Burtici fericite de septembrie-octombrie (200)
Raspunsuri - Pagina 17
monikus spune:
Monique, cred ca toate am vrea sa povestim asa ca tine dupa nastere. Ma bucur ca totul a decurs atat de rapid si fara chinuri prea mari. Cred ca povestea ta ii va da curaj si Danei. Totusi, cam tampita situatia cu nu ai voie sa impingi acum ca nu poate veni dr. Dar la ce te poti astepta in Romanica noastra?
Felicitari pt povestea nasterii, te-ai exprimat foarte frumos si sa va bucurati cat timp veti trai de minunea voastra Andreea.
Monica 34+ in curand mami de Rares POZA BEBE
VARSTA BEBE
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Maria m-a distrat mesajul tau, ca exact acu o juma de ora ma gandeam ce as putea manca... aveam o foame teribila si stiam ca mi se va mai face foame pe la 9 daca nu pap ceva satios. Asa ca am gasit in frigi spanac si mi-am facut doua oua. Si ziceam ca m-a distrat mesajul tau pentru ca m-au mirat coincidentele din mesaj cu mancarea si cu yahoo-ul. Exact azi am intrat sa downloadez tot de acolo! Pana azi am tot amanat. Am citit fisierele de Lamaze si sunt curioasa ce ne va spune Ramo, daca au avut efect. 35+ Alex |
eu inca to nu stiu ce sa mananc. vine acusi sergiu si ma intreaba ce mancam. dar doua oua chiar nu e o idee rea. multzu. intre timp au inceput arsurile de seara. ma dispera, imi vine sa plang de ce intensitate au. dimineatza nu am nimik, iar seara imi ia pieptul si gatul foc si ma innec. ma gandesc mereu la aida cum le avea ea. mai am un rennie in casa...trebuie sa vb cu domnu' sa-mi mai cumpere o cutie.
ma duc sa mananc si revin.
MangaGirl 37+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 3 SAPTAMANI
raluk16 spune:
Monique multumim mult de povestea nasterii! Ce ma bucur ca toate au mers asa de bine!
Maria imi pare tare rau de arsuri . Nu mai e mult! Pofta buna!
35+ Alex
MangaGirl spune:
monique ce povestesti tu acolo e o poezie...toate ne-am dori asa ceva...cata gratie si relaxare!!!!
varsta bebe
poze
AMR 3 SAPTAMANI
MangaGirl spune:
ah...sunt foarte mandra...am reusit sa ma epilez cu aparatul pe picioare...pe dansa am facut-o varza...pana la urma tot la lama ajung ca ladyshave-ul e fix nimik.
dar am mai reusit sa-mi fac si manichiura si chiar o incercare de pedichiura. am adoptat pozitia descrisa de techila si mi-am facut curaj singura. daca ea cu doi putea...pai eu cu unu' sunt mai cu mot...asa ca victorie!!!! le-am ciuntit!
varsta bebe
poze
AMR 3 SAPTAMANI
monikus spune:
Manga, Raluk pofta buna. Sper sa gesiti ceva care sa va placa prin frigider.
Eu am mancat niste branzica de vaci cu smantana. Sa vad ce-i dau sotului ca tre sa vina. Gasesc eu ceva sper.
Dana, petrecere frumoasa. Astept sa citesc cum a fost ziua de azi pt tine ca tot esti sarbatorita zilei. Sigur ai mancat ceva bun, nu branza cu smanatana ca la bolnavi asa ca mine.
Va pup pe toate si tin pumnii fetelor noastre care urmeaza sa nasca.
Ne auzim curand cu bine.
Monica 34+ in curand mami de Rares POZA BEBE
VARSTA BEBE
MangaGirl spune:
si dk va era dor de mine la 38 de sp...aici sunt...cu balonul la interval.
varsta bebe
poze
AMR 3 SAPTAMANI
MoRo_K spune:
Felicitari.....ma bucur din inima pentru toate mamicile care au deja bb in brate...si sa fie cu o durere,asa cum se zice aici,si se mai zice ca la armata...hai la liberare:))....n-am mai intrat de multe luni nu prea aveam chef... dar acum...trebuia:)....sa dea Domnul sa fie totul bine sa fiti sanatoase si voi si bbcii,va tin pumnii!
delia79 spune:
LA MULTI ANI DANA!!!!! Multa fericire va doresc si sa ramaneti la fel de indragostiti pana la adanci batraneti si sa va bucurati de micuta voastra.
NASTERE USOARA RAMONA !!!! Te asteptam cu vesti excelente
Fetele, naste si colega noastra canadianca Diana2007, iata mesajul de la mama ei:
''Eu sunt mama Dianei.Sunt foarte emotionata pentru ca in curind mi se va naste al doilea nepotel sau nepotica.
Diana a plecat deja la spital si suntem in asteptarea marii vesti.
Va sarut si promit sa va tin la curent.
Lia''
HAI RAMO!
HAI DIANA!
37+
in curand mamy de Sofia scumpa
CEZARIANA 21 SEPT !
photos
ionika spune:
Buna fetele!
Am vorbit cu Ramona, era la spital in perfuzii cu Gynypral pentru oprirea contractiilor, care se pare ca au avut efect. Mai tarziu va merge pentru monitorizare bb si poate o lasa sa plece acasa. Cel putin asa isi doreste ea.
O voi suna pe la 9 sa vad care mai e treaba.
Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 37+