Albinutze de Mai-Iunie 2009(17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luckyblue spune:

Apropo de curent, un articol super amuzant: http://www.telegraph.co.uk/expat/4197177/Where-draughts-are-truly-dangerous.html

Irina, mami de www.flickr.com/photos/40416303@N08/" target="_blank">Sara Magdalena (19.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

lucky si in austria se spune ca laptele muls se tine max.48 ore la frigider si 3 luni la congelator...

fetele dr mia spus ca arat ca noua scapat de o noua taietura si cusatura!

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

irina, laura, uitati si aici:
http://www.askdrsears.com/html/2/T026900.asp#T026901
irina, eu stiu la ce te referi, citisem si eu de enzime. pup

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

luckyblue ce m-am distrat cu articolul.

mamica Adei (11.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

alinutza23, imi pare rau daca are intoleranta la lactoza. Experienta ta ma face sa ma gandesc ca si fetita mea are ceva, tot asa regurgiteaza cam mult si in ultima luna a luat 500gr (dar mai este o saptamana). Ma gandesc sa scot eu laptele din alimentatia mea, nu poti sa faci si tu la fel, ca doar laptele nostru nu are lactoza in el. (poate spun prostii, dar eu stiu ca nu pot copiii sa fie alergici sau sa aiba intoleranta de la laptele de mama, dimpotriva el se recomanda in caz de ceva) Eu i-as face test inainte sa renunti la alaptat sau cere parerea altui pediatru.

Eu nici n-as putea-o trece pe lapte praf ca nu vrea biberon, suzeta, am incercat sa ii dau completare ca mi se pare ca ia prea putin in greutate si suge prea mult timp, dar nu am succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna seara fetele!

Darius a picat mort de oboseala la ora 20.45,dupa ce l-am tinut treaz de la ora 17.10!Ca ieri mi-a dormit 3 ore ultimul somn de dupa-amiaza,si azi-dimineata la ora 5 era vesel nevoie mare,canta,chiuia,tipa si radea in hohote..si taica-su murea de somn langa el!
Somnul meu de aseara a fost un esec,pt ca m-a luat durerea de masea si abia am adormit pe la 3.30...la 5 l-am auzit pe Darius cum se distra de mama focului si am mers la ei,m-a gonit sotul iarasi la nani si am mai prins 2 ore de somn si apoi am ramas eu cu Darius,ca nici sotul nu se odihnise prea bine!Oricum,faza e ca l-a adormit sotul pe la 5.30,dar cauta tzatzi...asa ca nu cred ca mai repet figura prea curand,ma odihneam mai bine cu el langa mine,il mufam repede si nu reusea sa se trezeasca!De la 7 a dormit cu mine pana la 10 cand am deschis eu ochii si el se juca langa mine..

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Carla, in seara asta ii spuneam sotului sa mearga si sa cumpere o caciulita pentru Alexandra ca nu am asa ceva si poate se face frig. Cum te descurci singura? Eu am numai 2 saptamani de cand nu mai am ajutoare, dar nici sot nu am disponibil deloc si ma descurc, dar uneori imi vine sa plang sau sa fug. Asta mica suge parca nonstop, asta mare o apuca geloziile daca vede ca nu mai termina de supt sa ma ocup si de ea. Cu toate ca in timpul asta cant, spun poezii, desenez, mi se urca in cap, ma trage de par, imi pune si bebele ei la tzatza cealalta.

Vad ca vorbiti de diversificare, eu nici nu m-am gandit la asa ceva pana acum, drept ca a mea e mai mica, abia face 3 luni, oricum pana la 5 nu ma gandesc daca am lapte. Stiu ca e mai multa munca, decat sa manance ei mare lucru. Abia daca gusta, ori le scuipa din start.

Si cu cerealele am o experienta urata, de cand i le-am dat, de pe la 7-8 luni (ma refer la altele, inafara de orez) nu am mai dormit ca nu digera ceva cereala, secara banuiesc. Si pana m-am prins a tot plans fata noaptea si noi faceam cu schimbul la plimbat in brate si caca verde, cand i le-am scos, am avut liniste, dar m-am prins destul de greu ca ele sunt de vina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Betty, laptele de mama contine lactoza. Cred ca confunzi alergia la lactate cu intoleranta la lactoza.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Andreea si Bogdan

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Marcela..din cate am citit eu,parca nu mai iau asa mult in greutate de acum in colo..si plus de-asta eu stiam ca este important sa ia sau sa stagneze in greutate,e rau doar daca scade!
Clodyac..uff..lasa ca poate isi vor regla si ei vreodata somnicul..ne incurajam asa ca nu avem ce face!
LauraOana..deci Sebastian a iesit din grupul nostru ca acum doarme mai bine!Bravo!
Carla..am citit cu interes ce ai zis despre cereale.
Mada..nasol ca nu este consulul.
Dici..deci tot asa ocupata si cu soacra pe cap esti..of,mai poti?asteptam pozele
Carla..super tare esti cu raspunsurile.
Marcela..multa sanatate lui Luca.
Ana_micu..La multi ani fericiti impreuna.
Alynutza..felicitari micutului crestin si bine ati revenit din concediu.Off,cred si eu ca sufera mititelul de la decalotare..si mie mi-e groaza de momentul asta,am citit pareri pro si contra
Luckyblue..sa insemne oare ca ai o fetita cuminte,sau poate inseamna ca te simti bine la noi in stup!
Alynutza...zambetul era si pt fetele mari si pt cele mici!

Fetele..pai si daca Darius are probleme cu kk(ca face la cateva zile,chiar daca nu e constipat),sunt bune cerealele cu orez?Asta pt atunci cand ii voi da,nu acum!

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

BettyR, laptele matern are lactoza destula, deci se poate sa ai intoleranta si la asta...

Alinuta23, ce fel de lapte delactozat i-ai dat? Cum se numeste? E doar delactozat sau e si HA?

Madalinuta, imi pare rau ca sunteti tot bolnavi, poate si asta a afectat cresterea micutului. Si al meu a pus 450 in luna 2, 500 in luna 3 si doar 380 in luna 4! Dar i-am facut analize si are infectie urinara, acum e pe antibiotice de 9 zile. Deja mananca mai bine, sunt curioasa daca se va vedea si la cantar.

Laptele matern e suficient de bogat in calorii si nutrienti, chiar daca tu nu mananci foarte mult. Proteine consumi? Si oricum el contine in medie mai multe calorii si grasimi/gram decat laptele praf.
Uite un link:
www.kellymom.com/babyconcerns/growth/weight-gain_increase.html" target="_blank">http://www.kellymom.com/babyconcerns/growth/weight-gain_increase.html, poate te ajuta. Si dezechilibrul intre foremilk si hindmilk ar putea fi, dar totusi ma gandesc sa elimini si alte probleme de sanatate mai intai. Oricum, e bine sa-l lasi sa stea suficient de mult la un san, ca sa bea mai mult hindmilk.
Nu are rost sa-i dai lapte praf, daca i-ar fi foame ar trebui sa planga de foame. Din experienta mea cu ambii baieti, as zice ca in spatele cresterii slabe sta de regula o problema medicala. E bine sa elimini mai intai si varianta asta.
Tu trebuie sa mananci si sa bei suficient. Poti lua si un supliment pentru lactatie, de ex Galafor, sau Ceai pt stimularea lactatiei de la Phares.

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput