Goldie Pants - 5

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Cory_box intri rar, da' bine cica e cu tine la premii...tu nu citisi mai bine ca am spus ca il astept sa mergem? pfuaa...nu-ti face iluzii, lasa tinuta aia sado-maso deoparte ca nu (mai) e genul lui Acum omul e classy, nu pricepusi? (icon de tzoapa cu mainile in solduri )

Astept sa soseasca, dar fiindca mai avem timp pina la premiile alea plictisitoare m-am gandit sa-l astept asa si vedem noi daca mai avem timp de premii....va uitati si voi, daca il vedeti pe om ca ajunge la premii e ok, daca nu...avem treaba, e cu mine

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Asa deci Danat de asta imi esti .Ti-ai pus lenjerie sexy, seduci subectu`, ciuciu prezenta la premii.
Pai e frumos?

www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Plec sa culc niste kinderi

www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Anka e foarte frumos...pt mine ... despre sanatos, nici nu mai vorbim

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa-marie spune:

Citat:
citat din mesajul lui mj_girl

oricum lisa am vorbit cu come togetheru' despre tine, si zice sa-ti transmit asta
I'm Giving You
On Count Of Three
To Show Your Stuff....

daca reusesti sa-l convingi....in seara asta e al tau...so sa vedem cu ce te lauzi

oricum stiu ca tu nu prea poti sa-ti tii barbatii pe langa tine deci no problem

eu cred ca l-am convins...ca ia uite ce ma mai alearga de colo-colo..

pai cum nu pot sa il tin langa mine, dak s-a tinut scaiut de mine si la petrecerea din seara asta....am mai zis, grele vieti cu gelozia asta...

PS el ma alearga acolo, da' asta nu inseamna ca eu cedez ...ca acum nu-l mai vreau yo.....asa ca..... sa-si puna pofta in cui, eu tot la "al meu" raman.....

scuze, pusesem the wrong video....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mj_girl spune:

lisa, io m-am uitat cu benoclu' si nu l-am vazut pa com togetheru'-n peisaj...m-am linistit, mi-era un pic teama ca raman fara subventie
fugareala, fugareala da io l-am vazut pa come togetheru' lu ankutza si mi s-a parut ca si buclele ar fi ale ei, saracuta...la problemele pe care le are cu oasele.....pa tine nu te-o fi alergat altcineva??

mey asta era valabil pentru primu'video , da e valabil si la al doilea, mai putin partea cu ankutza, daca pe el l-ai convis atunci cu el sa petreci in noaptea asta, da sa stii ca el nu este come togetheru' meu

He is a special part of me !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mj_girl spune:

Citat:
citat din mesajul lui anka77

Plec sa culc niste kinderi

ankutza stim noi cum culci tu kinderii, daca ne cetesti de pe telefon, sa stii ca te iubim

He is a special part of me !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa-marie spune:

Citat:

lisa, io m-am uitat cu benoclu' si nu l-am vazut pa com togetheru'-n peisaj...m-am linistit, mi-era un pic teama ca raman fara subventie
fugareala, fugareala da io l-am vazut pa come togetheru' lu ankutza si mi s-a parut ca si buclele ar fi ale ei, saracuta...la problemele pe care le are cu oasele.....pa tine nu te-o fi alergat altcineva??

hehe..da ce credeai ca ma fugareste asa pe fata?....s-a deghizat beiatu' ca stii ca le are cu de astea......dak nu-ti recunosti sponsoru' e grav...iar despre bucle...scuze da nu vad nicio bucla....aia sunt Yo cu parul meu drept si lung.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iona2005 spune:

Citat:

iona, ca tot veni vorba de cash. ..acu' draga, daca te-ai intrebat vreodata, stii cine detine conturile alea din elvetia unde se vireaza banii lunar...pentru cultura ta M este mai mult decat generos cu mine
pai mi-as permite altfel atatea party-uri

da cu mine ce zici e generos au ba??asa ca ramai cu conturile,come togetheru' tau ca io una is zuper multumita asa...
http://mjjgallery.free.fr/dangerous/shortfilms/itc/006.jpg
http://mjjgallery.free.fr/dangerous/shortfilms/itc/025.jpg
http://mjjgallery.free.fr/dangerous/shortfilms/itc/048.jpg
http://mjjgallery.free.fr/dangerous/shortfilms/itc/026.jpg
http://mjjgallery.free.fr/dangerous/shortfilms/itc/005.jpg

Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iona2005 spune:

aaaaa si a zis ca are chef de altceva mai bun decat de premiile MTV deci noi nu ne prezentam

Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race

Mergi la inceput