Burtici fericite de septembrie-octombrie (200)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suede spune:

BAFTA!!!
Maine o sa ai bebelul in brate...ce bine!!!
Eu de-abia astept sa ajung la acest moment...
34+

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

La Elias.

Dana 39+ cu Ioana Maria Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

AMR 12 ore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Danutza uite ce spunea Dana in capitolul trecut:
"Kiki a noastra a nascut in 3 septembrie..2 baietei..Alex (2100gr) si Razvan (1900g);

problema este ca cezariana a fost de urgenta..a facut preeclampsie+ sdr Help, nu stiu sigur..spunea ca i-a crescut TA f mult, i-a curs sange din nas si nu am mai vazut nimic; a operat-o de urgenta dr Muresan(de la Gine 1), medicul ei fiind in concediu;
Este inca la sectia de Terapie Intensiva (pana joi), dar se simte un picut mai bine..vederea i-a mai revenit, dar nu total; sunt 2 variante care sa explice tulburarea de vedere: dezlipirea de retina (destul de nasol) sau un edem papilar (ar fi tare buna varianta asta..ca se retrage incet-incet edemul si vederea revine)..joi o s-o mai consulte un oftalmolog;
era destul de deprimata..iar eu atat de socata, incat d-abia am putut balmaji niste incurajari ;
spunea ca s-a simtit ca un om handicapat, prin faptul ca 7 zile au tinut-o la pat, pe spate..saracuta, prin ce a trecut!!!

Puiutii sunt bine..razvan este inca la incubator; nu am intrebat daca ii alapteaza sau chestii din acestea...probabil ca numai de cateva zile i-a vazut si ea;"

Monica 34+ in curand mami de Rares POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Monikus ma bucur ca ai gasit anestezia caci aud ca sunt mari probleme prin spitale. Asteptam poze cu camera baiatului!

Danutza nastere usoara si refacere rapida! Hai ca scoatem de pe acum majoretele :)

Hai Danuta!!!

Hai Ramona!!!

39+5 zile cu

Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Monikus...ce a putut sa pateasca saracuta...m-ai lasat masca.
Doamne ajuta sa ii revina complet vederea si sa fie bine ambii copilasi...offf...saracuta de ea..

Dana 39+ cu Ioana Maria Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

AMR 12 ore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Monikus sa vezi cum o sa ajungem noi sa ne ingrijoram ca depasim 40 de saptamani

Danuta tinem pumnii!!! Doamne ajuta! Maine iti vei intalni printesa!!!

Hai Ramo!!! Hai Danuta!!! Nastere usoara!

35+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

ramona, nastere usoara!

danutza succes maine!

Nela am reusit sa calc exact o camsa, un sacoas, cearsaful de la moses basket si la a doua camasa a lui sergiu m-am oprit la jumate. am o durere de spate din aia crunta. si am inceput sa fac palpipatii si mi s-a intarit burta. nu am crezut vreodata ca pentru juma de ora de calcat o sa ma daram. asa ca am lasat totul balta si continuam maine. acu, hodina, vorba bunica-mii.

as manca ceva si nu stiu ce.

monikus scumpa, lasa, nu mai plange. hormonii astia isi fac de cap. mai e un pik. cred ca si pe mine m-ar fi apucat frustrarea dk strica bunatate de tricou. dar sunt convinsa ca nu te-ai fi suparat asa de tare daca nu erai gravi. hai mai e un pik si trece.
red ca o sa ma bag pe yahoo sa vedem ce materiale avem noi acolo, ca tot aman si timpul trece.

MangaGirl 37+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Emy10

Monikus ma bucur ca ai gasit anestezia caci aud ca sunt mari probleme prin spitale. Asteptam poze cu camera baiatului!

39+5 zile cu

Eva

Emy sa stii ca ai dreptate. Mie mi-a spus foarte clar dr: cumpara-ti trusa de anestezie braun si doua solutii de anestezie (mentionate de ea) ca altfel o sa fie nasol. M-am zbatut atat sa le gasesc pt ca nu stii cand vrea bebe isi faca aparutia .

Raluk ar fi super tare sa fie cum zici tu dar dat fiind ca eu o sa fac cezariana nu stiu daca o fi chiar asa. Si apoi, de-abia mai am rabdare acum dar cand oi avea 38 de sapt..... Parca nu as vrea sa ajung sa ma stresez la 40 de sapt.

VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Dragelor, povestea nasterii:

Nasterea Andreei a decurs apraoe similar cu nasterea Teodorei, totul s-a intamplat cam la aceleasi ore, anestezia, pana si medicul a fost in concediu si data trecuta si de data asta. Cadrul si conditiile au fost diferite (Municipal prima data, Medlife acum) doar ca de data asta eram mult mai relaxata ca stiam exact ce se va intampla.

