Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (185)
Raspunsuri - Pagina 9
andreutac spune:
Bitza, of, m-am infiorat cand am citit prin ce ati trecut
.Ma bucur totusi ca sunteti pe drumul cel bun, Lucas e bine si va reveni curand la vitalitatea de dinainte de eveniment.
Multa sanatate si celoralti bobocei bolnaviori si multa putere mamicilor, ca-i tare dificl sa-i vezi bolnaviori!
Muuh, cred ca tu ziceai ca ai in format electronic No cry sleep solution. Crezi ca mi-o poti trimite si mie? Intentionam sa o comand de pe amazon, insa am vb cu cumnata, care este in SUA, si cica ne-o trimite ea. Sper sa nu ajunga cum a ajus si pachetelul cu rochite de vara pt Eva

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
baby_boy spune:
Buna dimineata si de la noi mai la pranz asa.
Sa scriu si eu doua cuvinte ca a adormit Raducu.
Eu nu-mi explic cum dar in 2 zile nu mai avem nimic.A trecut mama ei de raceala si mi-am recuperat pisoiul zambaret.
A inceput sa recupereze si ce n-a mancat in 2 zile..aseara a bagat 2 cotoaie de pui cu pireu si painica.
Greu e cand sunt bolnavi..ti-se rupe inima.ufff
Am vazut si noi pozici..o familie frumoasa cu tati,mami Piolica si bobocica Elsa..superrr pozele
Mamidestefan sa stii ca noi am vazut clipul de aseara dar din pacate n-am apucat sa scriem nimic..ce baiat mare ai..un frumos
Anca imi place carutul
Ma bucur ca Carlita si-a revenit
Nicole pai unde erau mami radiografiile??..alta data sa fii pregatita![]()
Ada cum a fost la munte? Ti-am simtit lipsa pe aici
Ratonule , Andy.p
La multi ani Luca , Andrei , Ilinca , Alexandru !

La multi ani Lenyi , Julax !!!! Multa sanatate si numai impliniri!
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
Muuh spune:
andreutac cred ca o gasesti si pe mail-ul comun daca nu ti-o trimit eu putin mai pe seara, nu o am pe laptop.
Rox ce mandra de ea trebuie sa fie Valentina. Eu sunt mai spooky asa si nu ma pot abtine i-ai spus sa nu vorbeasca cu nici un necunoscut, sa mearga doar pe drumul stiut, sa tipe daca cineva e prea aproape de ea.... etc.etc.etc. Nu ma indoiesc de ea ci de cei din jur, sunt mult mult prea multi freaksi liberi.
Diddi dupa mine l-ai imbracat muult prea gros si indraznesc sa te intreb ce vei face la zero grade. Dar cum stiu ca nu am de ce sa ma bag, ignora post-ul meu, am gandit cu voce tare.
andreutac spune:
Miruna, multumesc frumos, am gasit-o pe mailul comun. Daca stiam ca e acolo, ma documentam mai demult ![]()
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
Mimihoo spune:
andreutac, multumesc pentru urari! si voua asemenea!
sofia a inceput sa se scarpine de aseara dupa urechi si m-am gandit ca trebuie spalat copilul pe cap ca-l mananca. astazi m-am uitat la ea si i-a aparut o eruptie. noul diagnostic este viroza cutanata. am dat- cu mixtura mentolata la ceafa sa nu se mai scarpine si o sa-i fac un dus usor diseara ...
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
300 spune:
Mimihoo dar de ce nu o baie in toata regula, ce rau ii poate face?
A propos de freaks sau non-freaks... mai sunt si oameni normali pe lumea asta. De ceva vreme am devenit cel putin susceptibila cand intra cineva in vorba cu mine pe strada. Iata insa ca ieri ne-am intors de la plimbare si am trecut si prin piata sa reafcem stocul de haleala. Am calcat o hartie si m-am uitat sa vad ce e. O tanti m-a interpelat dupa doi pasi, prima oara abia am inteles ce spunea, dar am percutat repede. Voia sa stie daca mi-a cazut ceva, sa ma ajute sa-l ridic (eram cu fetitza in brate). Povestesc incidentul asta pentru ca, in general, se intampola nu numai sa nu te bage cineva in seama, dar nici nu se uita pe unde merg.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
angelynna82 spune:
Lidia sper sa nu racitit 
300 multam de
e tare buna 
Babytza nu sunt de acord cu bataia la copii, mai degraba pedepsele (fara TV, calculator, dulciuri, afara la copii, etc)
am cu drag
Didididi felicitari pentru maseluta, moama nu-mi vine sa cred 
Andreutac
am bebeleaca ta si pe tine
Baby_boy ma bucur ca sunteti bine, numai bine in continuare 
Mimihoo, offf, da’ ce oare se intampla de sunt bolnaviori boboceii nostri?
am si sanatate multa. Ce tratament urmati?
Muhh 
Acum sa va zic o reteta pe care Crina a savurat-o cu placere 
Pui cu mere (de preferabil verzi pt ca isi pastreaza culoarea). Tai julien merele si carnea de pui (eu am folosit piept), le lasi putin la calit, apoi adaugi apa. Lasi sa fiarba putin, intre timp amesteci un galbenus cu smantana (grasa e mai buna). Adaugi amestecul acesta peste mere si pui, daca se vrea a se condimenta ok, daca nu nu (Crina papa cu putina sare). Lasati sa scada cat sa arate ca un sos si la sfarsit adaugati patrunjel proaspat. Este un deliciu. Se serveste cald sau rece. Pofta mare la bobocei si nu numai,asa cum a papat puiul meu...pacat ca nu am facut mai mult
de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
PS: pt moment nu se poate vota
..inca nu a inceput concursul 
Mimihoo spune:
ramona, pt. ca apa calda ii poate mari bubitele.
mai sunt si oameni de treaba, eu ma minunez in fiecare zi cand ies cu ea
:*
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
Mimihoo spune:
angelynna draga, nimic. nici un tratament.
cica or sa-i treaca in 3 zile fara nimic. trebuie doar s-o urmarescx sa nu faca febra si sa incerc sa-i dau cu tantum verde pt. gatut care este totusi rosu.
I-am dat sa se joace cu TV dar deocamdata nu pot zice ca-i foarte interesata de tub. perseveram, persevaram!
aoleu, imi face cateodata niste nervi: cand e jos, vrea in brate, cand ajunge in brate, vrea jos. vrea sa doarma, buun, o pum in patut, ajunge acolo, nu mai vrea sa doarma si tot asa ... ma dispera cateodata! na, ca acum a adormit pe mine .... noua descoperire a ei, ca-i tare bine pe mm. sunt moale :-(( si calda ... :-))
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
300 spune:
Anda adoarme in premergator. Ma duc s-o iau.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...