Albinutze de Mai-Iunie 2009(17)
Raspunsuri - Pagina 7
Picky_toto spune:
Buna fetele,
Nu am mai intrat de ceva vreme...asa ca sper ca nu m-ati uitat...
Am si eu o problema cu Stefi...aseara i s-a facut vaccinul de la 4 luni...de fapt au fost 2...si include si vaccinul Prevenar...Azi noapte mi-a plans vreo cateva ore bune(s-a trezit din somn plangand) si mi-a facut si febra...si nu stiu daca e de la vaccin...mai ales ca si zonele unde a fost intepata s-au umflat si inrosit...
A facut cineva vaccinul acesta la bebe? Ce reactii a dat la bebe?
Multumesc de raspuns si sper ca ma puteti ajuta si pe mine...
Ma duc ca plange, vrea numai la mami in brate...inca o doare locul si e ff maraita ca nu mi-a dormit bine azi noapte si nici eu...dar nu conteaza, bebe sa fie bine...
Pup si sanatate multa la toti bebei...
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009
http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
kiralina spune:
Mare dreptate are cinve zicea de competitia socilista pt bebele cel mai grasun. Am si eu ceva exemple pe aici. Mai imi si dadeau sfaturi sa ii dau Adei supica de la 4 luni, dar nu supa de legume, supa cu carnita. 
Oare ar fi cazul sa le explic ca eu nu ii voi da Adei carne deloc?!
mamica Adei (11.06.2009)
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MADA77 CARLA,spor la degustat.INTREBARE-Ce parere ai despre diversificarea la bebeii care papa lapte praf??Aici se merge pe principiul,ca pana la 6 luni,laptele,indiferent ca e de la mami sau praf,ii asigura copilului aportul caloric necesar..Eu inca ma documentez..Cei de acasa ma intreba daca bebe papa mar cu biscuiti.. .VA PUP pentru moment..citesc din urma si revin spre seara. http://picasaweb.google.com/Nichilciuc/Septembrie# MAMA de bebe IANIS EDUARD |
Multumesc. Asta este si parerea mea, la un copil sanatos diversificarea isi are rostul dupa 6 luni, oricum pana pe la 8 luni diversificarea inseamna ca puiutul incearca gusturi si texturi noi, nu ca se hraneste, pentru ca baza este tot laptele.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
| citat din mesajul lui alynta27 Carla....vad ca ai intrat in febra pregatirilor! Eu la amandoi baietii le-am facut tortul! Imi place mai mult cel de casa! Acum depinde de ce ajutoare si timp dispui! Eu le-am avut pe mame aproape atunci! Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! |
Ce puii mei ajutoare... era sa zic o prostie
. Si mie imi place mult cel de casa si mi-ar placea sa-l bibilesc sa arate bine, din pacate timpul este zero, ajutoarele la fel (prietenii stiu de ce Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Dici, bine ai revenit!
Si la voi e tot ca la nebuni... (fara suparare) 
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
CarlaV spune:
| citat din mesajul lui kiralina Oare ar fi cazul sa le explic ca eu nu ii voi da Adei carne deloc?! mamica Adei (11.06.2009) |

Sigur ca da, ca sa te vezi la "gazeta de perete" ca-ti infometezi copilul
.Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
CarlaV spune:
Picky, la noi Prevenarul nu este obligatoriu, asa ca eu nu l-am facut. Din ce povestesti cu siguranta este o reactie la vaccin, poti sa-i dai ceva care contine paracetamol, nu stiu exact ce se gaseste la voi pentru copii, probabil Calpol.
kiralina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui CarlaV
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sigur ca da, ca sa te vezi la "gazeta de perete" ca-ti infometezi copilul . |
Deja sunt la gazeta ca imi tin copilul dezbracat, fara sosete, caciula si patura pe el, ca il iau in brate daca plange, ca il plimb in sling (ele zic ca e prosop). Cred ca in curand ma vor lua drept nebuna.

mamica Adei (11.06.2009)
coralia76 spune:
Buna fetelor,
Picky am vazut ca ai scris despre reactia la vaccin,noi inca nu l/am facut pe cel de 4 luni,dar la cel de 2 luni Cristian al meu a facut o reactie de genul unei umflaturi rosii la locul unde i l/a facut si l/am dat cu o crema pe baza de arnica de la naturisti si dupa 3 zile i s/a retras ...la o saptamana nici nu se mai simtea.febra nu mi/a facut.sper sa te ajute.
cris_82 spune:
mada...............ce nebunie si la voi 
sper sa se rezolve treaba cu consulatul si sa nu alergati prea mult(urasc birocratia
)

dicirste..............
..tu chiar vroiai sa le faci pe toate de una singura? de abea astept pozicile![]()

picky................of of pui mic

pune pe cocurile unde i-a facut vaccinurile,comprese cu apa rece.Ca asa am patit si eu cu brotacul la vaccinul de 2 luni,dar pe deasupra mititicai ii intepenisera si piciorusele
.Pupam pui mic sa treaca durera si febra

kiralina.................cred ca o sa imi lasi si mie loc pe pagina ca sunt in aceeasi oala ca si tine
...toate bunicile si babele ma considera mama denaturata ca nu hranesc copilul cu ce mamanc si eu la masa si traditonalul mar cu biscuite comunist m-a tampit

mami de
Miruna(29 mai) 

http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg

MATEI (15.05.2009)