Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (185)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Lidia aseara m-am holbat pe forum de pe mobil si nu aveam cum s avadpoze. Acum ma asteapta un tab deschis cu clipul tau . Eu in general nu comentez poze dar tot in general ma uit. Exceptie cand ma lupt cu anda pe pc si pierd linkurile sau se incarca pozele cam greu... Intr-una din camere am un un mini-monitor si cel putin rezolutia de pe webshots e teroare.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Ramo, da, negru l-am luat . Carla nu prea sta cu picioarele acoperite iar sacul de picioare incearca sa si-l da jos si se enerveaza ca nu poate. Oricum nu mai doarme in carut decat foarte rar, il folosim doar pentru deplasari rapide.

Anca & Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata mamici

Moni

Laura noi am mai scapat de emotii Anul asta am avut emotii azi, pentru ca am lasat-o sa mearga singurica pentru prima oara pana la scoala Ne despar doua strazi de ea si am zis ca e suficient de mare si ea a fost foarte incantata. Sa vedem ce zice la pranz cand o intalnesc in parc. I-a placut sau nu ...
Foarte frumos ai povestit Mi-au dat lacrimile

La multi ani Luca , Andrei , Ilinca , Alexandru !!!!! Sa fiti fericiti si iubiti , sanatosi si frumosi !!!! Sa va traiasca puiutii !!!!!!!!!!!

La multi ani Lenyi , Julax !!!! Multa sanatate, fericire si dragoste !!!!! Sa aveti o zi frumoasa !!!!

Giuliana desi parem invechite cu ideile astea si eu sunt pro uniforma. Din acelasi motiv. Sa nu mai fie diferente intre copii, Sa nu mai aiba dimineata vesnica problema...eu cu ce ma imbrac azi sa impresionez ??? Asa cu uniforma, sunt toti egali in incinta scolii si nu le sta capul la altele...
Bafta cu olita

Anca bravo Carlei !!!!!!!!!!
VAd ca se ia virusul cu carucioarele Sa il stapanesti cu placere

Lidia multa sanatate

Ramo stai linistita ca nu intelesesem din mesajul tau ca te refereai la mine. Era doar o completare a mea ca eu nu dau bataie Oricum eu sunt oripilata de-a dreptul ori de cate ori un copilas mananca bataie....mai ales ca unii parinti dau foarte tare in ei si mi se rupe sufletul...Am si eu in gasca mea de mamici ( ma refer la cele vechi din gasca cu copii de varsta Tinei ) cateva exemplare care isi bat una doua copiii. Mi se pare tare urat si groaznic pentru copii.
Una dintre fetitele batute este chiar cea care a lovit-o pe Tina sambata. Mie personal mi se pare ca ea face asa pentru ca ea asa considera ca e cel mai usor sa se faca inteleasa printre copii. Daca ea asa primeste, asa ofera Poate gresesc sa spun asta, dar e clar pentru mine ca ea urmeaza exemplul de acasa ....

ratonel

M-am lungit , ma duc sa ii dau papica si fugim in parc
Va pup si va doresc o zi frumoasa

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Lasa Anca nu-i niciun bai ca nu-si tine sacul, doar sunt atea modele de pantalon matlasat. Si, a propos de sac, ca de fapt la asta voiam sa ajung, am vazut ieri o dama intre doua varste plimband un copil cam inchis imbracat si... cu sacul montat la carucior. Nu-i statea chiar lipt de picioare copilului dar care era rostul lui pe caldura aia (desi seara)? Sa il fereasca de curent? Racea poate copilul aclo jos si da-i si trateaza raceala de ... colo jos pe urma.

La fel cum nu-mi explic cum naiba isi plimba unii evident-nou-nascutii (desi nu se vad dintre toale la 26 de grade, va jur!) cu chestia aia de burete montata pe caruturile alea patratoase care la pozitia "orizontal" seamana mai degraba cu niste sicrie?

Lidia sa-i spui lui Stefan ca-l asteapta o inimioara roz... Cand ne-am uitat la clipul vostru, Anda a vrut pe birou si a stat numai cu monitorul (ala mare) in brate. Si-ti mangaia odorul pe fatzuca si spunea tete (pe limba ei azi inseamna bebe).

