Abdomen extra-plat (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

stai pe banca de abdomene pe spate cu 1/2fund si picioarele in aer:-) si ridici picioarele...constant! exercitiul la apartul pt lower abs iti solicita mult umerii, coatele si nu lucreaza atata de tintit. Asa pe banca este super de eficace. 4 serii a 20 reps in prima faza si dupa cresti la 30 reps.
Daca faci acasa este ok, stai pe spate, te prinzi cu mainile de ceva si ridici picioarele intinse la 70 grade...iti solicita lower back asa ca daca ai probleme sa ai grija!

Multumesc de aprecieri

saracutul sotul meu...atata il chinui si-l cicalesc - deh eu ardeleanca( 3/4 unguroaica) obsedata de curatenie si de ordine in orice si el oltean care se bucura de viata, linistit, comod (a nu se intelege puturos ca nu-i si ma ajuta la toate)

abdomenul meu, 17 sept 2009:

http://sports.webshots.com/album/574706701IpkLTw

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro

inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

quod me nutrit me destruit

http://community.webshots.com/user/Deusphoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Conchita si eu o admir pe Sophia Loren,atat de tare incat i-am pus prenumele Sophia la prima mea piticasi eu tot ca ea tind sa arat.

Deus ,arati foarte frumos ,ai un corp si o minte sanatoasa,sa stii ca mi-ai devenit deja mentor,de cate ori deschid gura sa mananc ceva ma gandesc la "quod me nutrit me destruit".

Asa, azi am mers pe 1 ora cu carutul(este unu special pentru jogging),am facut mers rapid si exercitii de relaxare a muschilor in parcul pt. copii ,la ora 9 dimineata eram doar eu ,bancile si soarelemi-a prin tare bine.

Luni dimineata ma voi masura si cantari,sper sa fi ars ceva saptamana asta,de mancat mananc zic eu sanatos si fara grasimi sau dulciuri.

Merg sa fac un dus ,o salata cu ton iar la 3pm merg cu Sophia la sala de sport ,am inscris-o si pe ea intr-o grupa cu copii de varsta ei,ii place la nebunie sa mearga pe barna si sa sara de la tranbulina.

O dupa-amiaza minunata la toate si weekend frumos.

P.S. maine ies cu bicicleta ,vreu sa fac macr 1 ora jumate daca nu ploua!

Bilantul saptamanii:
Luni,marti,joi- sala la greu
Vineri mers rapid 1 h,plus exercitii de relaxare
Sambata bicicleta ---daca nu ploua
Duminica gatesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Multumesc Ionica!

de ziua mea am sa-mi fac un tatuaj pe burta(abdomen extra plat) si cred ca am sa-mi scriu dictonu din latina ca tare imi place si mie - ce daca il are Angelina Jolie pe burta? am si eu voie chiar daca nu am milioanele ei si pe Brad alaturi:-)
asta ar fi varianta 1, varianta 2 este un grup de fluturasi si de stele, cate un fluturas pentru cei dragi mie si cate o steluta pentru cei dragi care au murit (probabil ca pana la urma la asta ma voi opri sau imi fac doua!) Sunt dusa rau pe aratura....

Am facut un suc mare din mere, morcovi si piersici si m-am vitaminizat.
La cina inca habar nu am ce voi manca...pana ma apuca PMS-ul nu am pofte asa ca profit.

Cateva lucruri bune cand mergi la sala: trebuie sa te aranjezi ca nu poti sa mergi paroasa sa te vada lumea la axila si peste tot la dus ca esti ruda cu o maimuta, plus trebuie sa mananci cu masura ca doar nu te poti duce cu un burdihan umflat sa faci miscare ( sunt niste tipi de 30-40 de ani la sala de incep sa am vise eroice )...nu ca in rest as fi delasata, doar ca daca stau acasa cu sotul din dotare cateodata mai las garda jos, nu foarte jos:-)

abdomenul meu, 17 sept 2009:

http://sports.webshots.com/album/574706701IpkLTw

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro

inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

quod me nutrit me destruit

http://community.webshots.com/user/Deusphoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Salutare, asa, inainte de w/e.

Deus, chapeau! Arati chiar mai bine decat te stiam eu din niste poze anterioare, cam de cand am inceput subiectul prin mai. Imi place ca esti subtire si nu musculoasa, doar asa, intinsa

Cam asa mi-ar placea si mie sa arat, insa la mine e de lucrat mult la brate si picioare, la abdomen e cat de cat OK. Insa eu nu cred ca am structura asta si nici nu sunt dispusa (cum zicea si Allure de Zuzana aia) sa ma restrictionez la mancare asa de mult cum faci tu.

