**Zmeurici de iulie-august 2009 (3)**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

cornelia, eu am incercat la Ana Huggies si era totul ud in jurul ei in fiecare dimineata. asa ca am revenit la pampers. parca nu-mi vine sa mai incerc. eu acum chiar sunt multumita de Pampers premium care.

giova sa stii ca si eu mananc zilnic, de cateva saptamani, prune si struguri, pentru ca aveam tendinta de a ma constipa. acum totul e in regula, iar Tudor nu a avut vreo reactie la ele. oricum, ii dau zilnic Colic Baby.
cat despre Ana...ce sa zic. poti numara secundele cat sta locului. in rest zici ca e cu motoras si se incarca de la soare.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Am aparut si noi....raportez un bb care doarme foarte bine noaptea,8-9 ore neintrerupt,,sper sa nu-si schimbe oboceiul....Aseara a adormit la 10,si la 7 dimineata cand a sunat ceasul,m-am dus sa-l trezesc ca-mi pocneau sanii....a papat si iar somnic pana la 10Ziua,ce-i drept,nu doarme,sau foarte putin,10-15 de minute,dar nici nu am pretentia.....program de papa nu are ziua,papa cand si cum are chef....si la 1 ora,si la 3.....Giova,te-ai saturat de congelat lapticul?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Mamicilor,care v-ati botezat puiutii,puneti poze sa-i vedem si noi!!!!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pup!

Am adormit plangaciosul. Nici ieri nu a fost in apele lui. Sigur e din cauza eliminarii Infacolului. Dar noaptea e cuminte si doarme (adica sper sa fie asa si in noaptea asta).

Pogos, eu am folosit Huggies cu personajele Disney (Winnie), din ceilalti nu am avut. La Stefan tot Huggies si Libero. Libero imi plac cel mai mult. Huggies sunt un pic mai micuti (treceam la un nr. mai mare mai devreme decat la Pampers de ex.). Stefan si Vladimir nu s-au udat niciodata cu Libero si Huggies, dar cu Pampers da. Acum probabil ca si cu scutecele, cate capete si funduletze de bebelusi , atatea pareri. Unii au folosit Happy si au fost multumiti, iar mie nu mi-au placut deloc.

Giova, stai sa vezi reactia lui Edi la intoarcerea lui tati . Vladimir il vede asa de rar pe tati, dar si cand il vede e tot numai un zambet.

Noce, sa iti traiasca micul crestin! Frumoase urari i-a facut nasa.

Nu stiu de ce, pe mine nu m-a atras moda asta cu ursitoarele . Mi-au placut, cand le-am vazut la un botez, dar atat.

Noi suntem in reacomodari cu gradinita. Felicitari gradinarilor care nu plang. Stefan e cel mai mare plangacios (de fapt e singurul plangacios de la grupa mijlocie). Maria e veterana, nu mai are treaba, mai au putin si o pensioneaza , e al patrulea an.

www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Lui Balazs i-au aparut cojite in cap.....a avut si Timea,cand era mica,si greu am mai scapat de ele.....O ungeam cu ulei in cap,dupa ce am curatat-o cu peria...dar mult m-am chinuit pana am scapat de eleCunoasteti voi alte metode?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pooh, si Vladimir are cojite (vad ca el le are pe toate ). La ceilalti copii nu m-am confruntat cu problema asta. Pediatra ne-a recomandat o crema de la Mustela - Stelaker. Am mai auzit dintr-o alta sursa ca e f. buna. Vad ca la noi nu face minuni, dar eu l-am dat ozi da doua nu , dupa cum mi-am amintit.

www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Ylla,ti-am vazut pozele de pe cont.....tu frumoasa si fericita,iar copiii tai foarte frumosi....bb e dulce,cu ochii mari si inchisi la culoareAsa mi l-am imaginat si pe al meu,inainte sa se nasca,si a iesit cu ochisorii albastriA,si am vazut si un tort.....[poftavazut si bb Roan Paul de Steadya,dulce si frumusel si paros....pozele in care doarme pe perna sunt superbePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liluc spune:

Multumesc Giova ca ne-ai trecut si pe noi in listuta!
Din lipsa de timp nu prea reusesc sa scriu si eu mai des dar sper sa se schimbe asta cat mai curand.

Avem si noi o problema si ma intrebam daca s-a mai confruntat cineva cu asta: maruntzica mea s-a nascut cu lipsa de fier iar din maternitate ni s-a spus ca din saptamana 2 sa incep sa-i dau fier Hausmann cate 3 pic pe zi combinat cu cateva picaturi de lamaie. Problema e ca o constipa foarte tare (ca sa nu mai zic cat ne chinuim pana sa-l inghita).. si fara fier se chinuie, va dati seama cum e dupa fier! Ce as putea sa-i dai sa nu se mai chinuie asa?
Plus ca am mai auzit pareri ca totusi e prea mica ca sa ii dau fier.. acum nu stiu dar tare imi vine sa nu-i mai dau.
Ma intreb daca iau eu nu ajunge si la ea prin lapte?

fericita de Cleo Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

cornelia Libero ce-i drept n-am incercat. sa vad, daca gasesc pe undeva sa iau la bucata si Libero si Huggies cu desene, o sa le incerc.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui sandy_2008

Citat:
citat din mesajul lui vally

avem si noi o probleme de cateva zile... ne-a aparut o iritatie..la inceput pe spate si pe piept ; de joi au aparut cateva bubite-vineri am fost la controlul de o luna , i le0am aratat pediatrei si mi-a zis sa-i dau cu ceai de galbenele...dar acum s-au inmultit nu gluma si are multe si pe spate,piept,burtica,manute,gat si un pic pe obrajori pe langa gat.... ii dam cu ceai de galbenele si baneocin...sa speram ca ii trec repede...la baita se inrosesc si mai mult bubitele
a mai patit cineva asa? o mamica care a vazut-o mi-a zis ca s-ar putea sa fie de la dero...

Vally de Gloria Adelina (13.08.2009)

Si bebele meu a avut niste bubite...Au aparut initital pe fata (pe frunte, pe obrajori si pe barbie) erau brodate una langa alta - aratau foarte urat...I-am dat 5 zile cu advantan si au disparut - au ramas doar niste urme...sper sa dispara si astea...
Si i-au mai aparut niste bubite, dar altfel decat cele de pe fata pe umeri si pe manute...I-am dat cu betadina si au mai disparut insa acum au aparut iar si sunt multe...Pare a fi o iritatie...are si in cap...sunt mici si rosii...
O sa incerc sa pun niste poze cu bubitele...
Poate pui si tu cateva sa vedem daca bubitele sunt la fel :)

Pupici

Incercati sapunul A-Derma de la Ducray, recomandat de meleea. E suuuper bun. Urmele acelea ramase de la bubite ni s-au dus cu ajutorul lui, pur si simplu exfoliaza stratul acela de piele ce a fost afectat de bubite. Il gasiti la Sensiblu.

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si Teodora(11.07.2009)
Nasterea printesei

Mergi la inceput