Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (185)
Raspunsuri - Pagina 3
nikolici spune:
nushulica noua dr pediatra ne-a recomandat infarix hexa ...in loc de penta cel care nu se gaseste.
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
nushulica spune:
fetelor multumesc pt raspunsuri...bitza deci zici ca a reaparut!ok,pai s-o pun sa caute mai bine
nerantulaoooof cand aud de pui bolnavi mi se face pielea gaina cand ii stiu cum sufera si slabesc si nu papa si noi ne consumam si o luam razna dav al meu are muci de 2 sapt la inceput erau apa acum is verziscuzati descrierea si am fost cu el de 2 ori la pediatra si l-a tot ascultat cica n-are nikeurespal si panadol...dar nu0i trece!!!nu are nimic altceva si de mancat mananca cat ii dau euadik mult nu se opreste daca nu ma opresc eu
cred ca sapt asta vizitez iar pediatra,poate i-o fi dor de noi
de David
Poveste
nikolici spune:
alinutza mai eu sunt zombie cand citesc pe forum seara....si nu stiu cum am citit eu in graba ca Alexa pleaca la scoala.Scuzeee...si ma gandeam eu, doar am vazut-o la Pitesti ca nu era de scoala dar am zis sa urez si eu daca fata pleaca la scoala.
Scuze again ti-am "marit" fetitza repejor
bitza2008 spune:
Alexia MAria
Alexandra
Karla-Luiza
Andy.g ma bucur ca operatia a decurs bine si recuperare usoara printesei m ici.
Anca eu de "regim" am dat cereale Besau de la Topfer,sunt speciale pt regim dietetic la copiii cu diaree si suc de morcov si orez de la Hipp-la fel pt diaree.
Ratonelule si aveti dinti,huh???Sper sa intri maine dimineata sa ne spui ca are Sasha 3 dinti
Laura cum a fost prima zi de scoala?Mai,ce-astept sa vad poze cu mandrul elev!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
Nerantula spune:
Dana, cum e Riana? Ce a spus doctorul?
Anca, doctorul vostru ce a zis, am vazut ca sunt ceva problemute la Carlita ..
Cristina, ce bine ca ati scapat asa usor!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
nikolici spune:
nerantulapup haiducelul!!!Sa treaca odata problemele!!!
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici nushulica noua dr pediatra ne-a recomandat infarix hexa ...in loc de penta cel care nu se gaseste. Yo Miss Karinutza(14.10.2008) |
multumesc!
si urez si eu karinutei la multe lunite!!!
ma scuzati ca eu nu sunt la zi cu urarile,de fapt de putine ori am facut eu urari,dar nu am timp sa intru zilnic si sa trimit mesaje stiu ca nu e frumos din partea mea dar asta e viata cu un copilas mergator/catarator si cum mai vreti voi
apropo,stiti ce mi-a facut azi dav?de mi-a inghetat sangele in vene cand l-am vazut eu l-am lasat in living pe covor cu jucariile lui ca de obicei si m-am dus in bucatarie si spal sticlutele lui de lapte si il tot ascultam sa fiu sigura ca e acolo si el tot "bdea,bdea" si eu am zis se joaca copilu
deodata s-a auzit mult mai tare "bdea,bdea" si ma duc sa vad ce e,copilu'nu era pe covor cand imi arunc okii in sus el deja era la etajsi striga de acolo sa ma duc sa-l vad...si asa ce mi-a zambit cand m0a vazut cum a urcat scarile...in 4 labe ca urca des asa dar numai supravegheat...ei acum s-a dus singur si a reusit...sper sa nu-i treaca prin cap sa le si coboare
maine o sa va pun si filmulet sa exemplific
de David
Poveste
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici piolica ce ochi frumosi are Lizuca!!Iar tu radiezi Yo Miss Karinutza(14.10.2008) |
Daaaaaa, am vazut si eu pozele, e atata lumina si stralucire in ele! Felicitari!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008