Mamici prin FIV (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Ma bucur enorm sa vad atatea noutati
Rami chiar ma gandeam la voi. Ilincuta e o mandrete de copila. Asa dupa cum ai zis sistemul privat de crese din Ro e abia la inceput dar daca vor reusi sa-l ajunga pe cel din Anglia (vorbesc de acesta caci il cunosc) va fi extraordinar de bine nu doar ptr copii ci si ptr parinti! Din punctul meu de vedere nu se potriveste numele de cresa, eu ii spun gradinita.
Moniland fetitelor frumoase foc
Delfi la noi interdictia e totala la dulciuri. Noroc ca ma stiu tare severa in privinta dietei si suparacioasa si nimeni nu indrazneste sa se abata de la regula, pana in prezent Le-am spus ca daca dau dulciuri nu-l mai las pe David la ei, asta e cea mai mare pedeapsa ptr socrii.

David doarme in patul lui doar noaptea. Ziua doarme in patul nostru iar seara adorme la noi si il mut in patut pe la 10pm. Asa am facut de cand s-a nascut. O fi bine, o fi rau ... sotul ar dormi cu el toata noaptea, ba chiar ne certam uneori din cauza asta. Imi place sa-l privesc cand doarme si dupa 8 luni inca nu m-am saturat.
Ieri am observat al patrulea dintisor!

la toti copilasii si la toate mamicile

David, puisorul nostru drag (17.02.2009)

Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

ella_72 ma bucur ca ati rezolvat problema cu petrini, eu nici nu mai folosesc altceva si ne merge foarte bine. Apropo de tarate (ca zicea rami 73) inainte de petrini am incercat si eu cu acea infuzie insa fara nici un rezultat.

madalina pana n-ai zis nici n-am observat ca sarbatorim deodata. La noi cred ca e ceva cu data de 1, si eu si tata si bunica din partea tatalui suntem nascuti pe data de 1 (ce-i drept in luni diferite, insa pe data de 1) si la fel au ales si puisorii mei sa vina pe lume tot in data de 1.

rami, moni foarte frumoase printesele

tuturor

Eni de Raymond si Roland

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetelor!
Intru pe fuga si revin mai tarziu dupa ce imi culc fetele.
Rami eu sunt impotriva variantei cresei si pentru bona. O sa-ti trimit un PM si o sa-ti argumentez. Nu mai vreau s-o fac pe forum ca in ultima vreme am un talent aparte de a genera polemici si a-mi atrage antipatii.

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Ella ati aflat rezultatul analizei lui Tudor, a scapat de giardia?

David, puisorul nostru drag (17.02.2009)

Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Ok, Lachi, cand poti scrie-mi ce parere ai. Intre timp am mai citit si eu diverse pe net, am vazut chiar si pe forum un subiect pe tema asta, se pare ca parerile sunt impartite... Eu imi doream o oarecare socializare pentru copil, dar vad ca multe crese tin copiii numai in patuturi, sau nu le dau jucarii pe motiv ca "se lovesc cu ele". In fine, cred ca mai depinde si de cresa... Tipa asta pe care o cunosc era destul de incantata de varianta asta, dar se pare ca este un loc mai de exceptie unde se patrunde mai greu.
Adevarul e ca mai avem mult, frate, pana sa ajungem si in Romania la un nivel acceptabil al sistemului educational... greu, foarte greu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Salutare la mamici si la pitici !
Da Bianca am scapat de giardia .....sunt happy... .Desi credeam ca nu scapam...din ce citisem eu pe net , cum ca se scapa mai greu ...uite ca la noi a functionat tratamantul.Si nici poponetzu' nu mai este iritat....
Pupici la mamici si la pitici....

Ella , mami de minune Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

buna seara fetelor!
am tot citit de giardia pe aici, ca in alta parte nu am avut timp sa ma documentez. Lamuriti-ma si pe mine de la ce se face? ca vad ca din pacate e in voga..

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

MONILAND,nu ai idee cat ma bucur ca vad si eu cum cresc printesele tale.Cred ca esti topita rau de tot dupa ele.

Rudy avu azi serbarea de hallowin si parada....si iar am dat apa la soareci,nu ma pot abtine,n-am leac...asta unde ma tot ofuscam pe maica-mea in liceu...ca de ce tot lacrimeaza la fiecare eveniment,normal ca nu aveam cum sa o inteleg atunci.Si fu multa lume...toti parintii,bunicii,matusile,...sa nu mai spun ca venira 2 si cu cateii dupa ei,pe bune.Copiii au fost costumati pe grupe de varste,..dulci rau de tot cu totii,....iar odorul personal costumat in copacel....cel dulce dintre dulci zise cioara...infoindu-se ca un curcan.Pentru cine vrea sa i vada aici incepand http://family.webshots.com/photo/2302537150072337911AVUzIc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

Buna mamici!
Desi am fost prezenta mereu, pe forum, nu am scris ca nu am avut ce....
De curand i-am dat lui Andrei (aproape 5 luni) lapte de vaca si a baut . Acum, ca am citit ca multi copii refuza, ma gandeam sa nu-si piarda interesul pentru laptele de vaca si sa-i dau in continuare cate putin. Voi ce parere aveti? Trebuie sa incep cu o anumita cantitate? Sa il imbunatatesc cumva? Eu oricum voi continua si cu Nan1. A...si va mai intreb: dupa Nan1 ce sa-i dau? Ce lapte de continuare? Si de cand?

Va pupam.

Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
MAMI DE MIHAI ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Delia, asa e, sunt topita dupa ele, dar nu atunci cand urla amandoua
Buluna, si eu le dau Nan1 si urmeaza Nan2 de la 6 luni. Despre laptele de vaca nu stiu ce sa zic dar astept parerea mamicilor cu experienta.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput