Abdomen extra-plat (6)
Raspunsuri - Pagina 4
Deus spune:
Buna ziua dragi doamne
Carolinah - fier cel mai mult gasesti in carnea de vita si nu se pierde prin fierbere deci supa de vita te intareste cel mai bine:-)
Ramonika - din primavara te sustinem sa dai jos burtica:-)
Conchita - unele arunca cu usturoi dupa noi daca ne-am apuca sa le povestim cum sa slabesca :-)))Allure ai nimerit-o!
Luminitaguba - si al meu are radacini prin Oltenia :-), sa ne spui daca merge treaba cu ganterele (parca-l vad cum se strofoaca )
Este ora 12.30 si sunt la cafeluta! parca-s setata pe viteza "incet,incetisor".
Azi am pofta de o Gradina Botanica, este asa de frumos afara.
Va
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro
inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
quod me nutrit me destruit
http://community.webshots.com/user/Deusphoto
Ramonika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deus Ramonika - din primavara te sustinem sa dai jos burtica:-) |
multumesc
burtica cea mare o dau jos in decembrie. cea mica sper cat mai curand de anul viitor.
grati.ela spune:
fetelor ma bag si eu numai ca sufar de urticarie cronica cu pusee acute si nu trebuie sa transpir asa ca imi pot permite doar aquagym si callanetics maxim 15 minute. Am vreo sansa sa ma degresez (mai si alaptez ca o nebuna pe zuzelul meu de 20 de luni)? Nu spun ce dimensiuni am ca numai reduse nu-s dar din dotare am coapse generoase, solduri medii mai aproape de mici, talie mica, umeri largi si tzitze suficiente...peste ele dospeste insa cam 8-10cm de kaizer.
Allure spune:
Carolina, dulcele zilnic era cel mai mare dusman al meu. Sint asa fericita de cind am scapat de obsesia asta!
Luminita, daca mingea ta are 75 cm s-ar putea sa fie cam mare pentru tine. Ce inaltime ziceai ca ai? Eu am o minge identica dar am 1.75 inaltime si uneori mi se pare cam maricica. Si cind faceam training cu instructor, el asa mi-a spus ca e cam oversized pt anumite exercitii.
Ar trebui s-o scot si eu pe-a mea de la naftalina ca are dreptate dooku, se pot face chestii minunate si fun cu ea!
Ramonika, sarcina usoara in continuare! Vom fi aici si in ianuarie, luptind pentru mentinerea (sper!) rezultatelor obtinute.
Deus, Luminita, a tunat si ne-a adunat! Si al meu tot oltean este pe jumate...si un puturos cind vine vorba de exersat...!! I-am spus ca in curind o sa-i fie rusine cu burta lui, pe linga a mea...
Gratiela, am ris de m-am prapadit: "sa ma degresez"? "kaizer"?
Am vazut si eu pe d-soara Zuzana pe youtube (ca m-a inebunit Luminita) si woooooooooooow! Mama cum arata fiinta aia, zici ca e extraterestra. Nu-i gasesc nici un defect corporal (afara de silicoanele de bun gust la care probabil si eu as fi apelat in locul ei)...ca musculatura e perfecta mai frate!!! Si doar ma stiti cit sint de cusurgioaica... Citi ani o avea??
Imi place stomacul, e bine definit dar nu are patratele ca la barbati. Si picioarele...si bratele, umerii...oaaaau...Rar ma entuziaasmez la ceva! Mi-a placut cum arata aici: http://www.youtube.com/watch?v=qo2hF5S0a8o&feature=channel
Astazi o sa fac si eu ceva pentru picioare si spate...inca nu ma pot misca perfect, mijlocul tot ma doare cind ma indoi de spate dar nici nu pot sa stau degeaba ca simt cum "ruginesc". O sa fiu atenta la ce fac.
Azi e un cer albastru si un soare superb!!! Fericirea mea!
Gata! Ma imbrac si ma "sui pe cai"...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss, travel...
Deus spune:
Allure - uite aici un exercitiu care arde picioarele :-)
http://www.youtube.com/watch?v=YGaOkZqJABA&NR=1
da arata tipa aia bestial, este tinerica si frumoasa!
grati.ela - bine ai venit
Ca o soacra sacaitoare ma bag si eu cu sfaturi. Sunt convinsa ca ai fost la n medici si ca ai incercat tot ce se poate pentru afectiunea ta, dar...:-) te-ai gandit sa incerci cure de detox sa vezi cum te simti si cum se comporta pielea ta? Eu cred ca tu faci alergie la ceva mancare si ca trebuie sa mananci cu mare grija.
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro
Allure spune:
Deus, bun exercitiul. Programul meu are ceva asemanator, se cheama "frog squat"
Si eu sint de acord ca urticaria poate fi de la alergii...cam tot ce iese pe piele e semn ca intern ceva nu e in regula. Daca exista posibilitatea testarii pt "food allergies" e bine sa fie facuta. Eu am facut si bine imi pare fiindca am descoperit alergii majore pe care dupa ce le-am eliminat m-am simtit mult mai bine.
