ne-am suparat doar ca ne-a intrigat putin faptul ca se fac diverse asocieri cu fiv-ul, ma gandesc daca in Canada nu se gasesc premergatoare exista totusi o explicatie, nu exista cerinte automat medicii nu recomanda. ![]() Madalina & Sofia (01.02.2008) calea sigura a esecului este sa renunti... |
Multumesc ptr. raspuns. Ma gandeam la premergatoare ptr. ca auzisem si eu ca nu-s indicate, doar ca niciodata o explicatie de ce nu-s indicate. In Canada sunt ilegale din cauza multor parinti iresponsabili, care nu au supravegheat copiii si au cazut cu ele pe scari. Dar, poti sa iti aduci din alta parte, atata timp cat nu te prinde cu el...
Referitor la fiv; iti promit ca NU as gandi vreodata ceva... aiurea despre copiii conceputi astfel. Si in ochii mei sunt copii normali, vroiam doar sa fiu sigura ca NU asta e motivul ptr. care fetita prietenei mele nu ia in greutate. Atata tot. Cum am mai spus, eu aveam programarea facuta sa imi scoata si singura trompa ramasa si apoi sa facem FIV, cand am ramas insarcinata. Deci, sigur nu mi se pare nimic deosebit sau "nenatural" si sigur copiii conceputi astfel NU ii consider... hmmm... cum au fost numiti de amzulica? Ah, extraterestrii... eu nu mi-as permite vreodata sa jignesc pe nimeni, nici macar pe cineva care se poate apara, cu atat mai putin un copilas nevinovat care nici nu se poate apara (verbal). Sunt si eu mama, am fost si eu in exact papucii vostri, doar ca cineva, acolo sus, a ales sa nu fie nevoie sa fac FIV. Mie sincer, imi pare tare rau daca am suparat pe cineva, era doar o intrebare, poate insensibila, poate tampita, dar doar o intrebare.
Ma scuzati si promit ca nu mai deranjez; am raspunsul de care aveam nevoie, si anume, ca NU exista legatura intre FIV si "ne-luatul" in greutate, multumesc mult ptr. raspuns, eu ma retrag la mladitele si mugurasii mei.

_

kittyke spune:
Nu ma pot abtine 
Desiree acum tu esti "rea" ...Amzulica a glumit... a si mentionat ca glumeste , trebuie sa intelegi ca mamicile care au reusit prin Fiv
( cu multe chinuri si esecuri) sunt foarte sensibile la intrebarile de genul "acesta". Chiar daca te-ai gandit la o prostie ca asta, n-ar fi trebuit sa intrebi la subiectul asta....
Si e mare diferenta intre a fi aproape sa faci Fiv sau sa faci Fiv cu tratamente si chinuri!!!(si de multe ori cu esecuri pana la rezultat)
O zi buna ( acolo in Canada la "voi")
Kariris spune:
meyyy dar rele sunteti!!!! ce aveti cu desiree???
Mie spre ex nu mi-a picat bine "gluma" lui amzulica! Nu am gustat-o si nu vreau sa o comentez. S-a simtit foarte ofensata de intrebarea lui desiree si a jignit chiar ea copiii fiv, ma rog... o fi glumit!
Si eu sunt mamica prin fiv si consider fetele mele exact ca orice alt copil. Si daca cineva banuieste si ma intreaba daca sunt prin fiv spun ca da.
Sa stiti ca atunci cand am facut cerclajul mai era o fata cu mine in salon gravida in vreo 7 luni cu o fetita prin fiv, care sangera si, facea in tot spitalul un circ si un tambalau ca vezi doamne, ea e un caz special, ca ea e o urgenta, o exceptie, ca ea a ramas prin fiv si cat s-a chinuit etc. Nici nu i-am mai spus ca si eu sunt o "specialitate" cu doi la purtator tot prin fiv. si nici eu nu i-am facut fumand o tigara. Pe bune acum de unde asteptarea asta sa fim tratate altfel? Nu intereseaza pe nimeni cum am ramas gravide, avem copii ca toata lumea si trebuie sa ne respectam reciproc.
Si daca desiree nu aici trebuia sa puna intrebarea, atunci unde? la aspirante optimiste???? Fiti si voi mai maleabile ca nu vrea nimeni sa va loveasca sau sa va jigneasca pe voi sau pe copiii vostri.
Puteti sa va suparati pe mine dar mi-ati parut usor agresive.
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
Victoria_mami spune:
Lachione, iti multumesc din suflet ca ai inteles ca nu a fost intentia mea sa supar pe nimeni.

_
madalina28 spune:
Ce-i cu voi fetelor?Din subiectul nostru calm si linistit am ajuns certarete?
Desiree nu s-a suparat nimeni pe nimeni, doar ca au fost intelese gresit unele cuvinte/fraze......Sa ne spui daca a gasit ce avea micutza de nu lua in greutate, chiar sunt curioasa.
Lachi sa stapaneasca sanatoase fetele masinutele, m-ai facut sa rad cu lacrimi "culori pastelate dar de fapt sunt lesinate in care te astepti sa vezi un copil cuminte, angelic si cu cearcane".Asteptam mai muuulte poze

Madalina & Sofia (01.02.2008)