Mamici prin FIV (9)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Evy30

buna mamici
ma alatur si eu voua . am nascut acum 6 zile si sunt tare fericita
insa incepand de astazi sunt extrem de ingrijorata

poana azi-noapte nu am avut lapte . am baut ceai de chimen si anason si azi-noapte a inceput sa curga

bebe a papat exclusiv la san si a fost ok . insa de azi dimineata sanii sunt foarte greoi , extrem de greoi , frig si ma dor de mor .
bebe a papat toata ziua la san si tot degeaba . sanii se inmoaie pe moment , dar in 15 min devin iarasi greoi .

am incercat cu pompa , insa deja sarcurile mele sunt varza , ca ne-am chinuit cu pompa sa vina laptele zilele trecute .
am incercat acum si manual , a iesit cam 75 ml din ambii sani , insa in continuare sunt grei .
ce sa fac ????? va rog ajutor .
oare laptele muls in biberon i-l pot da lui bebe ?

si ce sa fac ? sa mulg in continuare manual ?
stiti vreo rezolvare ?
sunt disperata !!!!!!!

Evy bine ati venit printe noi!Din ce descri tu acolo pare a fi "furia laptelui" incearca sa te mulgi cat mai des, stiu ca pt a mari productia trebuie sa faci dusuri fierbinti, eu zic ca tu ar trebui sa-ti pui comprese cu apa rece pe sani si maseaza-te ca sa nu cumva sa ti se infunde vreun canal sa dai in mastita, pt rani la san exista un unguent se numeste garmastan il gasesti la farmaciile dona, mai poti folosi si mameloane de silicon eu am avut de la avent am fost f multumita de ele,daca te multi poti pune laptele in congelator poate fi pastrat acolo cam 3luni, nu-l invata la bibe este de 8 oi mai usor sa traga din el decat din san, se puturoseste si nu o sa mai vrea tzitzi, o sa vezi ca in curand se va stabiliza lactatia si o sa fie o placere sa alaptezi.Uite aici un topic dedicat alaptariihttp://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134143&SearchTerms=alaptat

Marush

Pussi am studiat astazi piata lego duplo si m-am hotarat la ferma mare sau la zoo sunt sigura ca va fi incantata sa constuim si sa ne jucam.Multumesc pt sfaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Evy felicitari pt puiut!!!
As vrea sa adaug ceva la ce ti-a spus Mada: opreste orice iei pentru stimularea lactatiei in perioada asta. Incepi imediat ce scapi. Un leac babesc care la mine a functionat este foaia de varza tinuta pe sani. Multa bafta!!!

Marush

Mada in piscinuta aia cu bile de la Chicco incap 2 maimutze? Si ai vreo poza cu zebra pe care o calareste Sofiuca non-stop?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

andrada din motivul spatiu pt. doi eu am luat o piscina gomflabila in care sa incapa doau maimutici si un set de 100 bile colorate si si-a facut treaba cu brio!
mada duminica sau luni vin si cu alte idei de cadouri, in functie de ce primesc si ce la va place Tustelor!
Marush sa te ajute DD sa iei decizia corecta!
evy bun venit! felicitari! la capitolul san eu nu pot da sfaturi!

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Andrada uite aici cateva pozici sunt mai vechi dar cred ca semnificative pt ce ai intrebat piscina cu doi copii in ea si zebra dupa care este inebunita si ffff rezistenta crede-ma ca m-am urcat si eu pe ea nu ca mi-as fi dorit dar m-a pus matza

Pussi abia astept maine felia de tort si paharel de suc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Salutare la mamici si la pitici !
Andrada ceva asemanator zebrei este si Ursuletul Winnie Pooh .Eu l-am comandat de la Quelle dar acum l-am vazut in oferta de jucarii de la carrefour .http://www.carrefour.ro/index.php?pg=vcatalog&catalog=003
Intr-adevar ....e super....si Tudor il calareste cu mare bucurie....
Jucarii sunt foarte multe, numai sa ai timp si bani ca sa cauti...mai ales acum , inainte de sarbatori...ohoho....sute de oferte ...

Pussi maine pentru .

Evy sa-ti traiasca minunea , sa fie sanatos si sa va umple viata de bucurii ! Da-ne mai multe detalii (cand poti) si poate ceva poze...

Madalina pentru printesa Sofia..are niste ochisori.........o mananci cu zebra cu tot....

Marush , nu stiu ce sa zic....daca Bunul Dumnezeu ti-a mai dat acum un copilas inseamna ca a considerat ca esti o mama tare buna si ca meriti asta , ca esti puternica si ca El o sa te ajute ....si eu imi mai doresc tare mult un sufletel, dar pe mine nu m-a ales Doamne-Doamne.....mai gandeste-te....alege impreuna cu sotul tau cea mai buna decizie....

