Piticodrom Festiv de Sept - Oct 2005 (223)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna dimineata piticodrom!

"La multi ani!" Ada, Andrei Daniel.

Meme, sa va traiasca feciorul si sa va aduca numai bucurii alaturi de surioasa lui.

Sa aveti o zi buna si salutari de la noi!

Dana Lucia si scolarul Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

olaaaaa.....ne mobilizam si noi sa ne intalnim? deschid lista:

1. Bianca&Milan
2....
3.....

Ioana, Miflore, Ruxandra, Irina, Cristina....ma bazez pe voi:)))

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Olaaaa!
Eu vin! Dupa marti incolo.
Frumoaselor, la multi ani copilasilor nascuti in ultimele zile! Sa fie cu totii norocosi!
Eu lucrez si la aceasta minunata ora pentru servici dar m-am saturat sa ma tot plang.
Spuneti-mi mie daca sunt nitel paranoica. Duminica la pranz Ana calarea pe un ponei dragut, Jerry, din Moghioros si-a fost ciupita de un animal, nu stiu exact ce dar se exclude un banal tantar pentru ca s-a produs o umflatura cu diametrul de vreo 6-7cm...nu va dati seama cum arata Ana, horror, a muitat sa va spun ca intepatura a fost deasupra sprancenei si umflatura cuprindea si ochiul... va dati seama ce bucurie, i-am dat claritine, fenistil, rivanol, d-astea, a vazut-o doctorita, tot tacamul. Umflatura i-a disparut treptat si de azi practic nu se mai vede. i-a trebuit insa mult sa dispara, vreo 4 zile. Nu stiu ce sa fac, mi-e frica sa n-o fi ciupit-o o capusa pt. ca asta poate transmite niste rahaturi de boli. As putea sa-i fac niste analize speciale pentru borelioza...cam asta-i ideea, sunt paranoica? Sa las fata in pace sau sa investighez? Am uitat sa va spun ce e mai important, barbatu-miu i-a facut o poza chiar cand era pe ponei, e cam neclara insa, si cu zoom nu se vede f. bine...treaba e ca apare acolo un animal rotund care probabil tocmai ii sugea sangele, mare cam cat o boaba de mazare, capusa, paianjen, nu se distinge bine, hmmm...ce sfat imi dati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Buna dimineata!
Floricico, Vlad pateste asa de cate ori il pisca un tantar, daca e capusa se vede, ca ramane infipta, o fi fost un paianjen ceva, ce sa faci mai departe? nu stiu depinde de tine, da eu sunt asa familiarizata cu situatia asta incat nu ma mai streseaza.
Ia uite aici : http://family.webshots.com/photo/2050083210104096520sCRHva o piscatura in spranceana, concomitent cu una de urechea opusa, ochiul e cum vezi, iar urechea .... m-am speriat cat de tare se poate umfla, era dubla fata de cealalta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

buna ziua.
La multi ani tuturor sarbatoritilor de zilele acestea.

Miflore,eu zic sa nu te stresezi,intr-adevar unde sunt cai pot fi si capuse,dar dupa cum a spus Alina,capusele nu pisca si pleaca,ci se baga in piele cu ccc capul si sug ,deci cu siguranta ai fi vazut-o daca ar fi fost acolo.Cred ca a piscat-o un gandacel oarecare.Ai mei fac niste blande mari mari,de la orice fel de piscatura:purice,tantari,paianjen.Eu le dau de obicei aerius,sa nu se mai scarpine.

Eu pregatesc tortul pentru Iosua,avem cativa invitati maine acasa,si luni fac cate o praji pentru fiecare copil la gradi.

weekend placut.

Mergi la inceput

Buna ziua piticodrom!

La multi ani: Ioana Catalina, Peter Theodor, Mathieu Petru, sa aveti o aniversare asa cum va doriti!

Oana, succes la pregatit tortul, prajiturile si petrecere frumoasa miine!

Weekend placut tuturor,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani Petrut al Dianei si Bursicuta Ralucai pentru azi, si pentru sarbatoritii din ultimele zile: Andrei al lui meme, Sarah a lui Valen, Arzu-Ege a lui Ege, Andrei al lui Mary, Radu al Ralucai, Jessica Ginei, Vlad al lui jadi, Eva lui Agri, Mario al lui moki!

andreea.
oana, da, stau destul la serviciu, dar nu ca Mihaela, care ne intrece.
kristina, multumesc pentru toate detaliile referitoare la sabii si pistoale.
alina, tare Vlad cu raspunsul.
Bianca, si eu vreau intalnire! Ne pastram imaginatia pentru altceva si ne vedem tot intr-o dupa-amiaza la Plaza, sau vrei sa ne vedem toate cu copiii, in weekend?
Mihaela, si pe mine m-a muscat ceva in parc, pe antebrat, cu aceleasi urmari pe care le are si Ana. Eu am asteptat sa-mi treaca, dar ma durea rau la atingere.
Marinela, ma bucur sa te citesc.

Noi am fost (iar) la Voineasa 5 zile, la liniste si aer curat. Miru a fost incantata sa chiuleasca de la gradi.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miana spune:

Noi suntem cam raciti mai ales eu, si cum nu am mai intrat zilele astea pe net ii zic Ioanei( daca nu ma insel) La multi ani pt. miercurea trecuta.
Sara s-a despartit zilele astea de bunele ei prietene de la gradi care au facut 4 ani si merg la scoala, iar marti va merge si ea o zi intreaga de proba la scoala ei. Cam face mofturi. nu stiu ce are ca ea era genul care se acomodeaza f. repede intr-un grup. in ultimul timp ii e tot frica de intuneric si chiar cand ii bag bluzele pe cap se sperie, iarasi o noutate la ea.
si cu baletul incheie grupa de la 2 la 4 ani unde a fost mai mult o joaca si acum trebuie sa aleg intre balet clasic sau clipdance. eu as vrea balet insa profa de acum mi-a zis, am cam vazut si eu, ca pare sa fie mai mult facuta pt. clipdance, ceea ce mie nu prea imi surade. insa tot ma duc cu ea o data de proba la balet altfel o dau la gimnastica si sper ca peste un an sau doi sa vrea sa studieze un instrument. deja ma vad in "marea dilema" de a o lasa sa faca ceva spre care pare sa aibe inclinatii sau sa o duc pe un curs ales de noi, care credem noi ca e mai bun, intre ceva mai sportiv sau ceva mai artistc si cultural.
Dana_lucia cu pm nu am rezolvat nimic. Am trimis si mail la admin am scris si pe forum dar nici un raspuns. Iti dau totusi adresa, Thelma0098 pe yahoo. e o adresa secundara care o folosesc f. rar.

weekend placut in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani Ioana, Calin si Laura!

miana, multumesc. Ti-am trimis un pm de test, eu cred ca ar trebui sa-ti mearga pm. Raspunde-mi ca sa verificam circuitul complet al pm-ului pe forum. Succes Sarei marti!
oana, distractie placuta azi!

Copiii vor in parc, le-am aratat ca ploua, dar mi-au zis sa luam umbrelele si sa mergem. Sa vad cum ii deturnez.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Salutam piticodromul!

Felicitam aniversatii zilei: Ioana Catalina, Calin Andrei, Laura , La multi ani!

Duminica placuta tuturor!

Mergi la inceput