Albinute & bondari de mar-apr'07 (127)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Si noi am fost la Ferma si a fost super. Mihai a calarit poneiul, si a fost incantat.
LORADIN, tot ce ai spus este adevarat. Si Mihai ii spune ca il iubeste mult si il strange in brate, il pupa, sta mult cu el. Si eu sunt inebunita dupa ei, nu mai stiu ce sa le fac sa fie fericiti.Si eu ma simt implinit cu doi si plang uitandu-ma la ei. Cand il vad pe cel mic cum il urmareste cu privirea pe Mihai si rade, ma topesc toata, imi vine sa ii pap. Si nu mai sunt asa disperata cum eram cu Mihai. Dragostea s-a impartit in doi si se schimba multe. Cresc mai usor, nu ma mai stresez asa tare. Pai cand avea colici primul, ma gandeam ca e bolnav, ca de ce face asa, ca nu respira bine, ca de ce ridica picioarele nu stiu cum. La al doilea se schimba total, pur si simplu creste fara sa iti dai seama. E total diferit. Mihai e foarte bine la gradi, ii place mult. Sper sa nu se imbolnaveasca ca multi sunt deja pe acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neatza.... o ???

Vai loradin ce frumos vorbesti tu acolo....mmm al doilea Da ,dar mai stau un an doi....Felicitari pt Tudor,sa creasca mare si frumos si destept!!!

Roxy super activitatea sper sa o fac si eu.....astazi stau acasa,caci nu am cu cine sa il las pe razvi si poate poate...lui Razvi ii place acum sa faca puzzle,de-ala de care facea Carl al Stefaniei,de fapt un puzzel il are de la stefania,si acum toata ziua face puzzle si vrea sa deseneze...

A primit razvi cadou o bicicleta,cu roti ajutatoare si e innebunit dupa ea,afara nu prea se da jos dupa ea,dar daca se da nu trbuie sa se atinga nimeni de ea, vine si imi zice sa am grija de ea...off e un scump toata ziua vorbeste,ma surprinde....

va pup!o zi buna!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Am raciiiiit!!!

Tudor a fost si el racit cu febra mare si o faringita usoara, inca mai tuseste si e mucos.

Sper din suflet sa nu o imbolnavesc si pe Bianca.

Spuneti-mi va rog daca stiti ceva despre Septilin .. adica se poate da la copii mici mici ca fata mea? Pe cutie scrie ca si pt sugari, dar nu am auzit pe nimeni sa dea.

Si inca o chestie .. la noi in oras vine un circ acvatic. din ce arata pe afise ar fi cu pinguini, crocodili, hipopotami si rechini ... nu stiu ce sa fac .. daca sa il duc pe Tudor sau nu.

Am fost cu le de 1 iunie la un specatcol sa zic normal, cu jonglerii, dresura de cai, elefanti, tigri, niste motociclisti intr-o cusca rotunda care l-au incantat f tare ... i-a placut asa per total... acum insa nu stiu ce sa fac. Astept parerile voastre.

Sa il ajutam pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Septilin am dat lu rares anu trecut, nu pot sa zic ca e mare afacere...adica nu am reusit sa zic daca o avut ceva efect....ii dau si anul asta...cat despre dat la cupii asa mici habar nu am.

Daca porti o masca at cand o alaptezi si in rest stai departisor de ea
ai sanse mari sa nu o imbolnavesti.

Sanatate.

activitatea de azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata!

Loradin esti neschimbata, mesajele tale sunt tot asa de pline de sensibilitate si caldura! Haide cu pozele!

Imi place foarte mult ideea cu ferma animalelor, mai ales pentru copiii care nu au posibilitatea sa vada altfel animale in mediul lor natural.
Carmen...vezi ca intr-o zi puneai poze "diseara"...si poze te-ai facut...

Am vazut pe Vlad...care bine zice Ioana..e ca si pisoiul...

Stefaniya tine-ne la curent daca a certat-o Carl pe educatoare pentru ca l-a tuns!!

Ioana sanatate cupilului si voua nervi tari, asta e...a venit toamna si a inceput chinul cu virozele din plin.

Gabi, eu cred ca daca alaptezi Bianca va face cel mult o forma usoara, pentru ca tu faci deja anticorpi si ii dai prin lapte. Sa treaca repede!

Roxi... ti-am spus ca ma complexezi cu activitatile cu Iaiesh, noi toataa ziulica cantecele si poezii. Cu desenatul varzaaaa. Acum parca s-a atasat de Lego si le tot mosmondeste, in rest hraneste, pune pe olita, cearta, imbraca si pune la culcare papusile....asta cand nu-l streseaza pe frate-su.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

buna dimineata si muuulta pentru toata lumea...

micu dete trezirea la sapte fix... cine doarme mult si bine cu toddleru' pana pe la 9 stie ce vorbesc...

ca sa mai dam si noi raportul... amandoi sunt iar muciosi (in continuare, daca v-am mai zis)... e a treia oara intr-o luna, nu inteleg cum e posibil asa ceva.
De data asta a inceput sambata dimineata. I-am tinut pe homeopate pana ieri, lui Radu ii merge foarte bine si voi continua asa, dar Teo a inceput sa tuseasca destul de nasol asa ca i-am dat Eurespal si ma duc cu el la doctor sa-l asculte nitel la plamani...

pup tot stupul!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Neata...

