"Cami se teme de tobogan!" - va suna cunoscut?
buna dimineata...
caut o anumita serie de carticele de cateva saptamani bune si tot nu gasesc pe orice cale as fi abordat... am fost in toate librariile posibile, am sunat la editura, insa nici un succes; librariile nu mai au carticica si nici pe celelalte 3 din serie (Cami nu vrea baita, Cami se teme de doctor si Cami merge la culcare) si nici comanda nu le mai este onorata de editura pe motiv ca nu se mai editeaza; iar la editura Egmont am sunat la toate numerele de telefon posibile (de pe carticica) si imposibile (de pe net sau info romtelecom) si nu sunt de gasit nicaieri...
ma poate ajuta cineva sa fac rost de carticele contra cost? nu sunt scumpe dar tin mortis sa le achizitionez! ce sa fac daca am facut si eu fixatie pe carticelele astea?
multumesc anticipat pentru ajutor! si daca nu am asezat subiectul la locul potrivit imi pare rau, nu stiu unde s-ar putea incadra mai bine... sper doar ca din multele persoane care viziteaza aceasta sectiune sa ma poata ajuta macar una! va rog frumos!
karligutza
sunt mamica Adelutei
Raspunsuri
carolinah spune:
Mie imi suna cunoscut, dar nu stiu de unde le poti lua. Eu le am pe toate, mai putin cea cu baita.
Nu stiu insa de unde le poti lua, mama le-a cumparat din Fagaras intr-o vacanta.
Daca vrei, ti le pot fotocopia si sa ti le trimit scanate...
adra_bell spune:
Eu am cumparat-o prin primavara ori din Cora Militari ori din Carefour Orhideea, am luat-o doar p-asta cu toboganul ca sa vad daca are succes, dar mai aveau vreo doua titluri
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
about Eva
secolul XX la subiectiv
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
karligutza spune:
uraaaa... ce bine ca ati auzit! merci de raspunsuri fetelor; si da, vreau! original sau copie inca vreau sa procur colectia cu CAMI.... poate intr-un final gasesc eu si Editura Egmont asta...
acum tb.sa ies in oras, am citit de ieri numai n-am avut timp sa formulez si-un raspuns; dar sper ca diseara dupa ce termin toate treburile sa intru iar sa iti trimit un PM draga Carolina!
Andra si eu am luat-o tot in primavara aceasta din Cora Militari pe asta cu toboganul, dar a disparut complet stocul si din Cora si din Carrefour... m-am uitat dupa ele peste tot, nu mi-a scapat nici un raft! plus intrebat responsabilii cu aprovizionarea! nici macar in toata Diverta nu o mai au! si au avut-o si acolo...
karligutza
sunt mamica Adelutei
Germina spune:
In Cora Militari gasiti. Si la targurile de carte mai aveti o sansa.
Sunt 4 titluri in total.
karligutza spune:
Germina, fii draguta si spune-mi si mie sigur/garantat cand ai vazut tu ultima data in Cora aceste carticele... sau la ce targuri de carte... pentru ca eu stau chiar langa Cora Militari si imi fac cumparaturile aproape zilnic de aici; drept urmare am urmarit si rafturile cu carti si nu e nici urma de Cami pe acolo...
te rog si iti multumesc!!
karligutza
sunt mamica Adelutei
asteryaro spune:
Buna.
Bine ca am regasit mesajul...
Azi le-am vazut in Galleria Mall, in libraria "Alexandra", in BUzau. POt sa fac colet si trimiti banii ramburs. Ce titluri iti trebuiesc exact?
Mie mi-au "sarit in ochi" si mi-am amintit pe loc de acest subiect.
Sa-mi dai PM daca esti interesata.
Numai bine,
Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)
Germina spune:
Cartile cu Cami sunt micute si sunt puse la reviste. Poate de-aia nu le gasiti. Nu la revistele cu activitati, ci la revitele cu povesti. La intrarea pe culoarul cu carti de copii (cum vi dinspre culoarul central), pe dreapta jos.
In noiembrie o sa fie Targ de carti, Gaudeamus:
25 Noiembrie 2009 - 29 Noiembrie 2009 la ROMEXPO
Germina spune:
Am fost si eu in Cora si nu e. Posibil sa nu mai aiba momentan pe stoc.
Ramane sa ve uitati dupa ea la Targul Gaudeamus. In noiembrie la Romexpo.
Tatiana70 spune:
Buna seara la toata lumea!Si mie mi-ar placea sa stiu, unde asi putera procura una din cartulii,cea cu "Cami merge la doctor! Si asi putea sa ma impart cu niste desene de hasurat cu Cami, dar nu stiu cum s-o fac:-)
zxc13 spune:
Tatiana, cum a zis si asteryaro le poti gasi la Buzau.Cel putin eri mai erau in stoc .Am cumparat aceasta carte si o voi transmite pentru Kuki cu prima ocazie .