**Zmeurici de iulie-august 2009 (3)**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vally spune:

avem si noi o probleme de cateva zile... ne-a aparut o iritatie..la inceput pe spate si pe piept ; de joi au aparut cateva bubite-vineri am fost la controlul de o luna , i le0am aratat pediatrei si mi-a zis sa-i dau cu ceai de galbenele...dar acum s-au inmultit nu gluma si are multe si pe spate,piept,burtica,manute,gat si un pic pe obrajori pe langa gat.... ii dam cu ceai de galbenele si baneocin...sa speram ca ii trec repede...la baita se inrosesc si mai mult bubitele
a mai patit cineva asa? o mamica care a vazut-o mi-a zis ca s-ar putea sa fie de la dero...

Vally de Gloria Adelina (13.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

salut fetelormultumesc ca m-ati pus si pe mine in lista cu zmeurica mea care s-a copt;vad ca trebuie completat si DN 26.05.1974in rest, noi nu prea intram pe net, joi facem 4 saptamani si am luat doar 3460gr, greutatea minima a fost 2820gr; alaptam si ii mai dau de 2 ori si completare cu lapte praf;suntem sanatoase, avem si noi niste bubite ca niste cosulete, care apar si dispar, cateodata sunt mai multe cateodata mai putine, apar si niste pete rosii, dar am inteles ca asa apar la bebelusi; saptamana viitoare ne intalnim cu pediatra pt o noua evaluare si vedem ce zice de bubite;cam atat despre noi, nu prea am timp sa va citesc, sunt destul de obosita, dar poate recuperam mai incolo;va pup si va doresc sanatate http://picasaweb.google.com/alnaibii/ClaraMaria?authkey=Gv1sRgCJ2R0qKhx_KMgQE&feat=directlink Clara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandy_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vally

avem si noi o probleme de cateva zile... ne-a aparut o iritatie..la inceput pe spate si pe piept ; de joi au aparut cateva bubite-vineri am fost la controlul de o luna , i le0am aratat pediatrei si mi-a zis sa-i dau cu ceai de galbenele...dar acum s-au inmultit nu gluma si are multe si pe spate,piept,burtica,manute,gat si un pic pe obrajori pe langa gat.... ii dam cu ceai de galbenele si baneocin...sa speram ca ii trec repede...la baita se inrosesc si mai mult bubitele
a mai patit cineva asa? o mamica care a vazut-o mi-a zis ca s-ar putea sa fie de la dero...

Si bebele meu a avut niste bubite...Au aparut initital pe fata (pe frunte, pe obrajori si pe barbie) erau brodate una langa alta - aratau foarte urat...I-am dat 5 zile cu advantan si au disparut - au ramas doar niste urme...sper sa dispara si astea...
Si i-au mai aparut niste bubite, dar altfel decat cele de pe fata pe umeri si pe manute...I-am dat cu betadina si au mai disparut insa acum au aparut iar si sunt multe...Pare a fi o iritatie...are si in cap...sunt mici si rosii...
O sa incerc sa pun niste poze cu bubitele...
Poate pui si tu cateva sa vedem daca bubitele sunt la fel :)

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

Citat:
citat din mesajul lui sandy_2008

Citat:
citat din mesajul lui vally

Si bebele meu a avut niste bubite...Au aparut initital pe fata (pe frunte, pe obrajori si pe barbie) erau brodate una langa alta - aratau foarte urat...I-am dat 5 zile cu advantan si au disparut - au ramas doar niste urme...sper sa dispara si astea...
Si i-au mai aparut niste bubite, dar altfel decat cele de pe fata pe umeri si pe manute...I-am dat cu betadina si au mai disparut insa acum au aparut iar si sunt multe...Pare a fi o iritatie...are si in cap...sunt mici si rosii...
O sa incerc sa pun niste poze cu bubitele...
Poate pui si tu cateva sa vedem daca bubitele sunt la fel :)

Pupici

si ea are cateva in cap; sunt mici, multe si rosii si parca au si aspect de acnee,de cos,au ceva albicios in varful bubitei...cred ca este totusi acneea bebelusului...acneea bb nu se face doar pe fata?...daca era de la dero nu trebuia sa aiba si in cap si pe fata,nu?o sa incerc sa pun poze cu bubitele si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Nu stie ce are astazi iar...plange incontinuu, a stat numai in brate, nu prea a mancat caci la tzitzi se trage si urla...colicii astia or fi? Ufff mie imi pica ochii de somn iar ea ii are mari..azi nu a dormit deloc deloc si nici papa.

