ABC TETRAPAREZA

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikkei spune:

ISI, multumim pentru noile informatii si vesti pe care ni le-ai dat (cel putin noi pentru mine).Abia acum am vazut si o posibila solutie de a strange miile de euro de care avem nevoie pentru asemenea terapii. Noi facem bobath acasa zilnic si mai mult de atat nu ne putem permite, decat dus pe la centrele de la noi unde se face cate o jumatate de ora de kineto (vai de capul ei). Nu am ajuns pana acum nici in Ucraina tot din lipsa de bani.
Rugamintea mea, legata de informatia cu cei 20% din impozit (pentru ca asta o sa incep sa fac de acum incolo - sa caut fonduri),este daca stii cumva Legea care da firmelor acest drept de redistribuire a banilor respectivi. Si daca cumva mai stii si alte detalii (cum faci la firma, cu cine iei legatura, trebuie facturi???).
Stefi al nostru are aproape 8 ani, bineinteles tetrapareza spastica, voja nu am facut pentru ca atunci cand am aflat noi despre terapia asta deja era considerat prea "mare" si desi suntem in clasa intai si suntem istetel, recuperarea pe partea motorie este ffffff inceata si grea - datorita unei spasticitati f. pronuntate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isi spune:

legea sponsorizarii banii se pot lua printr-o fundatie non profit sau printr-un contract de mecenat ,trebuie un cont de lei pe numele parintelui in cazul contr.de mecenat,daca se scoate impozitul forfetar de la firme atunci veti gasi mai usor bani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikkei spune:

Isi, iti multumesc foarte mult. Deja incep sa ma gandesc cam ce sa pun la dosarelul lui Stefi si cat de repede incep sa bat la usile firmelor care-mi ies in cale pentru sponsorizari, ca se cam incheie anul. Ai avut dreptate, intre timp am vazut codul fiscal-sectiunea impozit pe profit. Trebuie sa iau legatura cumva, pe forumuri, cu niste contabili sa vad daca un contract de mecenat se poate incheia cu o persoana fizica.
Dupa ce fac rost de bani, iti mai scriu (daca-mi permiti) sa-mi dai mai multe informatii despre intrarea la Kinder Centrum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isi spune:

se poate incheia cu persoana fizica trebuie legalizat la notar,bafta

Mergi la inceput