Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (332)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

alinush sa iti triasca micuta doris sa fie sanatoasa si papacioasa.bine ai venit doris.oau alinush si ce mai seamana.
noi am venit de afara andrei a fost cam fara chef de nimic mi-a scos peri albi,vroia cand in brate cand pe jos,ba una,ba alta.rabdarea mea a fost greu incercata.acum am intrat in casa si l-a preluat mamaie.

andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

alinush - nu seamana, esti sigura ca nu sunt clone?
ana - pupici smecherasilor.
nana -
yaia - sa creasca mare bebedoi, sa fie sanatos/oasa.
am venit de la sedinta cu parintii.nu ne-au stresat prea tare, asa cum ma asteptam.
pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinus_25

Buna seara mamici.
Sunt in .
Am o fetitza sanatoasa si puternica!!! yupiiiii!
Toate grijile de pe parcursul sarcinii si stresul de pe ultima suta (va povestesc eu alta data) s-au risipit.

Faceti cunoastinta, va rog.http://family.webshots.com/photo/2094022940101784801ASJkdT

Alina 37+ Doris Maria (DPN 9.09.2009)
si Iulius Teodor (10.10.2007)
Teo la mare

Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

sa fiti sanatosi, ai o familie frumoasa...am vazut pozele

daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Hop si eu, am citit printre randuri....

Yaia, nu era vorba strict de violenta de la TV, ma refeream si ce ii lasa parintii sa vada la TV, si aici ma refer la copilasii de pana in 7 ani....cand o sa gasesc putin timp o sa va spun ce vede o fetita de 5 ani la TV si ce face in parc cu prietena ei(vecinele mele) si reactia mamicilor.....poate ma trageti de maneca sa va povestesc, daca uit si bineinteles daca va intereseaza.

Roxana, bine ai revenit si sanatate multa micutilor.

Papanash, nu este vorba ca nu ar sta bona, dar am avut un program infernal..si mai am inca, nu o pot tine toata ziua....am avut o intelegere si eu as vrea sa o respect...desi mai depasim programul si mai ales ca o sun si o rog sa mai stea ....azi a stat 4 ore peste...si am sunat-o in ultimul moment ca nu ajung, in loc sa ajung la 12 am ajuns la 4....mai pot cere ceva...si oricum nu mai sunt eu buna de cumparaturi....dezavantaj ca nu am magazine in drum spre casa

bernix, da, Cristi nu prea mai asculta cand suntem la magazin, aici nu ma refer la supermarket, unde il pun in cos si este ok, ci acolo unde tb sa mergem de manuta, de carut nu mai discutam de la 1 an.

Gabitz, scolarul si mamica lui emotionata.

Incerc sa mai intru maine....sper......

daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Diwana, sa-ti traiasca baiatul sanatos, multi ani fericiti !
mai da-ne de stire despre voi .
n-am vazut poze, dar o sa le vad mai tarziu, i-am zis lu tati sa vina iar cu laptopul lui.
Gabitz, esti asa de telegrafica, parcate alearga cineva si nu poti sa mai stai 10 minute p'aci la vorba .Ce faceai pe net azi=noapte la 4 ( sau dimineata) ???

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Bernixu, bravos pt fata fara pampers !

azi Adi a invatat sa se prezinte,cica 'aiem Adi' si culoarea albastru 'bliu'

Mergi la inceput

Carpatino, parca tu intrebai de fata de masa a lu Stef a lu Sim ? Ca am gasit si io . Am facut aprovizionarea cu baloane colorate si cu desene misto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

cecilia mai nou am inceput si noi cu mofturi in magazin.avem un magazin langa casa in care cornurile cu cioco sunt puse pe rafturi jos,la nielul lor.deja nu mai ia un singur corn,ia cu amandoua bratele.norocul meu e ca ii place mai mult sa ia de acolo,decat sa le luam si acasa,asa ca el le da jos eu le pun la loc.
papanash cum mai este adi cu manuta?dar cu gradi?

andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)

Mergi la inceput

Adi e ok cu mana, parca n-ar fi avut nimic, dar il protejam pe cat posibil, adica distragere de la topaiala si sarit din leagane. La gradi e tot ok, nu mai maraie deloc dimineata, ba de-abia asteapta sa intre in clasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Slava Domnului ca a fost bine azi la cresa! Am avut niste emotiid e nu pot sa va explic.

a cam plans dimineata. dar dupa ce m-am dus la directoare, am platit pentru papa si am dus actele am rugat-o pe ingrijitoare sa vada daca Andrei mai plange ca nu-i mai auzeam gurita. L-am vazut prin crapatura usii cum statea la o masuta cu alti copilasi si se juca frumos desi multi copii plangeau rau de tot in jurul lui. Si cand l-am luat a fost ok.(desi ar fi vrut sa se apuce de plans l-a luat ta-su cu vorba si a uitat)

Doamne ajuta sa fie bine si maine!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput