Clasa a 3-a, 2009 - 2010

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stela30 spune:

Vai.... am intrat in panica!!!!!
Noi ne prefacem ca facem scoala ,suntem la step by step si in loc sa facem mai multe lucruri facem mai putine.
Copii nu au primit manualele nici astazi ,cica doar vineri, saptamana asta invata doar pana la 12 asa ca suntem inca in vacanta caci ceea ce fac ei la scoala nu poate fi numit lectii.
Speram sa intam in normal macar de saptamana viitore cand vor avea ore pana la 16.
Salutari!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Vic felicitari pentru rezultate!

Ai cumva niste modele de teste? Ma intereseaza cele de engleza. Tot inventez eu (dupa cele de la firma) caci in librarii n-am gasit nimic satisfacator. Un site ceva unde as putea sa vad niste modele de teste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

bine v-am regasit mamici si copilasi de clasa a 3-a

si noi am inceput scoala(logic!)....
am avut deja teme...Mihnea a luat azi Fb la problema zilei(la matematica)
si noi am lucrat toata vara,la mate,am citit,am scris....a fost la inot(la bazin,in Pitesti...fetele de acolo stiu)...
si in tabara la Gura humorului

sper ca anul acesta sa fie mai atent si mai concentrat ...pt ca isi doreste PSP si pt asta tb sa munceasca....adica sa fie atent ca sa ia si note de FB

va

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

hello fetelor

a luat FB 'ubitu' lu' mami la autodictare era atat de bucuros ca m-a sunat in pauza de dupa ora

am hotarat sa-l meditam la engleza, 1 data pe saptamana. incepe de luni. e cam speriat... dar sper sa treaca repede peste teama de necunoscut.

doamna nu le-a dat inca testari. sa inceapa de saptamana viitoare?!

weekend placut tutror... noi speram sa reusim sa avem timp cat d ecat frumos ca vrem sa coacem vreo 2 saci de ardei in curte. cam temerar tel pt cum se anunta prognoza

Mergi la inceput

Violeta, Anamaria felicitari pentru inceputul foarte bun.

Si noi am inceput in forta, cu doua compuneri , una "Cartea, prietena mea" si una "Cum ne-am petrecut vacanta".

Si bineinteles...am racit. Suntem pe naturiste, dar mergem la scoala, aseara i-am luat temperatura si m-a anuntat ca daca are 37,5 nu trebuie sa mearga la scoala , aurmarit termometrul, dar n-a vrut sa urce peste 36,7 . A fost foarte dezamagit.

Am inceput si petrecerile, ieri deja am fost la una.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

Dupa prima saptamana de scoala am inceput sa ne obisnuim, vrand-nevrand cu programul de dupamasa.

Am primit si orarul definitiv, cu doua ore de engleza pe saptamana. In aceste conditii nu stiu daca mai trebuie sa continuam cu engleza si in particular.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui mmi

Dupa prima saptamana de scoala am inceput sa ne obisnuim, vrand-nevrand cu programul de dupamasa.

Am primit si orarul definitiv, cu doua ore de engleza pe saptamana. In aceste conditii nu stiu daca mai trebuie sa continuam cu engleza si in particular.

Cu drag, Mihaela, mami lui Mihai(13.10.2000)

cu 1 sau cu 2 ore de engleza pe saptamana la o clasa cu cca 20 de copii nu va iesi prea mare 'enghlish-man' din copil fii pe pace.

daca nu vrei sa mai faci lectii in particular, cineva care stie bine lb engleza va trebui sa-l ajute regulat; altfel nu cred ca te poti astepta sa invete performant...
noi nu am facut in particular pana acum, de azi incepem!
sper sa fie ok, ieri am cunoscut-o si pe doamna profesoara (care este verisoara de-a sotului - da pana ieri nu ne intalnisem )

lui bogdan nu i-a dat inca orarul. sper macar saptamana asta sa il primeasca, ca vreau sa organizez si eu bruma de timp liber ce ne ramane, in sensul ca vrem sa mergem la innot si/sau tenis

filofteia - sunteti mai bine, sper! multa sanatate si sa nu faceti temperatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna fetelor,

spor la invatatura va doresc
asa e ca la finele clasei a 4-a in testul acela european se va da si ceva de limba straina?!
asa ca e musai ca facem si ceva ore de engleza ...pt ca la scoala nu cred ca fac prea mult....

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Anamaria...mersi de grija , nu suntem nici mai bine, nici mai rau , azi m-am inarmat cu tot felul de vitamine/echinaceea/siropuri naturale.

Mmi si eu optez pentru engleza extra...de altfel stiti ca noi facem de mult, acum suntem al 4-lea an la scoala de engleza. AM inceput si eu sa vorbesc cu el... citeste destul de bine in engleza, probleme avem cu scrisul.

Violeta, eu nu m-as baza prea tare pe legea asta ca ramane la cum sunt de schimbatori guvernantii nostri.

Mai stiti ce tevatura a fost cand a fost publicata vechea lege??? SI iata ca nici n-a apucat sa fie aplicata ca au scos alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

Problema noastra principala este lipsa de timp. Adica imposibilitatea organizarii lui asa cum am vrea din cauza orelor de la 11 la 3 sau de la 12 la 4. Plus cate doua ore de tenis de doua ori pe saptamana dupamasa. La inot deocamdata am renuntat.
Plus engleza. Eventual sa faca engleza dimineata, cand nu suntem noi acasa, dar e tare greu.
Temele, tot dupamasa.
Deocamdata nu ne convine acest program. Era mult mai bine cu orele de la 8. Trebuie sa ne organizam mai bine, dar inca nu vad cum.

Mergi la inceput