Dupa exercitiile de dimineata si dush fierbinte, spatele meu e muuult mai bine!!! Am zis eu bine ca ruginisem...
z333 spune:
salut gagici sexoase
am ajuns si eu acasa..pfuuu..grea zi dom'le
sport azi nu am prestat, dar am mancat frumos zic eu..2 iaurturi mari, un pachetel de biscuiti cu cereale si un baton dots...aaaa si cei 2 litri de apa bineinteles
si acuma sa va zic eu de olteanul meu..tot se hlizea si facea misto de mine cand ma strofocam la inceput cu tae bo..hi hi hi ho ho ho, ridica piciorul mai sus, hai ca poti, chestii de astea
si il iau intr-o zi frumusel sa faca tae bo cu mine..la inceput, ca nu face, ca e pentru femei, ca e prea usor, ca adoarme facand exercitiile..si il pacalesc pana la urma si ne apucam...dupa 10 min olteanul era la pamant,rosu ca racul...ca el nu mai poate, ca moare, ce e nebunia asta?:))))))))..gata, el nu mai face, ca el nu are celulita si sunci ca femeile sa se apuce sa lesine cu mine si cu billy..ha,ha,ha foarte funny olteanul de felul lui
in momentul asta zace..a tras putin de fiarele alea si e lesinat mititelul de el
il mai las pana terminam toata nebunia asta cu creditul si dupa ce ne mutam si ne aranjam la casa noastra il bag la abdomene ca deja imi vine sa ii tai suncile alea de la burta..el zice ca burta lui arata f bine
acum sa revenim la ale noastre treburi femeiesti
Allure sa stii ca mingea mea are 65 de cm, iar eu am 1,60 inaltimea...am facut aseara vreo 20 de min exercitii cu ea si mi s-a parut ca lucreaza bine muschii cu mingiuca asta, numai ca am oarece probleme cu echilibrul pana ma obisnuiesc cu ea
merci dooku de ponturi..am gasit si eu pe youtube exercitiile de care zici tu..si mai am cateva pe care le face si sexoasa zuzana, numai ca ale ei sunt destul de grele, ca deh tipa e foarte extrema
somn usor fetele...ma duc sa imi torn un paharel de vin sa ma destresez dupa o zi grea si ma bag in patut
P.S. Allure, dragutica de zuzana are 27 de anisori..si daaaaaa e bestiala rau gagica..din punctul meu de vedere e perfecta
dar persoana care m-a impresionat cel mai mult este Billy Blanks care la 54 de ani arata wowwwwwwww..daca nu era el nu cred ca as fi fost asa obsedata de tae bo, dar cand il vad pe Billy cata energie are il el si cat de bine arata, ma motiveaza si ma tine in priza mereu
Me, me me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/TaeBoGirlAdicaEu#
conchita spune:
citat din mesajul lui luminitaguba si acuma sa va zic eu de olteanul meu..tot se hlizea si facea misto de mine cand ma strofocam la inceput cu tae bo..hi hi hi ho ho ho, ridica piciorul mai sus, hai ca poti, chestii de astea si il iau intr-o zi frumusel sa faca tae bo cu mine..la inceput, ca nu face, ca e pentru femei, ca e prea usor, ca adoarme facand exercitiile..si il pacalesc pana la urma si ne apucam...dupa 10 min olteanul era la pamant,rosu ca racul...ca el nu mai poate, ca moare, ce e nebunia asta?:))))))))..gata, el nu mai face, ca el nu are celulita si sunci ca femeile sa se apuce sa lesine cu mine si cu billy..ha,ha,ha foarte funny olteanul de felul lui |
q.e.d.
vedeti Deus si Allure ca am avut dreptate? am inventat roata. daca Luminita aici de fata i-ar fi propus altceva iubitului sau sot...
pana la urma creca deschid un topic cu inventia mea geniala in materie de slabit si pastrat in forma. iar rapoartele zilnice nu vor mai fi de-astea chinuite cu aolica, am febra musculara, mi-e foame si etc. iar lumea ar fi mai frumoasa, mai pasnica si mai calma la creieri. :-))
Allure spune:
citat din mesajul lui conchita q.e.d. vedeti Deus si Allure ca am avut dreptate? am inventat roata. daca Luminita aici de fata i-ar fi propus altceva iubitului sau sot... pana la urma creca deschid un topic cu inventia mea geniala in materie de slabit si pastrat in forma. iar rapoartele zilnice nu vor mai fi de-astea chinuite cu aolica, am febra musculara, mi-e foame si etc. iar lumea ar fi mai frumoasa, mai pasnica si mai calma la creieri. :-)) nimic |
mi-ar trebui mult prea multe ore de secs zilnic ca sa ard suficiente calorii cine are timp de asa ceva??
nici ala "in grup" nu m-ar ajuta
ups! sa nu vorbesc despre ce nu stiu...
muschi de care vreau eu, din pacate, numai prin sport...
cred ca cel mai bine e cind le faci pe amindoua cu placere, regulat
Deus spune:
conchita ai dreptate
Allure - cateva ore...placute:-)
luminitaguba - funny oltean ai acasasi al meu are burtica si nu reusim sa ne mobilizam sa o dam jos.
Carolinah - cum merge dieta fara dulciuri?
grati.ela - ai inceput sa fcai ceva?
Xio- pe unde esti?
Aseara am fost la sala si am lucrat foarte bine
Am mancat usor si bun, supa de macris si crap la gratar cu mujdei
Azi program similar, sala si mancat usor...imi place sa simt ca-s puternica si am o tinuta strong.
Vasi va doresc o zi splendida!
www.de-azi.ro