Piticodrom Festiv de Sept - Oct 2005 (223)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Hallo,

e bine ca raspundet la mobilizare. Cred ca propunerea Ioanei e ok:) nu de alta dar am invatat drumul)). cu copii sau fara? cum se voteaza...daca se voteaza fara, incerc si eu sa vin fara Milan...

vorbim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

va multumesc pt urari si la multi ani tuturor sarbatoritilor.desi scriu rar intru si va citesc mereu.
si ege are 16 kg,nu am mai masurat-o dar e destul de inalta.e tot asa de legata de mine,uneori e geloasa pe cel mic,desi mereu ea e in centrul atentiei.
ma gandesc uneori cat de repede au trecut 4 ani.vb aceeea :copiii cresc,noi imbatranim
pupici de la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

buna fetelor! la ce odisee esti cu bb?

Citat:
citat din mesajul lui ege

va multumesc pt urari si la multi ani tuturor sarbatoritilor.desi scriu rar intru si va citesc mereu.
si ege are 16 kg,nu am mai masurat-o dar e destul de inalta.e tot asa de legata de mine,uneori e geloasa pe cel mic,desi mereu ea e in centrul atentiei.
ma gandesc uneori cat de repede au trecut 4 ani.vb aceeea :copiii cresc,noi imbatranim
pupici de la mare

fisun si arzu ege (30.09.2005)siefe(16.10.2008
http://www.flickr.com/photos/15435238@N07/

mama de Raisa Maria si Rares Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

E aici la odisee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

ok dar intrebam cu bb ...

Citat:
citat din mesajul lui oaana

E aici la odisee.

Oana,mami de zulufosi scumpi.

mama de Raisa Maria si Rares Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Bianca, daca ramane in timpul saptamanii, vin fara copii; daca vreti in weekend, pot veni cu copiii (dar ar trebui sa ne vedem la un loc de joaca, pentru ca nu toti copiii stau frumos ca Milan la masa in mall). A confirmat si Irina ca vine.
ege, ma bucur ca sunteti bine. Da, mai avem o luna si ne mutam la "In floarea copilariei".
futuremother, ege are la semnatura data nasterii lui bb, daca asta vroiai sa afli. Odiseele sunt pentru .

Am fost in parc cu bicicletele pe ploaie, si cu ocazia asta am vazut ca este Circul Orlando venit langa Palatul Copiilor.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani Maria si Iosua! Sanatate, bucurii si multe cadouri.

Andreea, sa-ti traiasca fata!
Oana, in primul rand sanatate lui Iosua, sa nu mai aveti probleme. Cum a fost la petrecere?

A dormit si Smaranda o noapte fara sa ma plimbe prin casa, dar a venit bebelushul familiei de la apartamentul de sub noi acasa de la maternitate, si m-am trezit la fiecare planset de-al lui; asa ca acum sunt numa' buna de munca (cu ochelari de soare ca sa nu se vada ochii rosii de nesomn).

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Salutam piticodromul si felicitam aniversatii zilei: Maria, Iosua, "La multi ani!" si sa aveti o aniversare fericita!

Andreea, Oana, sa va traiasca copilasii si sa va aduca numai bucurii alaturi de fratiorii lor!

O saptamina buna tuturor,

Dana Lucia si scolarul Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

La multi ani Maria si Iosua!

Sanatate lui Iosua!

Ioana cred ca si noi am disperat vecinii cat a plans Vlad , bine ca nu am vecini tineri sa mai faca copii !

Vlad e iar acasa cu rosu in gat, deja devine rutina.

Vineri am fost eu sa il iau de la gradi si tare l-a mai laudat doamna ca a invatat poezia repede si a recitat asa frumos, mi-a crescut inima cat o paine, dar pe alta parte mi-a repetat de vreo 3 ori ca nu ii place deloc galagia lui vlad, ceea ce stiam , nu ii plac zgomotele, de cand era mic e asa. Dimineata plange ca vrea sa vina bunicu sa il ia si ce crede-ti ca face? isi ia un scaunel si se urca la geam sa il vada pe bunicu cand vine, de la 8 dimineata , imi era o mila de el......
In alta ordine de idei sa va zic ultima pasiune a lui Vlad, vrea sa invete cuvinte in engleza, mergeam cu el pe strada si numaram si m-am apucat sa ii zic cum se zice la soare, luna, stele, pesti etc. a retinut absolut tot si e si foarte interesat, a zis ca ii place si se uita prin casa de jur imprejur si intreaba :"ce se zice la .....?" (nu zice "cum se zice la ...") oricum eu sunt bucuroasa ca a devenit interesat de ceva. Drept sa spun ma pune in incurcatura uneori, ca nici eu nu stiu toate cuvintele, ar trebui sa merg cu dictionarul dupa mine , de ex m-a intrebat:
V-ce se zice la masina de paine?
eu-a, nu stiu, da la paine se zice :bread
V- aha car bread
Imi venea sa musc din el de simpatic ce a fost, el a facut repede legatura, ca la masina stia cum se zice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Alina sanatate multa lui Vlad si bravo ca ii place sa invete cuvinte in engleza, super. Mi se pare un mare cistig invatatul limbilor straine de la o virsta cit mai frageda, e ideal, as spune eu. Parerea mea e sa il stimulezi in acest sens fara sa simta ca e fortat desigur ci asa in joaca, stii tu desigur asta, sa conversati putin cit putin in engleza de ex. cuvinte sau propozitii care ii stirnesc lui interesul. Tin pumnii sa fie totul bine si well done Vlad and keep on going!

Mergi la inceput