Eu lucrez cu greutati mici sau cu propriul corp si multe repetitii, pt ca am muschii dezvoltati bine de sportul din adolescenta si nu vreau sa-i cresc deloc. Doar sa-i intaresc un pic si sa topeasca grasimea (nu toata insa) de pe ei. Imi plac corpurile ferme, dar feminine.

Ma uitam ieri la un DVD cu Tae Bo cu Billy Blanks si m-am ingrozit de cum aratau femeile alea: numai muschi, piele si transpiratie... bleaaaaaaaaaaah. Mi-e clar ca trageau la sala la greu ca sa arate asa si foloseau tae Bo la cardio... insa mi-a taiat cheful de a face Tae Bo dupa tipul asta.. fac in continuare dupa DVD-ul cu numaistiuce tipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Conchita, da, si mie imi place rau Sophia Loren, cui nu-i place o femeie voluptoasa (oare ea facea fitness?? ma indoiesc) dar putine sint femeile ca ea...Ea e genul care arata bine cu ceva grasime pe coapse si cu taile subtirica de la D-zeu in acelasi timp! Eu am niste aripioare cam nasoale de la natura. Sint femei cu grasime si fara celulita...la mine orice gram de grasime arata ca naiba, mai ales pe picioare si brate.
Brunetele au carnea aia tare de care zici tu, blondele (respectiv io) au carnea mai moale si mai coflecita daca nu e sustinuta de muschi mai ales de la o virsta incolo...

Asa ca fac si eu tot ce pot pentru un tonus general bun. Ce-o iesi, ramine de vazut. Nu cred c-o sa fiu nici ca SLoren, nici ca Zuza. De fapt, nici nu mai conteaza ca cine o sa arat. Important e sa fiu multumita, sa ma simt puternica si tzapana... ca la concurs de frumusete, oricum nu ajung .

Deus, faine poze...imi plac bratele (obsesia mea) si ma uit cu jind la ele. M-am sculat si eu direct cu ideea sa-mi fac poze, mi-am pus costumul de baie, am tras 100 de poze din 50 de unghiuri si sint tare dezamagita ca nu-mi place nici una...progresul nu-i major de la ultimul set de poze ori nu-l vad eu. M-am benoclat la ele o ora pina s-a facut tirziu si am ratat si exercitiul de dimineata... acum imi e o foame de lup si trebuie sa maninc imediat. Fiasco total in dimineata asta!
Si mai am si o zi super aglomerata la munca... Cred ca-mi trebuie o vacanta.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss, travel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

conchita, pana deschizi un topic nou zi aici despre ce e vorba cu sero...nu mai stiu cum ai zice

as fi tare fericita sa nu mai tin diete peste diete....hai spune secretu

Anita si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ane2

conchita, pana deschizi un topic nou zi aici despre ce e vorba cu sero...nu mai stiu cum ai zice

as fi tare fericita sa nu mai tin diete peste diete....hai spune secretu

Anita si Rachella -17.o1.2004

sex, mami draga, sex. nu te lua dupa Allure ca nu se lucreaza muschii nush care - schimbi pozitiile si lucrezi tot ce vrei. :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

La mine nu merge

Anita
si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

salutare fetele

deus mamicule esti hot,hot,hot..cu mainile m-ai omorat,imi vine sa iau iar fiarele in brate..
asa da mamica si sotie..parol

cat despre moi...am facut si eu 35 de min de sport..am lucrat cu mingea abdomen si picioare si cu zuzana umeri si triceps...nu se pune ca am o febra de imi vine sa imi tai mainile, dar trece pana ma marit

sa va zic si de mancare??hmm..sa nu aruncati cu pietre
-un iaurt de baut
-2 batoane musli
-tot 2 l de apa fir-ar..nu reusesc deloc sa trec peste astia 2 l
-4 cubulete de ciocolata
-vreo 250 de gr de covrigi boromir care dupa calculele mele au 1000 de calorii

si cam atata..urmeaza vinul de rigoare

allure,lasa vrajelile si pune pozele alea..atata o dai ca nu au iesit bine si parca vad ca raman cu gura cascata p'aci

Me, me me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/TaeBoGirlAdicaEu#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

aaaaaaa..si daca tot suntem la capitolul poze mai bag si eu cateva..ca eu la munca cam asta fac cand ma plictisesc..ascult muzica si fac poze
poftiti la oameni muncitori
http://picasaweb.google.com/jasmine24/CeFacOameniiLaMuncaD?authkey=Gv1sRgCIKcxpKruZCsqAE#

patrunjelul din decor e al porcului..ok, recunosc, mai mananc si eu cand ma plictisesc, ca daca tot e acolo la uscat

Me, me me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/TaeBoGirlAdicaEu#

Mergi la inceput