Abdomen extra-plat (6)
Raspunsuri - Pagina 15
Allure spune:
Deus, nu sint in concediu. As vrea eu! Ziua de luni o am liber in principiu. Stii vorba-aia "nici iarba nu creste lunea"...
E ziua in care ma ocup de mine si daca am timp si chef si de ale casei.
Am facut dimineata programul intensiv "Ab Ripper X" plus yoga stretches...asa de bine m-am simtit! Dupa dush mi-am pus o masca cu plante de la Clarins si m-am crem.uit peste tot.
Apoi mi-am facut un suc de mere, morcov si radacina de ginger la storcatorul meu supersonic. Ai dreptate ca e o investitie foarte buna. Recomand din cele cu sistem prin "masticatie" versus centrifugare. Sint mai scumpe dar storc mult mai bine. Reziduurile sint aproape uscate.
Dupa care m-am dus din nou la masaj ca ma simteam obosita la spate. Zic sa ma relaxez...Cind colo, ajunge terapeutul la picioare si constat ca banda ilio-tibiala + hamstring pe partea stinga sint facute varza (de la alergat bineinteles)...mai aveam nitel si zbieram de durere. Am rezistat eroic dar a meritat ca acum ma simt usoara ca un fulg.
Am venit acasa fuguta si m-am apucat de bucatariseala: ardei umpluti cu ciuperci Shiitake, favoritele mele si ciorba de legume cu mult patrunjel.
Si asta fu ieri.
Azi nu prea am energie...e o zi cu nor si ceatza inecacioasa iar eu sint ca floarea, ma usuc fara soare
Sa vedem cum fac sa-mi adun puterile. Inventez eu ceva...
Zi buna sa aveti!
p.s. - asta e juicerul meu, foarte bun si usor de folosit/curatat: http://www.omegajuicers.com/store.php?productID=117
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss, travel...
z333 spune:
gagicileeeeeeeee seara buna
se vede ca-s happy rau???..eh, e si de la bere..
nici azi nu am avut timp de sport, dar nici de mancat
sunt asa de entuziasmata ca nu mai am chef de absolut nimic, doar astept ziua de sambata sa primim cheile si sa ma apuc de mobilat...
da Deus mami, asta cred ca va fi sportul meu pana terminam de amenajat..dar si dupa ce ma aranjez la casuta mea sa vezi cu ce forte noi incep eu cu sporturile mele..oricum maine sigur imi fac timp de tae-bo ca altfel intru in fibrilatii
fetele va pup..ca m-am trezit la 7 sa fac poze la apart dom'le ca vrea "propritara" sa puna poze la anunturi ca sa il inchirieze si dupa ce am gatat si berica asta deja simt ca mi se inchid ochisorii
P.S. Ramo ai dreptate ..sunt mai active gagicile pe topicul asta..deh, vorba ta, sportul nu e chiar ptr toata lumea
pa, pa fetele
"Where I am today is where my mind put me, and where I am tomorrow is where my mind puts me.If your mind can't take it, I know your body can't take it."- Billy Blanks
Me, me, me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/TaeBoGirlAdicaEu#
Deus spune:
Buna dimineata!
raportez pt ziua de ieri:
dimineata - 3 km pe banda si 100 abdomene
dupamasa - 1 ora la sala - de toate pt toti, am crescut putin greutatile si simt ca sunt mai puternica:-)
am mancat usor pana la amiaza dupa care, fiind ziua soacrei am mancat mai multisor dar light- legume multe, pui friptura, ficatel sub capac, vin rosu - fara paine sau dulciuri
In rest- aici este soare, o toamna superba! pe la voi cum este?
Azi la fel...revin mai tarziu s araportez ce am facut.
Va
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro
inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
quod me nutrit me destruit
http://community.webshots.com/user/Deusphoto
z333 spune:
neata'..imi beau cafeaua aburinda si ma apuc de treaba..nu stiu cum le dau de cap la toate azi..tre' sa fac curat si la cat is eu de madam scama imi iau 3-4 ore, tre' sa spal covorul, tre' sa bag si la masina rufe, tre' sa mai incep sa si imapchetez..azi o sa fiu turbo girl
diseara oricum am program cu billy fara discutii
aseara nu am putut sa ma abtin, chiar daca eram obosita si ziceam ca ma culc si am facut vreo 60 de abdomene cu mingiuca..cred ca am capatat dependenta de sport, dar nu-i bai..macar e o dependenta sanatoasa
sa aveti o zi faina, fara prea multe treburi casnice
"Where I am today is where my mind put me, and where I am tomorrow is where my mind puts me.If your mind can't take it, I know your body can't take it."- Billy Blanks
Me, me, me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/TaeBoGirlAdicaEu#
Ramonika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deus In rest- aici este soare, o toamna superba! pe la voi cum este? |
cum e mai "fain": dimineata mori de frig, dupa-amiaza mori de cald...
acuma sa nu carcotesc, e misto afara de la pranz pana dupa-amiaza, 27-28 grade, insa cu imbracatul e mai greu, ca e diferenta asta mare de temperatura (pe langa faptul ca eu is acum cu haine speciale de )...