As vrea sa o scot afara insa imi e ca o apuca crizele si acolo...si cica noi maine plecam la munte

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Inca nu m-a trecutnimeni pe lista

Minunea noastra mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Michelle81, bine ai venit cu minunea ta mult asteptata ! Sunt doar vreo doua mamici care se ocupa de listuta si e greu cu bb mic, le mai scapa si lor unele date.

Blanca, vad ca Vladimir e pe aceeasi lungime de unda cu Eva . Il tin in brate, ca altfel nu vrea nicicum. Plange mititelel...pare ca il doare ceva. Eu il laud peste tot ca e cuminte si el uite ce imi face . I-am scos Infacol-ul si posibil asta sa fie cauza. Of. dar parca nu l-as mai indopa cu chimicale. Ca tot dadeam sfaturi sa nu le dati ceai, acum ma gandesc eu sa ii fac unul anticolici, dar neindulcit si sa ii dau un picut.

www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Salutare!
Aseara am avut un bb tare agitat, dar dupa ce s-a calmat si a papat a dormit pana dimineata. domane ce bine este..ma odihnesc si eu. Parca noptile de la inceput cand papa la 3-4 ore au ramas un vis.
In rest e tot pe-afara cu mine mai putin si cu bunicile. Pe soarca o cert zilnic ca e tot cu el in brate...azi m-am enervat si i-am zis ca nu il mai las pe bb, ca nu asculta de mine.
Astept sa vina ziua de vineri sa vina si tatio, ne este dor de el, doar Edi nu-i simte lipsa deocamdata.

As fi chemat si eu ursitoarele la botez, dar nu stiu unde sunt in Alba...aici nu prea se obisnuieste cu asa ceva.

Ma pun sa citesc ce ati scris si revin.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Michelle doar azi am copiat datele din PM...nu stiu daca reusesc diseara sau in alta zi. e greu sa ma ocup acum si de asta. avem si botezul duminica si am de alergat dupa una alta. sper ca intelegi si ca nu e bai ca nu sunteti inca.
Rallu uauu ce botez mare faceti. 100 persoane...asta e nunta in toata regula. spor la pregatiri.
Patricia e foarte scump Galactogilul la noi, intr-adevar. cand mi-a zis sotul cat a dat pe cutie....eu nu prea mai iau...am luat la inceput si atat...din cand in cand cate o lingura...cand vad ca e productia mai slaba. Sanii mei produc cam aceeasi cantitate de lapte, dar am inceput sa nu mai mulg sanul negolit si nici nu mai congelez.
Pogos te cred ca e bine in concediu. Bine ca a fost bb cumintel, caci Ana banuiesc ca e ca si marco.
Marianebuna bine ati venit in grup. da mai multe date despre tine si pitic, cand voi avea timp le voi trece in lista de pe prima pagina.
Andreea_79 nu stiu ce ai facut, dar dupa fiecare mesaj, dupa link iti apare povestea nasterii. asa vrei tu?
Crisarh am notat DN.
Micaalsa la voi au efect pruinele? musai sa mananc si eu. mi-e putin groaza sa nu-l apuce durerile de burtica. si el tot rar face...doar dupa cate un supozitor cu glicerina. si ii bag destul de rar...
Cornelia, Blanca imi pare rau ca aveti bebei urlaciosi.

timpul a expirat.. pe mai tarziu sau pe maine.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Blanca: da,colicii sunt...si Ingrid a facut la fel azi,nu a mancat mai deloc(de la 8 dimineata cand a papat binisor la san si pana la ora 17.30 a mancat doar 105 ml si doar din biberon...tipa si se tragea pe spate cand vedea sanul),a fost mereu maraita si nici nu a dormit...si iti dai seama ca ea are deja 3 luni si o saptamana...am crezut la un moment dat ca am scapat de ei,nu i-am mai dat 3 zile Debridat si au apucat-o mai rau ca inainte...si eu care speram ca la 3 luni sa-i treaca...e nasol tare ca nu poate manca,cum da sa suga,cum o ia durerea..noroc ca noaptea nu se intampla si mananca si ea linistita.

Ylla: pentru umflatura de la vaccin se pune compresa cu apa rece...oricum,trece si de la sine in cateva zile(cam 8-10 au fost la noi)

Michelle: bine ai venit,ma bucur tare mult ca ai reusit in final!!!Si eu te stiu de la subiectul "Durerea..",obisnuiam sa-l citesc cand eram aspiranta.Multa sanatate beblusului vostru!

Mergi la inceput