Deci ziua de miercuri a decurs absolut normal nici nu ma gandeam ca voi naste, am fost la cumparaturi seara am avut musafiri, am facut mancare, deci nimic suspect.
Seara m-am culcat dar interesant ca nu am putut sa adorm, eu care adorm in 5 minute, si cum stateam in pat aud o mica pocnitura, gata, m-am gandit, mi s-a rupt apa. Ma duc repede la baie dar nimic. Ma duc inapoi in pat in 10 minute iar o pocnitura, ma duc iar la baie si intradevar mi s-a rupt apa (ora 1) . Il trezesc pe sot si ii spun ca tb sa mergem la spital,. Imi iau geanta, pe Teodora jumatate adormita o bagam in masina si ajungem la spital. Atmosfera destul de relaxata, le spun ca medicul meu e in concediu deci ma vede medicul de garda. Un tip tanar foate de treaba. Il suna pe al meu, era la mare deci nu putea sa vina.
Ii explic ca data trecuta am nascut destul de repede si ca si de data asta o sa fie probabil la fel dar vreau neparat anestezie. Dlatatie nu aveam si nici contractii foarte dureroase.
In sala de travaliu mai era o tipa cu o doctorita pe care o cunosteam, ma conversez putin cu ea, era cam chiauna ca statea cu pacienta de 12 ore, era o tucoaica cu care se intelegea cam greu, si nu coopera si nu mai nastea.
Moasa si asistenta foarte dragute imi spun ca ar trebui sa incerc sa dorm, sa ma odihnesc. Eu “cum adica sa dorm ca eu trebuie sa nasc, nu sa dorm”. Imi pune aparatul de monitorizare si surpriza contracti la intensitate mazima si la 5 minute, moasa “dar nu va doare”, eu “nu foarte, ma doare mai mult spatele decat contractia” . Vine medicul pe la 3 ma contrleaza dilatatie 3-4 cheama anestezista si imi pune epidurala. Eu ma relaxes, iau o carte si citesc (aveam o carte in geanta ca si data trecuta). Intre timp urmaream din cand in cand monitorizarea. Intr-adevar dupa epidurala contractile au scazut in intensitate si au devenit mai haotice ca timp. Vine iar medicul pe la 5 fara un sfert, ii explic situatia cu contractile imi pune oxytocina si cntractiile revin in forta si regulate. Imi face control, (un alt avantaj la epidurala ca nu simti cand iti face control) si zice, cred ca mai am timp sa intru intr-o cezariana, ca e urgenta etc. Eu ii spun ca nu stiu ce sa zic ca eu cred ca o sa nasc destul de repede. Imi zice ca el oricum e in sala de alaturi si daca e vine nu e o problema.
Pe la 5 incepe sa se atenueze efectul anesteziei asa ca am inceput si eu sa simt contractile, destul de dureroase de altfel dar suportabil ca ai pauza dintre contractii. Pur si simplu simteam cu coboara incet incet bebe. Pe la 5 jumate ii spun moasei ca nu cred ca mai e mult, asa ca ma duc in sala de nasteri pe masa si aseptam medicul. Moasa alerga dintr-o sala in alta sa vada cand se termina cezariana. Ma intreba daca sunt bine, o intreb daca sa nu impig, pentru ca iti vine sa impingi si ea “Va rog frumos nu impingeti ca nu poate sa vina medicul inca, mai dureaza putin”. Senzatia era foarte ciudata sa iti vina sa impingi si sa nu ai voie. Si tota asa cateva contractii, nu le-am numarat. Apare medicul “In sfarsit puteti sa impingeti” imping eu, se uita medicul “La urmatoarea contractie o scoatem, da? “ credeam ca glumeste sa ma incurajeze. Si intradevar la urmatoarea conractie am vazut cum a iesit capsorul (masa era inclinata si puteam sa vad ce se intampla). Si asa am impins doar de doua ori si a iesit Andreea cea draguta . Am mai stat pe masa inca o jumatate de ora sa iasa placenta si apoi putin la cusut. Cum am ajuns sus in camera am si cerut sa mi-o aduca si am stat toata ziua cu ea, am alaptat-o a fost super. Sambata dimineata am ajuns acasa, ma simteam foarte bine, nu ma mai durea absolut nimic, m-am refacut foarte repede. Taietura este tot acolo unde a fost si cea de data trecuta deci practic acum ca s-a vindecat e fix ca inainte sa fi nascut.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

monikus scumpa, lasa, nu mai plange. hormonii astia isi fac de cap. mai e un pik. cred ca si pe mine m-ar fi apucat frustrarea dk strica bunatate de tricou. dar sunt convinsa ca nu te-ai fi suparat asa de tare daca nu erai gravi. hai mai e un pik si trece.

MangaGirl 37+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 3 SAPTAMANI

Sa stii ca s-ar putea sa ai dreptate. Probabil ca nu m-as fi suparat atat de tare. De fapt....cred ca m-as fi suparat tot cam asa dar nu as mai fi frecat atat la tricoul ala si nu as fi plans. Cred ca i l-as fi trantit in cap sotului si l-as fi incuiat in baie pana il curata. Stiu ca am fost rea dar.... cred ca o patea el daca nu eram .

VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Maria m-a distrat mesajul tau, ca exact acu o juma de ora ma gandeam ce as putea manca... aveam o foame teribila si stiam ca mi se va mai face foame pe la 9 daca nu pap ceva satios. Asa ca am gasit in frigi spanac si mi-am facut doua oua. Si ziceam ca m-a distrat mesajul tau pentru ca m-au mirat coincidentele din mesaj cu mancarea si cu yahoo-ul. Exact azi am intrat sa downloadez tot de acolo! Pana azi am tot amanat. Am citit fisierele de Lamaze si sunt curioasa ce ne va spune Ramo, daca au avut efect.

35+ Alex

Mergi la inceput