Buluna , Rami

Ella , mami de minune Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

fetelor, am inceput sa fiu mai bine . mama m-a mult manual toata noaptea , si mi-a desfundat toate canalele. am pus si foi de varza . cu garmastan dau inca din luna a 8-a insa nu merge la mine . azi l-am pus pe bebe deja de 3 ori la san , si m-am muls cu poma si am scos 1/2 de biberon , insa nu l-am dat ca vreau sa traga la san , ca am . e bine ca s-au mai calmat sanii . acum ii simt plini de lapte ,greoi si foarte putin durerosi .

sa dea domnul sa am in continuare laptic , ca eu vreau sa alaptez

acum ma duc la nani , ca sunt tare obo .
mai vorbim . multumesc muuult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Salut!
M-am hotarat: bebe trebuie sa se nasca! Nu stiu ce a fost in capul meu, un moment de ratacire!!Sa ne ajute Dumnezeu sa ne descurcam si sa ne indeplinim si planurile pentru la anul! Vrem sa ne facem o casuta si suntem la limita cu banii, sau chiar pe minus!
Imi aduc aminte ce am simtit cand mi-a dat vestea sotul ca are azoospermie, parca mi-a cazut cerul in cap, am simtit ca o greutate ce ma sufoca...m-am gandit atunci si la varianta cu donator..as fi lasat si serviciul, si casa si tot pentru un bebe!
Gata, de acum incolo va voi tine la curent cu noua sarcina...dau fuga sa-mi calculez DPN-ul, iar maine primul eco!
VA SARUT PE TOATE, FARA EXXCEPTIE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Bianca ce mai faceti?Cum se simte David?
Moniland niste poze cu fetitele nu ne mai pui?
Mada mie imi plac toate propunerile tale,eu nu stiu cam ce sa ii iau ca papusile nu prea o atrag asa,cred va primi ceva care canta ca asta o fascineaza pe ea.Am mai vazut un cub asa care are diverse activitati incluse,vom vedea.
Rami sa facut,ce mai face Ilincuta?
Pussi si Bia e incantata de bucatarie,i-am luat una micuta si diverse legume,fructe din plastic asa care o incanta.Daca merg la playgroup cu ea acolo au diverse chesti si ii iau ce vad ca o fascineaza.Nu ne-ai mai zis deoc ce fac fetele?A maine asteptam tortuletul ca sa cantam Multi ani traiasca,Multi ani traiasca..La multi ani..........
Buluna nu ne zici nimic de baietelul tau?Am sa te trec si pe tine in listuta daca vrei sa imi dai datele vostre,sper ca mai scri pe la noi.
Evy bine ai venit la mamici,sa iti traiasca flacaul,ma bucur ca esti mai bine.Si ce a zis Andrada am facut si eu,deci eu am pus foi de varza dupa ce le pusesem in frigider in niste apa.Asa m-au invatat aici sincer.
Andrada voi ce mai faceti?Va ganditi la cadouri vad.
Ella asa este jucari sunt cu carul,numai sa o nimeresti pe cea de care micutul sa o indrageasca.Ce mai face Tudoras?
Marush ce ma bucur,stiu ca va fi enorm de greu dar sigur ai luat decizia corecta.Acum pot sa spun felicitariiiiii mami.Te asteptam cu vesti de la echografie.
Eu tot tusesc mai frate de nu mai pot,de 2 nopti nu dorm bine,Bianca este ok deocamdata iar afara ploua intr-o veselie.Nu mai plouase de ceva timp stiti.....acum ne scoatem parleala

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Evy cum il cheama pe strumf ca sa completez listuta?

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Mada, imi place mult zebra aia, cred ca e si foarte stabila, nu ? Referitor la piscina/bile, oare bile separat nu gasesc undeva, ca piscine am deja 2.

Aurel, sanatate multa !

Evy, FELICITARI mami ! O sa vezi ca secretia de lapte se va regla in timp, la inceput e mai greu. Eu zic ca ce faci acum e exact ce trebuie.

Marush, iti tin pumnii sa fie bine in continuare. Ai grija de tine.

Fetelor, voiam sa va intreb, oare e in regula ca Ilinca mea sa doarma cate 4-5 ore/zi (in 2 reprize), plus cele 12 ore noaptea ? Mi se pare cam mult pentru 9 luni, ce ziceti ? Cam de o luna parca doarme cam mult ziua, inainte dormea vreo 3 ore adunate. Eu stiam ca pe masura ce cresc, bebeii dorm mai putin. Am ajuns sa o trezesc eu din somn seara pe la 7.30, ca vad ca singura n-are de gand, si se decaleaza si programul de masa.
In rest e super activa, nu sta o clipa locului, dar cand i se face somn, se culca singurica in tarc si o duc in camera ei in patut, n-am ce face.

Pupici !

Mergi la inceput