Deus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ramonika
cum e mai "fain": dimineata mori de frig, dupa-amiaza mori de cald... acuma sa nu carcotesc, e misto afara de la pranz pana dupa-amiaza, 27-28 grade, insa cu imbracatul e mai greu, ca e diferenta asta mare de temperatura (pe langa faptul ca eu is acum cu haine speciale de )... |
nu zic nimic:-) cand am fost eu gravida nimic nu mi-a placut! efectiv pt mine a fost o perioada grea...te inteleg cu hainele, eu am avut doar o pereche de pantaloni si i-am purtat pana i-am rupt. In rest camasile si puloverele sotului...nu am vrut sa-mi cumpar fiindca stiam ca-i ceva trecator.
Da ai dreptate, este racoare dimineata si seara insa culorile, mirosul,cerul de un albastru perfect...este frumoasa toamna! Mie oricum vara nu-mi place decat daca-s pe o insula exotica,iarna daca-s intr-o statiune de sky, in rest la oras doar primavara si toamna mi se par de vis.
Lumi - ai baterii Duracel ?
Allure, Conchita, Carolinah, XIO, Ionica, kirky
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro
Allure spune:
multa lume ocupata vad...
or face zacusca si gogosari pentru iarna?
ok...scurt si eu ca sa-mi ramina timp pt workout: ieri am prestat "Cardio X", astazi trebuie sa fac ceva cu greutati, spate si umeri, poate...
aseara am ajuns acasa foarte tirziu, respectiv ora 22, ca sa constat ca din 3 lifturi in blocul meu, nici unul nu mergea...erau toate "inghetate" pe undeva pe sus...si decit ca eu locuiesc la etajul 21 ...ce sa fac? nici tipenie de om prin preajma, mi-a fost jena sa sun la superintendent la ora aia, asa ca m-am decis sa pun la munca muschii din dotare si am luat-o pe scari. uite-asa m-am mai pricopsit cu un mini workout la sfirsit de zi.
azi incep munca devreme, asa ca ma apuc repede de sport sa am timp suficient
miine dimineata sint programata pentru o gastroscopie ...mi-e SILA si frica si n-am nici un chef, dar trebuie sa ma duc pentru ca stomacul meu scoate niste zgomote care nu-mi plac...cred ca am o gastrita hiperacida si mi-e frica de alte probleme.
urasc sa umblu prin doctori!!
o zi mai buna tuturor!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss, travel...
Deus spune:
ALLURE - iti tin pumnii s aiasa totul bine maine:-)
Mai eu nu pun nimic pe iarna...am pus afine in congelator, marar si atata:-) la capitolul gospodina in bucatarie las de dorit. Daca eu nu mananc nici nu prea ofer la altii. Noroc ca sotul meu nu este unul din aceia care bat cu pumnul in masa ca vor carne! sau altele...
Raportez:
3 km pe banda
30 flotari plus exercitii cu ganterele pt bicepsi / tricepsi
110 abdomene
si am aspirat toata casa:-)
Nu ajung la sala azi ca vreau sa ma plimb cu copilul.
Am mancat : doua oua fierte la micul dejun si la pranz o salata cu mozzarela, rosii si castraveti
Ma duc sa-mi aleg lambriuri si vopsea fiindca in weekend am planuri mari - nu am bani de mesteri asa ca eu cu sotul meu vom face sport in casa cu trafaletul, lambriurile, etc. Asta este ne adaptam si luam masuri...obsesia mea cu ordinea/curatenia isi spune cuvantul. Casa imi este zugravita de 2,5 ani si eu deja nu o mai suport! Daca nu o improspatez fac cu nervii:-)
VA
www.de-azi.ro
carolinah spune:
Salutare doamnelor,
azi scurt ca-s tare prinsa la birou, am fost dimineata la un curs si acum trag pt toata ziua.
In continuare nu mananc dulciuri, ma tin tare. Ieri Pilates si brate, azi bag Tae Bo.
Lumi, felicitari pt frumusetea aia de apartament nou!
Deus, si eu sunt departe de a fi o gospodina, vai si cat de departe!
Allure, vad ca esti pusa pe "reparatii capitale": spate si stomacul la reparat, plus toata "caroseria" la infrumusetat.
Conchita, ce faci, secs? Ca pe aici nu ai mai dat?
Kryky, welcome back. Poate te tii de data asta, ce zici?
Ramonika, tie iti place sa fii gravida? Ca mie nu mi-a placut deloc si femeile in general dau ochii peste cap cand afirm asta... ca, vaaaaaaai, ce placere e asta si cum, tu nu? Nu, nu si nu, rezultatul a fost minunat, dar sarcina...