Clasa a 3-a, 2009 - 2010

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vic spune:

La multi ani!
Sper ca ati avut un Craciun fericit, cu multe cadouri si bucurii.
Va doresc un An Nou cu sanatate si impliniri!

Noi intram in a doua saptamana de vacanta de vara si ne pregatim de clasa a 4-a. Raportul final a fost foarte bun. Mihai e fericit ca in clasa a 4-a va fi la invatatorul pe care si l-a dorit, si caruia i-a si spus, de altfel, in timpul programului de tranzitie, ca vrea sa fie la el in clasa. Cand l-am intrebat de ce vrea la acel invatator, mi-a raspuns ca la el au facut ceva interesant, nu au pierdut vremea.
Oricum, copiii mai au liber si toata luna ianuarie, dar vor sta singuri doar 2 saptamani.
Va doresc o vacanta placuta si odihnitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelacarmen spune:

LA MULTI ANI,UN AN NOU CU SANATATE ,BUCURII SI IMPLINIRI!
Am inceput anul cu o serie de teste,asa ca de sfarsit de semestru,voi?Ce se intampla,unde ati disparut?
Speram ca sunteti sanatosi!Noi am fost bolnavi toti,de sarbatori dar am scapat.
Filofteia ,nu mai zici nimic?Ne lipsesti!Succes mai departe si multe FB-uri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vic spune:

Buna fetelor! Vad ca n-ati mai intrat. Noi mai avem putintica vacanta. Luni incep copiii scoala. Intre timp, ne bucuram de vara - parca si mai mult cand auzim de gerurile din Romania. AM fost la ocean o saptamana, mai spre est, la 90 miles beach si ne-am bucurat de propria bucata de plaja, departe de aglomeratie, si decompania unei foci simpatice care se odihnea zilnic pe plaja.
Mihai a mai repetat cate ceva la mate si la writing si e pasionat de colectia de carti Beast Quest. Am pregatit uniforma, iar pe miercuri am aranjat sa-i vina un prieten in vizita. Mai avem de stabilit ora.
Voi cand intrati in vacanta?

Numai bine, si vreme buna - cu zapada, dar fara ger.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Ce spuneti revigoram subiectul?

Vic, noi avem vacanta intersemestriala saptamana viitoare.
Voi mai aveti putin si sunteti a IV-a.

Noi suntem bagati in scoala pana in gat... de cand am inceput dupa vacanta o tinem numai in teste, am reusit chiar un B+ la romana, din cele trei subiecte primele doua de gramatica facute perfect, la al treile a gresit ca au avut autodictare doua strofe din "Revedere" de Mihai Eminescu si el inca are probleme de intelegere a cuvintelor...se pare ca le va avea totdeauna.
Vineri au dat test de evaluare la Stiinte, luni la Civica, azi au la romana si maine la matematica... o veselie...
Pentru engleza la firma nici nu mai are timp sa invete sau sa-si faca temele.
La matematica am facut metoda grafica, impertirea cu rest si se pare ca mai avem numai inmultirea cu doua cifre si impartirea unui nr. mai mare la un nr. si am terminat matematica.
La romana am terminat adjectivul si fac analize pe text a substantivelor si adjectivelor...
Oare in clasa a IV-a ce mai fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

Buna!
Am cautat subiectul dar nu l-am mai stiut gasi.

Si noi suntem la impartiri, dar fara rest si la romana suntem la pronume personal. Saptamana asta este dedicata evaluarilor la absolut toate materiile, pana acum romana, sport si engleza. Vom continua cu toate celelalte.
Succes tuturor copiilor si speram sa avem zapada in vacanta sa ne putem bucura de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fania spune:

Chiar ca e liniste !!
Bine ca a venit vacanta, scurta cum e dar iata ca nu credeam ca voi ajunge sa ma bucur si de o vacanta de o saptamana...ceea ce dovedeste ca a 3-a e cu adevarat mai grea decat ce a fost pana acum. Sunt multe lucruri noi si multa munca.
A dat vre-unul din copii concursul de matematica Euclid? noi l-am dat si mi s-au parut subiectele, de regula ultimele doua, destul de complicate pentru ei, in fine noi nu stralucim la mate dar totusi am luat 90 de puncte, asta dupa ce am muncit ceva impreuna.
Aveti subiectele pe site-ul lor le puteti incerca pe cele de la faza 1 si pe cele de la faza 2:
http://www.brightline.ro/concurs-euclid/3.pdf

Avem de citit Colt Alb.
Vacanta placuta!!!!!

[poze]

Mergi la inceput

Fania felicitari si uite aici mai multe amanunte.
http://www.concurs-euclid.ro/

Noi vom mai participa la Cangurul si atat.

Cam mica vacanta.
Noua ne-a dat de citi o carte la alegere, asa ca citim Araminta Nalucila de Sage... este mai de vrsta lor, scrisa haios si mare.

Mergi la inceput

Buna!
Ma bucur ca se va revigora subiectul!Noi ne bucuram de vacanta,Oana e in sat,noroc ca a nins ,se bucura de zapada.Am incheiat semestrul cu o serie de teste,la toate materiile,la unele chiar 2-3.
Oana va merge la Cangurul si Micul matematician,ea mai vrea si la Winners,la engleza.
Va dorim vacanta placuta!

Mergi la inceput

Mirela , succes la concursuri.

Anamaria, unde esti? Te asteptam!

Se pare ca Adi va citi prima lui carte integral. Am ajuns la performanta de a-l asculta cand citeste si deja suntem la jumatate fara sa-i fi citit eu nimic. Inca oboseste repede la citit si am mai observat ca seara citeste mai prost, cuvintele lungi se amesteca, pune litere/cuvinte de la el. Asa ca jumatatea de ora de citit dinainte de culcare (ora 21) se muta spre ora 17, cand vin de la serviciu. In vacanta merge, dar sa vedem de luni, cand incepem iar scoala.

Mergi la inceput

Buna!Multumesc Filofteia<succes si voua!Cred ca e bine ca ai mutat ora de lectura mai devreme;si eu patesc uneori asa cu Oana,seara e obosita si nu se concentreaza,ii explic degeaba asa ca las pe a 2-a zi.I-am prelungit perioada de sedere la bunica,sper ca se bucura.
Vacanta placuta!

Mergi la inceput