Albinute & bondari de mar-apr'07 (127)
Raspunsuri - Pagina 21
absoluta spune:
Eliana, la rana deschisa le-am folosit si eu. Spray-ul era pentru a vindeca si curata iar crema sa nu ramane semne. Le recomand cu incredere si iti spun ca sunt foarte, foarte bune.
diana_jors spune:
Hello,
am ajuns si noi cu Alex acasa, azi am fost si 2 ore la gradi sa vada unde ramane de maine...
Mi-a fost mai dor de el decat am crezut 
Vorbeste destul de mult, aproape inteligibil, mananca binisor, are 96 cm si 13,5 kg (atat zice cantarul, mie "la mana" mi se parea mai greu). Cam atat deocamdata, mai scriu pe masura ce il redescopar... ![]()
Pentru cicatrici e bunicica si Trixera, lui Alex i le-a redus pana la un nivel greu vizibil, dar nu au disparut de tot.
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
lauramar spune:
Fetelor ce sa fac cu Arianna ca de cand i-am schimbat samponul e plina de cojite din alea galbene in cap,ea nu a avut niciodata asa ceva,o sa-i cumpar din nou samponul pe care l-am folosit mai bine de 2 ani dar cum scapam de ele?
radcarmen spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lauramar Fetelor ce sa fac cu Arianna ca de cand i-am schimbat samponul e plina de cojite din alea galbene in cap,ea nu a avut niciodata asa ceva,o sa-i cumpar din nou samponul pe care l-am folosit mai bine de 2 ani dar cum scapam de ele? POZE |
Laura, Vlad a avut cand a fost bebe cojite din acelea si i-am cumparat de la Mustela samponul spuma special ptr coji si am scapat relativ usor. Bafta!
Sanatate la bolnaviori!
ioanaradu spune:
alex bine ai venit acasa! diana, eu stiu f bine despre ce vb. in perioada cand nu e langa tine te minti ca e bine asa, copilul e bine, tu muncesti pt el si gata. dar nu! abia cand il ai din nou langa tine iti dai seama cat de mult te-ai mintit si ti-ai ascuns sentimentele si nu ai vrea sa-i mai dai drumul ... va doresc reacomodare usoara!
pt cojite tot mustela stiu si eu. la noi nu a fost cazul, chiar dc am schimbat samponul de cateva ori. stiu de la o prietena care avea pb cu fetita.
noapte buna!
lauramar spune:
Pai eu samponul de la mustela l-am folosit pana acum si nu am avut probleme dar nu din acela special pt cojite,mersi mult o sa merg maine sa-i cumpar.