Discursul Presedintelui
Raspunsuri - Pagina 5
nastasacarmen spune:
pai daca imi dai dreptate...atunci macar mergi la vot. dintre 3 serpi macar alege unul neveninos.
Deus spune:
o da merg la vot de fiecare data! dar as aduce un guvern din Germania...
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro
inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
quod me nutrit me destruit
http://community.webshots.com/user/Deusphoto
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nastasacarmen Cel putin nu ma mai reprezinta un betiv. E o realizare |
Poate ca, din ceea ce am scris de-a lungul timpului, am aparut un fan Basescu. Ei bine, nu sunt, recunosc insa ca nu-i gasesc contracandidat, printre tipterii care se agita in acest moment.
Informatia cu "betiv" imi scapa...desi am vazut mai multa lume ca apeleaza la acest aspect. Cum o spui direct, ai putea sa ma lamuresti de unde se trage sursa afirmatiei tale?
Multumesc!
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
nastasacarmen spune:
din surse apropiate Cotroceni-ului.poate erau doar barfe, dar am avut confirmarea la TV-si nu o singura data.
multumit?
oana_n spune:
citat din mesajul lui nastasacarmen Cel putin nu ma mai reprezinta un betiv. E o realizare |
Nu sunt fan Basescu. De asemenea nici Geoana sau altii. Dar totusi, conform dexului
BETIV = persoana care face abuz de bauturi alcoolice; care are patima betiei; alcoolic
Eu una nu l-am vazut pe Basescu la tv in postura de alcoolic, abuzand de bautura, sau sa nu se poata abtine de la bea. Sa inteleg ca tv-ul meu imi arata deformata realitatea? Sau ca imi cenzureaza stiri?
Acum ca bea un sprit, sau un pahar de whisky....nu cred ca asta inseamna ca e alcoolic. Ar trebui sa folosim cuvinele cu mai multa grija ca sa descriem realitatea, si nu exagerarea!!!
Repet, nu sunt fan Basescu si nici ma atrage politica!!!
capcaunul spune:
citat din mesajul lui nastasacarmen din surse apropiate Cotroceni-ului.poate erau doar barfe, dar am avut confirmarea la TV-si nu o singura data. multumit? |
Care surse, Cancan, Click, Atac, Ciao?
Cat despre TV, cred ca ar fi bine sa-l duci la service.
Rufus spune:
citat din mesajul lui nastasacarmen din surse apropiate Cotroceni-ului.poate erau doar barfe, dar am avut confirmarea la TV-si nu o singura data. multumit? |
Nu stiu ce surse ai tu la Cotroceni...deci nu ma contrazic.
Dar la televizor ce-ai vazut?
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
nastasacarmen spune:
avand in vedere ca eu nu beau , poate vad realitatea deformat....un om care abia vorbeste si i se impleticeste limba in gura, are ochii tulburi de ....poate dragoste de tara....
in legatura cu "sursele apropiate"- am specificat ca sunt zvonuri, barfe a unor persoane care au avut contact direct cu domnul presedinte. confirmarea o am de la TV. si nu e deformata. este problema lui daca bea unul -doua, noua pahare, dar in calitatea de Presedinte a unei tari incearca sa te abtii macar atunci cand exista riscul sa fii filmat.
este parerea mea si tin la ea, precum aveti si voi parerile voastre si tineti la ele.
voi incerca in fiecare zi sa mai conving inca un om sa mearga la vot sa schimbe acest om care consider ca este nociv viitorului tarii.
Rufus spune:
citat din mesajul lui nastasacarmen este parerea mea si tin la ea |
Nu-ti fa griji...nu vreau sa-ti schimb parerea; voiam, doar, sa vezi chiar tu ce argumente ai; si m-am convins.
Mie nu mi-e nou absolut nimic. In fond, in 1990, din surse apropiate "strans" Cotroceniului si, evident, de la televizor, se vedea clar ca studentii din Piata Universitatii erau niste drogati si niste betivi. Tu ce credeai atunci? (daca aveai vreo parere...)
nastasacarmen spune:
stai linistit nu sunt chiar atat de usor de mani****t
si nu uita, chiar daca e un oras mic dl presedinte a ajuns si aici in vizita la bunul sau prieten Pinalti- e marca inregistrata, deci asa trebuie sa-i spun.
nu trebuie sa fii un fin psiholog sa vezi ce tip de om e, iti trebuie doar 2 minute la max 5 metri de el.
inca o data spun ca intr-adevar e un om inteligent, dar nu cred ca este omul potrivit pentru functia care o detine.