Clasa a 3-a, 2009 - 2010
Raspunsuri - Pagina 16
filofteia spune:
Simali
asa se intampla cu o invatatoare normala, nu cu una care trage tare pentru concursuri, ca sa nu mai vorbesc ca in a IV-a incep olimpiadele.
Este adevarat ca nici eu nu vreau sa ramanem de caruta.![]()
Am trecut la substantive... ce sa spun Adi le face varza...trebuie sa facem multe exercitii.
Cartea trebuie s-o citim pana la vacanta.
Cel mai probabil va citi el doua pagini, eu doua si tot asa.
La matematica se contiua testele in fiecare zi si au crescut in dificultate...ne mentinem la FB.
Vic spune:
Buna fetelor,
Mai intru si eu sa citesc cate putin. Stau rau cu timpul, nu stiu unde dispare.
Mihai ia vacanta pe 18 decembrie. Pana atunci, invatam si repetam. Astept sa vad raportul de final de an. In ultima perioada am avut ceva corespondenta cu doamna lui, de bine. Mihai e doar foarte sensibil cand e vorba de sfaturi care au o tenta de "nu ai facut bine", chiar daca expresia mentionata nu e folosita. El o ia direct ca si critica si e tare suparat.
Intre timp "s-a facut 9", cum zice el, a dus tort la scoala, mare, de a servit si colegii si profesorii din scoala.
Petrecere n-a avut, dar facem duminica o sarbatorire comuna pentru ambii copii, mai "in familie", adica cu prieteni romani si copiii lor la noi acasa.
Acum au la scoala "book fair", si si-a cumparat 2 carti.
Si cu chitara intainteaza, mai incetisor, dar merge.
Multa sanatate si rezultate bune la scoala.
filofteia spune:
| Citat: |
| Intre timp "s-a facut 9", |

Adi are liber
pana pe 3 dec... sa vezi acum recuperi in forta.
Bine ca macar este frumos afara si se joaca in aer liber. Sper sa citeasca Jules Verne cu bona
Dar cum ramane atunci cu vacanta ??? Voi ce stiti?
cameliazaraf spune:
Daca tot vine vacanta la copii, haideti sa le facem o vizita copiilor bolnavi din Spitalul Victor Gomoiu. Pe 16 decembrie am hotarat cu niste prieteni sa mergem sa cantam copiilor si sa le dam cateva dulciuri...daca sunteti interesati cautati sperantapentrutine, sau contactati-ma...vor fi foarte bucurosi copii care sunt in vacanta si sunt bolnaviori....sa-i facem sa zambeasca.camelia 0740 87 52 90
Anuska spune:
Vic,
!
La noi e in felul urmator la gradinita celei mici: pe 30 nov liber si intre 14-18 sunt celelalte zile libere (stiti, cele neplatite!), la scoala a anuntat doar de 30. Acum banuiesc ca va fi la fel si cu celelalte zile; deci or sa ia mai devreme vacanta cu o saptamana si or sa inceapa pe 4 ian.
*********************************![]()
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
mirelacarmen spune:
Buna!Pe unde ati disparut,fetelor?
Sau a sosit vacanta?Noi cu teme,cu zile libere.Maine vor impodobi bradul,la scoala.Abia asteapta.Saptamana viitoare vineri se distreaza,e ultima zi de scoala din acest an.Cred ca asteapta vacanta.
anamaria spune:
hello fetelor ! 
scuze de absente, saptamana trecuta am fost in delegatie la sinaia, apoi am avut o groaza de treburi la serviciu de rezolvat (evident, fix in zilele in care avea concediu fara plata
)
sambata trecuta bogdan a participat la un concurs de cunostintele naturii, unde n-a facut mare branza - adica n-a luat premiu; m-a cam enervat ca s-a grabit, i s-a parut usor, a iesit cu 20 minute mai devreme din sala. si ar fi putut sa sesizeze unele greseli, daca era atenta.
de ex avea 2 intrebari la rand, prima "cate anotimpuri are anul?" - a raspuns ca 4, iar a 2-a "cate luni are un anotimp?" - avea de ales dintre 3,4,2 si 6 si a scris tot 4
cand am discutat dupa aia, i-am explicat ca daca 1 an = 12 luni si sunt 4 anotimpuri, n-avea de facut decat o simpla impartire. la care el imi explica naiv: "mami, dar asta n-a fost concurs de matematica?!
