Albinute & bondari de mar-apr'07 (127)
Raspunsuri - Pagina 12
stefaniya spune:
Kitty - da,e jocul de care am scris doar ca cel din poza nu a fost asa interesant pe motiv ca erau piesele prea mari si nu prea reuseai sa formezi ceva,dar se gasesc si cu piese mai mici(aici atentie la a nu baga in gurita)si poti face mult mai multe forme.
[b]Roxanici - stii cum e cand te muti in casa noua,la inceput esti mai mult decat grijuliu,si pe parcurs incepi sa te mai relaxezi
gaia.nevia spune:
pfff, ce de activitati faceti voi, mama-mama.
Teo nu are rabdare mai mult de 10 min sa faca ceva, daca la acel ceva detii tu controlul, de ex am primit niste plastelina cu forme Thomas, si trebuie sa o pui ca intr-un tablou, pe culori.
Pai pana i-am aratat eu ce se face cu alea, mi-a furat spatulele si a fugit prin casa.
Am facut jumatate de tablou, dar mai mult eu puneam plastelina, el zicea ce culori si unde.
De asemenea nu are rabdare sa ii citesc povesti, mai mult de 15 min nu rezista, asa ca preferam revistele cu benzi desenate.
In rest, ne jucam cu manini, trenuri, si vorbim foarte mult despre masini, trenuri... ce am facut azi, cum a fost in parc, unde am fost, ce am mancat, cu ce ne imbracam... ma rog, vorbaraie.
Daca il intrebi cand e bolnav ce medicamente ia, si in ce cantitati ti le reproduce fara gres.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
rein spune:
Mai, Delta nu mai e clar ce era odata. De curiozitate am cautat si am gasit un site bogat cu niste pensiuni... nu toate, adevarat, dar daca vrei confort sigur gasesti: pensiunideltadunarii.ro . Cred ca nu e totusi asa scump, sunt pe alocuri afisate si tarife la masa.
Cu o gasca m-as duce oricand.
Nuu m-as incumeta la cort ca ma gandesc numai la serpi..
rein spune:
Va pun una care imi place mult, deltaclub.ro .Si gata ca am deraiat destul de la subiect.
Kitty spune:
Deraiaaaza deraiaza ca mie imi place!
Sa ajung la Gura portitei e unul din visele mele, cred ca e supeeeeerb (dedicatie pt Roxi )
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
rein spune:
Rox, un ceas de mana obisnuit ti se pare agresiv? Nooo, dar sa vezi ce valuri frumoase a sculptat fie-miu cu el pe peretii zugraviti anul trecut la mama...
Karra, parca ati fost pe urmele noastre in concediul de anul trecut. Nu stiu de ce dar cred ca lui Winnicu' i se trage de la inghetata aia.
Va multumesc pentru urari. As fi vrut sa va spun si cateva cuvinte despre cum ma simt acum sau ce au insemnat anii alaturi de omul meu dar nu gasesc ceva sa exprime indeajuns...
rein spune:
Hai, Kit, ne luam carti, harti, undita(io, ca dau la peste), muzica buuuna, cizme de cauciuc (si barbatii) si hai!
Si le aratam noi poze la sceptici in direct, ca acolo a ajuns si internetul!
roxanici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rein As fi vrut sa va spun si cateva cuvinte despre cum ma simt acum sau ce au insemnat anii alaturi de omul meu dar nu gasesc ceva sa exprime indeajuns... rein |
ioooooi daca e supeeeeeeeeerb si minunat cum zice kiti, mai bine nu....
ca nu mai suport atata superbete in jurul meu
rein spune:
Sa va povestesc o intamplare de pe vremea studentiei (evident tineretii) noastre.
Eu simteam undeva in adancul sufletului ca el e EL, dar voiam sa-i testez limitele, sa vad daca e de cursa lunga, daca nu ma lasa la coticiune.
Asadar, eu, fata care a batut muntii cu gasca in liceu, zic ca nu e barbat daca nu accepta sa mearga cu () cortul la munte. Zis si facut, face omul rost de un cort, il cara in Cheia, ajungem intr-un colt de pasune, seara tarziu, izolare, gata! aici il punem! El, baiat de oras, se chinuie si il monteaza, ne instalam. El a adormit bustean.
Eu toata noaptea am stat de veghe cu inima cat un purice pentru ca auzeam ursul. Dimineata, cu ochii vineti, am iesit si am vazut cum doi cai superbi fusesera lasati sa pasca in apropiere si le auzeam tropotitul...
De atunci nu am mai vrut sa stam la cort.
Si apropo de testatul limitelor, daca ati sti la ce a fost supus omuletul asta al meu in primii ani! Unul normal fugea demult. Dar Dumnezeu mi l-a dat pe Petrisor sa-mi arate cum e cu limitele mele.
Kitty spune:
aaa, daca-mi hraneste si dependenta de net....merg sigur..si in compania ta, Rein...clar gusturi comune (nush daca si la barbati ) moaaamaaa ce poze superbeee facem...moare Rox de ciudaa cu tot cu Piatra Craiului
Si-mi place si la pescuit, ia sa pun dovada, proaspata, de saptamana trecuta! Dovada
Eram sigura Rein ca daca incepi sa iti amintesti o sa iasa ceva frumos....
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow