Burtici fericite de septembrie-octombrie (199)
Raspunsuri - Pagina 11
alinus_25 spune:
Buna seara mamici.
Sunt in
.
Am o fetitza sanatoasa si puternica!!! yupiiiii!
Toate grijile de pe parcursul sarcinii si stresul de pe ultima suta (va povestesc eu alta data) s-au risipit.
Faceti cunoastinta, va rog.http://family.webshots.com/photo/2094022940101784801ASJkdTr
DORIS MARIA s-a nascut la 39 sapt fix, nastere indusa - dr. Mihalceanu Elena - Maternitatea Cuza Voda Iasi.
Pisicutza a cantarit la nastere 2730g, 50 cm, apgar 9.
EDIT, ca am uitat esentialul, s-a nascut pe 2.09.2009, ora 22.00.
Rog mamicile pricepute sa ne treaca si pe noi in lista.
Alina
37+
Doris Maria (DPN 9.09.2009)
si
Iulius Teodor
(10.10.2007)
Teo la mare
Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.
alinus_25 spune:
TEO- primul nascut
pisicutza DORIS in prima zi de viatza
Seamana?
Alina
37+
si
Iulius Teodor
(10.10.2007)
Teo la mare
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.
alinus_25 spune:
Kiki, multa sanatate.
Tzin pumnii sa te refaci cat mai curand, fara repercursiuni asupra vederii. Felicitari pt flacai! Sa fie sanatosi, norocosi si cu viata lunga!
Alina
37+
si
Iulius Teodor
(10.10.2007)
Teo la mare
Dana15 spune:
Ioi, Alinus sa va traiasca minunile!!!

Doamne ce draguta este Doris!! cu zambetul ei din a 2-a zi de viata

sa va traiasca, sa va umple casa de bucurie!!
iar tie, mamico, un brat de flori

Dana 36s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
alex25 spune:
Alinus bine ai venit acasa si sa iti traiasca minunatiile, sunt absolut superbi!
----------------------------------------------
Alexandra
37s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 2 sapt 

ramsan spune:
Alinus imi pare bine ca ai dat un semn despre voi! Ce frumosi sunt copialhii tai 
mi-au dat lacrimile vazandu-i impreuna (ca stiu ca asa va fi si la mine in casa in curand).
Ce frumos zambeste Doris
sa o papi de dulce ce este.
Slava Domnului ca ai nascut cu Mihalceanu pana la urma (eu tot asteptam sa imi dai sms sau tel. sa imi spui ce ai facut) - acum e plecata pana pe 22 si pe mine daca ma apuca nascutul, o voi face cu dr. Gheorghita, ceea ce e bine, dar nu grozav.
Sa fiti sanatosi cu totii, sa va bucurati de dragoste si armonie si copilashii sa va aduca numai bucurii!
Ramona
Tudor Gruia 37+ 
AMR max.3 saptamani pana vine bebe
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
ramsan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana15 Fete dragi..am vorbit cu Kiki..(m-a sunat ea in urma sms-ului trimis) ufff..nici nu stiu cu ce sa incep.. Kiki a noastra a nascut in 3 septembrie..2 baietei..Alex (2100gr) si Razvan (1900g); problema este ca cezariana a fost de urgenta..a facut preeclampsie+ sdr Help, nu stiu sigur..spunea ca i-a crescut TA f mult, i-a curs sange din nas si nu am mai vazut nimic; a operat-o de urgenta dr Muresan(de la Gine 1), medicul ei fiind in concediu; Este inca la sectia de Terapie Intensiva (pana joi), dar se simte un picut mai bine..vederea i-a mai revenit, dar nu total; sunt 2 variante care sa explice tulburarea de vedere: dezlipirea de retina (destul de nasol) sau un edem papilar (ar fi tare buna varianta asta..ca se retrage incet-incet edemul si vederea revine)..joi o s-o mai consulte un oftalmolog; era destul de deprimata..iar eu atat de socata, incat d-abia am putut balmaji niste incurajari ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ;spunea ca s-a simtit ca un om handicapat, prin faptul ca 7 zile au tinut-o la pat, pe spate..saracuta, prin ce a trecut!!! Puiutii sunt bine..razvan este inca la incubator; nu am intrebat daca ii alapteaza sau chestii din acestea...probabil ca numai de cateva zile i-a vazut si ea; m-a intrebat cine a mai nascut..i-am spus cateva nume (cate mi-am adus aminte) si s-a bucurat pentru baietelul Luciei..a intrebat si de Anco, de Manga..va pupa... Ne gandim la tine Kiki scumpa ..si ne rugam ca DD sa te aiba in paza pe tine si puiuti!![]() ![]() Dana 36s mamica mandra de ![]() Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Am ramas fara cuvinte
Numai DD sa faca o minune sa ii revina vederea 

Ma rog si pentru cei doi copilashi atat de micuti sa fie bine si sanatosi.
Ramona
Tudor Gruia 37+ 
AMR max.3 saptamani pana vine bebe
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
alinus_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramsan Alinus imi pare bine ca ai dat un semn despre voi! Ce frumosi sunt copialhii tai ![]() mi-au dat lacrimile vazandu-i impreuna (ca stiu ca asa va fi si la mine in casa in curand).Ce frumos zambeste Doris sa o papi de dulce ce este.Slava Domnului ca ai nascut cu Mihalceanu pana la urma (eu tot asteptam sa imi dai sms sau tel. sa imi spui ce ai facut) - acum e plecata pana pe 22 si pe mine daca ma apuca nascutul, o voi face cu dr. Gheorghita, ceea ce e bine, dar nu grozav. Sa fiti sanatosi cu totii, sa va bucurati de dragoste si armonie si copilashii sa va aduca numai bucurii! ![]() Ramona |
Ramona, am plecat la IS fara numarul tau. In ziua cand ti-am scris m-am tot fatzait la laptop asteptand mesaj de la tine (greseala mea ca ti-am scris asa tarziu), apoi a 2a zi, dimineatza am plecat spre IS cu noaptea in cap, plus ca eram stresata ca plecam cu bagaj cu tot. Asa ca miercuri, 26 aug dupa control am ramas internata, si la ce stresata eram, zau nu mi-a mai trecut prin cap sa pun sotul sa verifice mesajele.
Ma bucur enorm ca am nascut cu EA, a fost prompta si super profi.
Si dra Gheorghita si dr Lazar sunt ok, intr-o saptamana de stat closca prin maternitate am avut timp sa adun pareri despre toti.
Mai ai si tu ff putin. Tzin pumnii sa fie cum doresti. Dau un pm cand am timp.

Alina
37+
Doris Maria (DPN 9.09.2009)si
Iulius Teodor
(10.10.2007)
Teo la mare
raluk16 spune:
Fetelor, am primit sms:
"Col deschis, dilatatie 3. M-au oprit aici. revin cu vesti"
Nu este numarul lui anomis din document, dar numai despre ea poate fi vorba.
Asa ca Doamne ajuta! 
35+
Alex
crissbebe spune:
DUMNEZEULEEEEEEEEEE.............

AM LIPSIT UN PIC SI CE AVALANSA DE BEBELUSHI GASESC AICI....
Cum e foarte greu de nominalizat si de felicitat pe fiecare in parte nu-mi ramane de facut decat sa le urez tuturor mamicilor recuperare rapida,mult laptic si multa fericire...iar bebeiilor un sincer si calduros "BUN VENIT PE LUME"...
Noi suntem bine...am terminat oarecum cu alergatura cu pregatiriile de nunta si botez...am stabilit aproape tote detaliile...mai raman doar mici chitibusuri de facut...acum pot sta linistita sa-mi astept puiul mult dorit...
Selen felicitari ptr botezul fetitei tale...sa-ti traiasca , sa fie fericita si norocoasa...
Merg sa recuperez din urma si revin...
37 +cu bebe
Alexandru Aurelian

..si ne rugam ca DD sa te aiba in paza pe tine si puiuti!