"
sambata dupa concurs ne-am dus la tara la un gratar, a fost vreme tare frumoasa si cred ca de-atata alergat si tipat a prins vreo raceala... ca luni mi s-a trezit cu 39 de grade. asa ca l-am tinut acasa, n-a avut alte simptome decat febra si stare de rau, dureri de cap, lipsa poftei de mancare, un pic de tuse.
cand am vorbit cu alti colegi de-ai lui, cica au fost multi bolnaviori, au lipsit 12 din 22 !
pe ei i-a anuntat ca iau vacanta din 14 dec.
azi are test la engleza, daca au lipsit atatia nu stiu cum se organizeaza doamna cu alte evaluari. nici serbare nu stiu daca si cand fac.
oricum tudor are serbarea pe 10 dec si pe mine m-au trimis fara drept de apel in delegatie la minister, 3 zile, fi in perioada aia!!! 
cam atat, scriu mult ca daca intru asa de rar...
filofteia spune:
Noutati nu prea avem.
Am fost raciti toti, eu banuiesc ca fu gripa...caci eu n-am mai fost bolnava din scoala generala...Am zacut, cel mai bine/usor a trecut tati... Adi este la a 10-a zi de antibiotic...si eu am luat, la noi s-a complicat cu bronsita. Acum suntem bine. Medicul lui Adi s-a ferit sa spuna gripa, a spus insa ca au fost cateva cazuri la o scoala si apoi s-a extins in tot orasul. Cam asa am sarbatorit 1 decembrie
...
La Adi in clasa lipsesc 10 copii, asa ca de serbare nu cred ca poate fi vorba... cand sa mai repete.
Vacanta luam pe 16, caci ei au fost liberi pe 26,27...
La romana sunt la substantiv, la matematica tot fac probleme cu inmultiri/impartiri.
N-am dat testul de engleza, deci cred ca-l va asculta la prima ora...
Asteptam vacanta.
filofteia spune:
Deja ati luat vacanta??? Sau va luptati cu gripa???
Adi azi a avut lucrare la mate (a luat 100 de puncte, doar 3 din clasa au luat
), maine are la cunoasterea mediului si luni la romana din substantiv...abia de miercuri sunt in vacanta.
La romana am terminat substantivul, iar la matematica inmultirea si impartirea. Voi unde ati ajuns?
Anuska spune:
Salutare!
Noi am luat vacanta!
Cea mica chiar de la sfarsitul lui noiembrie, ca a fost un caz de gripa la parterul gradinitei si am hotarat sa n-o mai duc pana la anu'.... ![]()
Ana face analiza pe fraze cu substantive (felul lor)si cu adjective. La matematica fac intruna exercitii cu inmultiri si impartiri, ordinea operatiilor si problemute diverse cu "de 'n' ori mai mare/mic, cu 'n' mai mult/putin". In sfarsit a decretat ca-i place mai mult matematica...
dupa 2 ani si ceva de scoala, am descoperit America... ![]()
In rest il asteptam pe Mosu', desi o colega ne-a spus ca nu exista si ca sunt parintii... 
, dar am intors-o elegant: eu cred ca exista, tu crezi? Si DD nu l-am vazut si totusi credem in el! Asa ca a cloncuzionat singura: exista, ca ea s-a dus la baie si nu era nimic pe balcon, a iesit de acolo si era bradul cu ornamentele acolo asteptand sa-l luam in casa sa-l impodobim! ![]()
![]()
(q.e.d.)
*********************************![]()
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004