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Ramo, exact asta caut acum, gen costum de ski din 2 piese, geaca si pantalon salopeta. Dar nu gasesc, cel putin in magazinele de la noi nu a intrat colectia pentru iarna. La noi ieri erau 28 de grade in jurul pranzului, dupa masa cam 20-21, Carla era in tricou si salopeta scurta din jeans. Am vazut copii cu caciuli cu urechi si cu ciorapi lungi pe sub pantaloni . Foot muff-ul il gasesc foarte util iarna pentru bb-ii mititei, care stau cuminti in carucior, nu cei care se ridica in picioare si care de abia asteapta un fermoar sau o capsa in plus pe care sa o roada .

Carla danseaza pe Dirty Diana a lui MJ, e topita dupa el

Carla la 1 an
Carla la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata,

Anca la QUELLE gasesti costim de iarna in2 piese sau 1. Si daca il comanzi acum are timp sa vina pana la iarna!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Buna fetelor! n am apucat sa citesc f mult, dar inteleg ca Gruia e inca bolnavior. Imi pare rau. Cred ca a fost o epidemie ceva, ca sunt f multi copilasi raciti sau poate sch de temp, vantul a dus la asta.
O pup pe Lumi si sa ne mai dea vesti despre gemeni.

Vad ca se vb despre cum ii imbracam pe copii. Saptamana trecuta cand batea vantul, el era racit si mie imi era frig (eu am luat haina pe mine), am pus copilului caciulita si stramp pe el. Are pantalonasi drepti si se mai ridica, plus ca e fan tavalit in nisip (nu stiu ce facem la iarna).

Noi avem iesita prima masea, e aproape gata si a 2-a. Aseara, i am dat 2 pastilute din cele luate de la babytza si a dormit f bine (a mancat chiar de 2 ori). E mai greu sa il pacalesc sa nu manance nimic 1/2 h regulamentare, dar functioneaza.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Si sa nu uit, ma bucur sa vad ca a mai trecut pe la noi si Sabinel. Pe Preety am zarit o zilele trecute.

Lidia eu am reusit sa iti vad clipul. Superb! Lumea se uita chiar daca nu comenteaza.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Ramo, exact asta caut acum, gen costum de ski din 2 piese, geaca si pantalon salopeta. Dar nu gasesc, cel putin in magazinele de la noi nu a intrat colectia pentru iarna. La noi ieri erau 28 de grade in jurul pranzului, dupa masa cam 20-21, Carla era in tricou si salopeta scurta din jeans. Am vazut copii cu caciuli cu urechi si cu ciorapi lungi pe sub pantaloni . Foot muff-ul il gasesc foarte util iarna pentru bb-ii mititei, care stau cuminti in carucior, nu cei care se ridica in picioare si care de abia asteapta un fermoar sau o capsa in plus pe care sa o roada .

Carla danseaza pe Dirty Diana a lui MJ, e topita dupa el

Carla la 1 an
Carla la mare

neatza! nu stiu ce parere ai de hainutele purtate de alti copii dar uite aici: http://forum.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=20955

ma interesa si pe mine dar sunt roz ... si am o problema cu aceasta culoare pe Sofia ...

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata si de la noi,
Dupa cum mi-e obiceiul apuc sa postez cate ceva din an in Paste, dar na…asta este cand bebelaca imi ocupa tot timpul, iar cand ma apropii de laptop isi face loc dand din coate si pana la urma tot ea castiga. Dar nu pentru mult timp, ca scoate tastele cu indemnare si-l inchid repede sa nu ne alegem cu alte pagube.
Elsa, Maya, Tudor, Alexia,Alexandra, Karla, Luca, Andrei, Ilica, Alexandru , sa fiti sanatosi si norocosi!!
Pretty, Mimihoo
Julax, Leny79
Andy_galro, ma bucur tare mult ca operatia micutei Irina Maria a decurs bine. Multa sanatate si refacere rapida! Ginerica ce pozne mai comite?ici
Laura, mi-au dat lacrimile citind impresiile tale dupa prima zi de scoala. Atat de repede si frumos cresc… Mai avem doar 6 ani pana ii vedem sip e boboceii nostri scolarei
Am vazut poze foarte frumoase cu Elsa,Andy, Stefan si Iza, iar clipurile cu Noah si Stefan sunt super!!!

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput