Burtici fericite de septembrie-octombrie (199)
Raspunsuri - Pagina 21
adimercedes spune:
Nela, ce faini sunteti voi! Bine ca vestile sunt bune de la micutzul dr si ca tu simti ca totul e bine.
Deci asa, acum mai ramane sa organizam vizitele sa se cunoasca astia struta roiala si cu cangurel ![]()

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Mary_07, ce ma bucur ca lucrurile s-au rezolvat de la sine.
Cat despre "agresivitate", ohohooo, ce bine o cunosc
. Mie imi venea sa pocnesc pe careva, eram artagoasa si taioasa si nu stateam pe ganduri in a-i da afara (mama si sotu', dragii de ei
) din camera cand ma calcau pe nervi
. Dar trece, important e sa nu se supere ei pe tine si sa te inteleaga, ca e hormonii, bata-i vina ![]()

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Lutoniana, bun venit acasa!!!! Sa-ti traiasca gogosarul David cel bucalat!!! Ce dulce e el acolo!!!!
Si tie recuperare usoara si nopti linistite
.
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
x_ggg spune:
Neata, fetelor!!!
Revin si eu cu probleme....
lichid in cantitate redusa, placenta gradul 2/3...
Dr mi-a zis sa imi fac o analiza pt acidul uric... in rest bebele era in grafic, avea 2,8 kg si nu se anunta a iesi mai devreme...
Stiti cumva ce se poate determina din analiza asta pt acidul uric??? Si ce e ingrijorator la placenta grad 2/3 avand in vedere ca am 36+ saptamani? Nu e normal?? Cu lichidul, era in cantitate moderat redusa din saptamana 30, acu e redusa...si nu stiu cum sa fac sa ii mai mareesc piscina celui mic...![]()
Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!!
36+ cu
- Rares Costin
AMR 4 saptamani brrrr
http://family.webshots.com/album/573707422MNKhRk
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_ana Buna fetelor! Tocmai m-a sunat Luhtien! A nascut azi un baietel de 3500 gr, 55 cm, prin cezariana. Azi noapte au apucat-o durerile, desi mai avea doua saptamani pana la termen. Bebe avea circulara de cordon, asa ca a fost nevoie de cezariana. Sunt bine amandoi!!!! Felicitari Luhtien, sa-ti traiasca bebicul si sa va aduca numai bucurii!!!!!!!!!!!!!!!! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )POZE |
Luhtien, felicitari, mami, pt bebicul cel scump!!!! Sa va traiasca sanatos si sa va aduca multe bucurii, iar tu sa te recuperezi repede si bine!!!

Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Anomis, wow, ce rapida!!! Bine ca totul a decurs bine, pana la urma. Sa va traiasca puiutzu DINU ANDREI, sa fie sanatos, istet si cu noroc. Tie refacere rapida si sa vii cu vesti 
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Alinush, sa-ti traiasca papusa dulce Doris Maria!!! Ce seamana cu Theo
. Sa va traiasca puiutii scumpi si sa va umple casa si inimile de fericire!!!
Tu cum iti revii? Cum a primit-o Theo pe Doris?? Hai, ca sunt curioasa, ca ai nostri sunt colegi si vreau sa stiu reactii etc, cand ai timp si chef, of course ![]()
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
mary_07 spune:
'neata
Sunt treaza de la 6,de cand i-am dat sa pape lu' Razvi si m-a luat cheful de bucatareala
asa ca m-am apucat de ciobita si aripioare la capac
si le-am si terminat
.Mi-era dor sa gatesc in liniste,fara sa ma uit din 5 in 5 minute de Alex![]()
Revin cu felicitarile![]()
My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
Razvan (21 august 2009)
alex25 spune:

LA MULTI ANI DANA

Sa fii fericita, sa ai un bb sanatos si aveti parte numai de bucurii!

----------------------------------------------
Alexandra
37s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 2 sapt 

alex25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui x_ggg Neata, fetelor!!! Revin si eu cu probleme.... lichid in cantitate redusa, placenta gradul 2/3...Dr mi-a zis sa imi fac o analiza pt acidul uric... in rest bebele era in grafic, avea 2,8 kg si nu se anunta a iesi mai devreme... Stiti cumva ce se poate determina din analiza asta pt acidul uric??? Si ce e ingrijorator la placenta grad 2/3 avand in vedere ca am 36+ saptamani? Nu e normal?? Cu lichidul, era in cantitate moderat redusa din saptamana 30, acu e redusa...si nu stiu cum sa fac sa ii mai mareesc piscina celui mic... Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!! 36+ cu - Rares CostinAMR 4 saptamani brrrr http://family.webshots.com/album/573707422MNKhRk |
Si la mine la 37+ placenta devenise de grad III si dr a spus ca mai duce deocamdata, deci daca nu a zis nimic dr tau eu zic sa stai linistita.

----------------------------------------------
Alexandra
37s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 2 sapt 

)