Gaia multa sanatate.
Se poate ... noi am tinut-o asa din toamna pana in primavara ... raciti sau mucosi non-stop... Cand aveam o sapt. era chef

gabi multa sanatate.
Daca o alaptezi are sanse sa nu ia... pt. ca organismul tau face anticopri impotriva racelii tale... si aii pimeste si ea din laptic. Elena n-a luat-o cand am fost f.f. virusata si nici masca n-am purtat, dar o alaptam.

ioanaradu, roxanici ce fac puii?

radcarmen si noi suntem in urma cu vorbitul ... facem un club.
F. frumoase pozele cu noul prieten

loradin offf... ce paventuri ai avut si tu... important ca s-a terminat cu bine si ca ati scapat din spital repede...

Absoluta sunt convinsa ca niciodata nu voi fi multumita de ce le-am putut oferi (material), oricat de mult le-as putea oferi... Dar eu sunt de parere ca e mult mai important ca le-am oferit un frate, o sora... E adevarat ca sunt cazuri in care fratii nu se inteleg... ca exista prietenii, sotul/sotul, copilul/copii... dar cred ca totusi fratii raman "ai tai" oricat de bine te intelegi cu sotul, oricat de multi prieteni ai...

Stefaniya e clar ca in cazuri din astea mama se pierde... si e de preferat sa fie cineva din "exterior" ... insa pt. ca nu aveam alta solutie, decat sa plec eu cu Mihai la doctor, a trebuit sa ma adun rapid... restul bausera cate ceva alcool ... si in plus tac'su nu era acolo (chiar daca s-ar fi speriat mai rau ca mine ) ... mama, in loc sa ma calmeze, vroia sa chem salvarea

Altfel vad ca rana s-a inchis frumos... si-a desfacut un nod... cred ca s-au tras de ate ... sper sa fie cat mai mic semnul...
Bine ca n-a fost ceva mai grav...

CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Eliana vezi ca e un spray si o crema mica de la Ivaterm (parca asa ii zice), da-i cu ele ca nu ramane semn de loc, pentru asa ceva sunt, mai ales crema .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

absoluta saru'mana. Pana acum doar am dezinfectat cu urivanol... inca era rana deschisa, dar dupa ce ii scoate firele pp ca ii pot da.

CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata.

pai copilul meu e mai bine. adica se mai maraie, eu sper sa fie de la maselele care ii ies, dar cred ca e de la rasfat. oricum noi trecem printr-o perioada crizata: nu!! nu!!! nu ma spal, nu ma schimb, nu vreau, nu fac ... si lista poate continua. perseveram in a nu lasa de la noi, sper sa tina.
saptamana trecuta a urlat zi de zi dimineata cand il duceam la gradi. asta dupa ce in prima saptamana a fost mai mult decat impaciuitor. acum nu stiu ce sa zic ... adevarul e ca sunt unii acolo care urla cat ii tine gura, toata ziua. normal ca incep si ceilalti sa urle. tanti mi-au zis ca matei plangea cat il lasam dimineata, dar pana ajungeam eu jos nu mai avea nimic. chiar intr-o zi cand am ajuns eu jos era cu o tanti la geam si imi facea cu mana razand. asta dupa ce eu l-am dus taras si n-am reusit sa-l conving sa nu mai urle, nici nu cred ca ma auzea.

muci da!! e posibil. ca si elyanna, anul trecut am fost in grupul celor cu multi muci. cand aveam pauza cateva zile dadeam chef. ce sa zic? si noua ne merge bine cu homeopatele si sper sa ne mearga in continuare.

elyanna pupam capul spart!
normal ca noi trebuie sa ne pastram "taria". nu zic, poate sunt si tatici care sunt stapani pe situatie, dar in majoritatea cazurilor pe care le cunosc (inclusiv la noi) taticii se pierd primii. la decalotat ... sotul era sa lesine si n-a durat decat 30 sec.

activitati extra nici gand! ce pictat? ce colorat? sa vedem dc va avea rabdare sa construim din carton. asta mi-am propus pt weekend: sa-i fac o casuta pt pitici si un garaj. sa vedem ce ne iese.
tot pt weekend mi-am propus sa ajung in pta unirii la festivalul gastronomic, unde se vrea sa se faca cea mai mare pizza si cea mai mare ciorba de burta. cine mai vine?

apropo de ostropel (ca se vorbea). eu il fac asa:
- carnea taiata bucati mari o dau prin faina (pui, porc, miel - la alegere).
- incing putin ulei si calesc carnea, dar nu o fac de tot
- 4-6 ardei grasi, rosii si galbeni, ii curat si ii tai in 6. scot carnea de la calit si pun ardeii la calit, in uleiul de la carne. cam 5 min.
- 4-5 cepe mari le tai cubulete sau julien (cum va place). scot ardeii si pun ceapa. asta n-o mai calesc, chiar o rumenesc. cand e aurie pun ardeii si carnea, 1/2 pahar de vin, 2-3 catei de usturoi taiati, busuioc sau cimbru (depinde de carne). las sa se fiarba bine tot si la sfarsit adaug bulion sau rosi blenduite.

cred ca am terminat si cu restanta la scris.

o zi buna.

Mergi la inceput