Burtici fericite de septembrie-octombrie (199)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Hai Anomis!!!

Inca un sms:

"Nu prea vor sa ma bage in ceza, chiar daca am -5 si -6. multumesc ca sunteti alaturi. Pup fete dragi. Anomis"

35+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

ANOMIS

----------------------------------------------
Alexandra 37s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR aprox 2 sapt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Inca un sms:

"Nu prea vor sa ma bage in ceza, chiar daca am -5 si -6. multumesc ca sunteti alaturi. Pup fete dragi. Anomis"

35+ Alex

Cum naiba sa nu vrea sa o bage in ceza??????

Bbelusa cea iubita

AMR aprox 2 sapt

Mergi la inceput

Dana multumim de vestile de la kiki... offf ce necaz... cred ca a fost foarte speriata si suparata... Doamne ajuta sa-si revina repede si sa fie toti sanatosi! Of, ce cosmar... Bine macar ca nu au fost complicatii cu puiutii!

Bine ati venit pe lume, pui de Kiki, Alex si Razvan! Sa fiti sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri! Kiki, recuperare rapida si sa-ti revii de tot repede, sa puteti merge acasa si sa uitati tot...

35+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

HAI ANOMIS

ELLENUTZA DESPRE COLEGA NOSTRA TEO E VB? CA LA EA S-A INTAMPLAT ASA CUM AI ZIS TU...

37 +cu bebe Alexandru Aurelian

Mergi la inceput

Am uitat sa schimb semnatura... azi facem 38 de sapt fix...

Lullaby multumesc de intrebare...cum am spus suntem bine si in asteptare... este tare frumos sa vad ca intreaba cineva de existenta mea uite de la mine un buchet mare de ptr tine

38 +cu bebe Alexandru Aurelian

Mergi la inceput

"Ei spun ca miopia nu e motiv de ceza. Acum stiu cat de cat cum sunt contractiile minore, alea la care inca mai merg. Pup"

Eu am tot intrebat-o daca oare nu vor "mai mult" doctorii astia. Ca doctorul/doctorita ei a zis ca e plecat din tara pana in 16... Am intrebat-o daca totusi n-ar putea lua legatura cu el... Ca doar cand a lasat-o la cineva nu i-a explicat cum sta situatia?

Fetelor, care aveti ceva sfaturi, va trimit pe PM numarul de pe care imi trimite sms.

35+ Alex

Mergi la inceput

Feteloramsi eu o MARE RUGAMINTE de la voi...spuneti-mi si mie daca stiti cumva vreun magazin in Viena de unde pot lua carucior ptr bebe... merge cineva acolo si s-a oferit sa-mi ia dar nu stie exact pe unde sunt magazinele ptr bebei...va rog din tot sufletul daca puteti sa ma ajutati cu informatia asta

38 +cu bebe Alexandru Aurelian

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

"Ei spun ca miopia nu e motiv de ceza. Acum stiu cat de cat cum sunt contractiile minore, alea la care inca mai merg. Pup"

Eu am tot intrebat-o daca oare nu vor "mai mult" doctorii astia. Ca doctorul/doctorita ei a zis ca e plecat din tara pana in 16... Am intrebat-o daca totusi n-ar putea lua legatura cu el... Ca doar cand a lasat-o la cineva nu i-a explicat cum sta situatia?

Fetelor, care aveti ceva sfaturi, va trimit pe PM numarul de pe care imi trimite sms.

35+ Alex

Offfff, Doamne Dumnezeule, mai multi bani, sincer nu vad alta solutie, eu cred ca asta vor si sa sune la dr ei, sa dea sms poate ii raspunde.AAAAhhhhhh ca imi vine sa ma spanzur ca traiesc in tara asta.....de asta imi este si mie frica!

Bbelusa cea iubita

AMR aprox 2 sapt

Mergi la inceput

Mie imi venise pe la 6 o prietena in vizita, de aia disparusem...

Dana si mie imi place la nebunie tangoul ala faimos din Parfum de femeie! Si am prins o nunta in care mirii au dansat ca dans al mirilor acel tango identic cu cei din film, aceleasi miscari!

alinus ce frumoasa printesa ai tu acolo Nici nu am stiut ca zambesc asa de repede! Si cat o iubeste fratiorul!!! Ce familie minunata! Sa fiti fericiti! Abia astept povestea de care zici! (si seamana la perfectie!)

35+ Alex

Mergi la inceput