Clasa a 3-a, 2009 - 2010

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Anuska, referitor la regulie invatamantului I-V, stiu ca dascalii nu au voie sa-i ierarhizeze(adica premiu 1, 2, 3), dar la noi in clasa a 2-a le-a dat si Suficient si Insuficient la note. Dar media nu cred ca a coborat sub Bine.

Acuma ce sa zic...poate avem printre noi vreo invatatoare sa ne lamureasca

Anca
20+ cuTereza sau Codrin
si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

hello fetele !

saptamana care vine se pare ca va fi un nou concurs - de data asta la romana. al meu vrea sa se duca, asa ca am sa il las, desi nu ma astept la rezultate prea deosebite.

oricum, nu neaparat pt competitie il trimit la concurs, cat sa priceapa ca in toate aceste imprejurari importante din viata - concursuri si examene - esti singur tu si capul si judecata ta, nu ai ajutorul mamei/ bunicii/ invatatoarei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Filofteia, as vrea eu sa fie de 9,70..... Dar n-o vad chiar asa... Azi de ex, i-am dat exerc peste care a sarit dna si a inceput deja ca nu stie.... ,dar am lasat-o sa rezolve singura si le-a facut pana la urma.
Da' nu ma las!

Ma gandeam azi ca poate nu termina la test pt ca ia exercitiile in ordine si poate ii da vreunul de furca si sta la el pana-l rezolva si atunci automat nu mai are timp sa termine.... Ce crezi?

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Buna dimineata tuturor,,

Am vazut ca povestiti de concursuri: ia ghiciti la ce concurs vrea Lucas sa participe ? LA DESEN TEMATIC

..Am incercat sa par cat mai serioasa posibil ca pana la urma...concurs e si ala, nu? Pana luni trebuie sa duca un desen facut pe o anumita tema, si era foate incantat ca le va da diplome

Apoi mi-a spus ca vrea la micul matematician, dar si la cangur..
La evaluarile astea de mate, nu a mers nimeni de la el din clasa si el nu avrut sa ,mearga singur la alta scoala

Anca
20+ cuTereza sau Codrin
si mami de Lucas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui preda_vicky

Dani are ca optional Literatura pt. copii si nu suntem f. incantati, nici noi, nici el, nu are texte care sa-l atraga, mai mult poezii, si tot felul de exercitii, deloc diferite de cele din manualul de romana sau din culegere. Caci avem culegere la romana si la mate, caiet special la stiintele naturii. Am fi preferat sa aiba informatica.

Vicky,

eu nu inteleg invatatorii si prifesorii din ziua de azi...toti se plang ca e o materie stufoasa si ca e prea mult pentru copii, si la optionalele care dua parerea mea ar trebui sa fie cat mai pe placul copiilor, ea alege literatura ..
Nici a mea nu e mai breaza, ca a ales matematica distractiva
Si copiii au fost asa naivi incat s-au bucurat foarte tare cand le-a zis ca nu le da teme la matematica distractiva

Cat despre citit, anul trecut a fost un concurs la ei in clasa: la fiecare 10 pagini primeau o steluta-dar ii asculta pe toti din ce au citit in fiecare luni
Si a durat concursul 3 luni...la final le-a dat diplome si carti-premii
Am fost foarte incantata ca s-a aflat in primii 10 din clasa ca numar de pagini
dar crede-ma ca nu a mai continuat cu cititul....nu este fan, doar daca il obliga doamna invatatoare

Anca
20+ cuTereza sau Codrin
si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Citat:
Ma gandeam azi ca poate nu termina la test pt ca ia exercitiile in ordine si poate ii da vreunul de furca si sta la el pana-l rezolva si atunci automat nu mai are timp sa termine.... Ce crezi?

Anuska sigur asa face, pentru ca la cele pe care le face ia -FB sau FB. In plus doamna spune ca are demarajul greu si sunt vreo 5 asa... Pana se apuca el trece timpul.

Citat:
Am vazut ca povestiti de concursuri: ia ghiciti la ce concurs vrea Lucas sa participe ? LA DESEN TEMATIC
..Am incercat sa par cat mai serioasa posibil ca pana la urma...concurs e si ala, nu? Pana luni trebuie sa duca un desen facut pe o anumita tema, si era foate incantat ca le va da diplome

Eu spun sa-l lasi, ca asa era sa fac eu cu Adi anul trecut cu informatica ... am adus si argumente sa nu se duca , dar daca a insistat a mers (aici a stiut sa insiste )... a luat premiul 2, i-au dat si 20 de lei... iti dai seama ce greseala as fi facut? Am avut mustrari de constiinta dupa concurs.

Mergi la inceput

Filo, il las sa mearga la ce concurs vrea, dar nu stiu cat e de talentat ca anu trecut a avut si cate o nota de B la desen...Eu il las ca invete sa si piarda, ca nu prea accepta situatii dn astea

Alte pozne de la scoala pe care le-am aflat: cavalerul meu, este atat de comod la scris, ca sa nu zic lenes, incat scrie pe sarite de pe tabla , cu cat mai multe prescurtari posibile, drept pentru care a luat si pedeapsa de la doamna: a prescurtat v in loc de vocala, c in loc de consoana si asa mai departe

iar la mate, au calcule din alea cu 2-3 operatii gen:
a-b+d= si in loc sa mai scrie o data rezultatul de la a-b si apoi sa adune, el calculeaza in minte si scrie direct rezultatele...

Si l-a prins doamna invatatoare ca e lenes si...poc..pedeapsa....Sper sa inteleaga ca nu e in interesul lui sa nu scrie cum trebuie ca , de fapt va scrie si mai mult.

Anca
20+ cuTereza sau Codrin
si mami de Lucas

Mergi la inceput

Bunadimineata la toata lumea,

Va urez si voua si pruncilor o saptamana usoara si scurta, ca doar vine vacanta, nu?
Al meu e in culmea fericirii, si a inceput sa isi numere zilele

Anca
20+ cuTereza sau Codrin
si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Buna fetelor!
Incepuse frumos anul asta. Asa ca azi am fost chemate la scoala toate mamele de baieti. S-au batut cu lapte cu cei de la alta clasa. Au umplut de lapte peste tot, a stiut toata scoala ce s-a intamplat, doamna noastra a fost certata de director....Asa ca azi am fost adusi in fata clasei... doamna le-a dat pedeapsa sa nu mai ia lapte si sa-l care ei pana in decembrie, iar daca se mai intampla le scade nota la purtare.
Ca doar incepusem sa ma plictisesc.
Anamaria venim si noi la concursul de la evaluare, in speranta ca va termina toate subiectele.
Cam astea sunt vestile mele, asteptam vacanta, sa ne mai linistim putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORE33 spune:

Cam tirziu le-a venit nastrsnica idee...Mihai a participat de anul trecut la una bataie cu lapte si la 2 batai cu cornuri cu cei din clasa a 4 a , el fiind a 2 a!

Mergi la inceput