Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Decenuela, am observat ca, in Romania, e la moda cezariana. Am o colega care a nascut in Austria si mi-a spus ca in strainatate se face cezariana numai in cazuri deosebite. Am citit diverse articole despre asta si toti spun ca nasterea naturala este mult mai sanatoasa pentru bebe decat cezariana. Eu clar vreau sa nasc natural, nici nu ma gandesc la o taietura pe burta. Plus ca daca imediat dupa operatie nu e cineva care sa stea cu tine, nu prea te descurci cu bebele. Prietena mea a nascut in iulie cu cezariana si nu i-a fost usor. Din pacate nu avea alta solutie, din motive medicale.

Arwen, ceaiul de zmeur nu cred ca e contraindicat. Am postat pe topicul ceaiurile si sarcina o lista de plante medicinale care nu sunt indicate in sarcina. Zmeurul nu era printre ele.

20+ (Amaris)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Bun dimineata fetelor dragi!

Danyelana imi spui te rog analizele de sange ti le-a recomanddat tot pt o infectie care ar provoca contractiile sunt?
Si mie mi-a dat sa fac urocultur care a iesit ok, dar nu mi-a recomandat si analize de sange.
Vikinga sunt tare dragalasi copilasii tai.

Tana cu Toma (10.11.2001) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Buna dimineata fetele si eu tot la sunt.

Azi am foarte mari emotii. Mergem la morfofetala 4D ... La 18:30 ... Imi bate tare inima de cand m-am trezit si cand ma gandesc cat am asteptat ziua asta ... plus ca azi sper sa aflu si ce comoara se ascunde in burtik mea .

Vreau sa va spun ca m-ati omorat cu varza voastra am mancat o oala intreaga singura in 2 zile ... Si cu o pooooftaaa ... Azi m-am pus pe cantar si din luna 3 nu am mai luat niciun kg deci nu imi dauneaza

Scuzati-mi absenta de aproape o sapt. dar am reusit sa recuperez tot ce ati scris.

pe toate si mi-a fost tare dor de voi

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

'neatza si de la noi, la mijlocul saptamanii:)

Vi4i, sper ca te-ai linishtit cu burtica. daca nu doare, e ok, e bebe puternic:)

mariucasara, cam la ce carucior te-ai gandit? si eu am avut asa ceva la Ana si a fost ff bun. Asta inseamna ca trebuie sa luam separat scaun de mashina. eu la Ana am avut unul "normal", pe care l-am fixat mai la orizontala si am pus sub husa o pernutza, sa fie mai intins la inceput, nu adanc. poate fac la fel, ca scoica tine doar pana pe la 9 luni (desi scrie 1 an...).
decenuela, ma sperii cu statistica de la fetele de sept. 36 de sapt??? pai se cam cheama prematuri, nu?? asta ar fi undeva intre Craciun si reve la mine!! nu vreauuu!!
vikinga, nishte dulci copiii tai:)) si ce loc de joaca super au!!! cam cat costa un set din ala gonflabil in Germ?? imi vine sa iau si eu, desi la mine diferenta va fi de 7 ani, dar Ana e jucausha:)) Super tare si inventia elvetiana, dar copilul din spate nu da la pedale, el conduce caruciorul? nu prea ma prind... abia astept sa le vad pe amandoua la joaca. deocamdata Ana abia ashtepata sa o plimbe pe Ema cu caruciorul, alaturi de gashca de carucioare din cartier (avem vreo 8 bebei care ies seara la plimbare in shir:)) e un cartier mic...
cristies, carutul ala e chiar revolutionar, vezi ca au site propriu si distribuitor autoriz in romania (miniblu). insa e 5000 ron in magazin (carut+scoica). exista si un site (parca englezesc) de reviewuri la el, nu-l mai stiu, dar poti da google cu "stokke strolller review". mie imi place mult, dar e scuuuump (am vazut si la 3000 RON, doar carutul).
dandana G, pai bebe se misca si in somn, ca si noi:)

ionela 28, pai cum sa crezi depre bebe ca are corp disproportionat, cand tu ai zis ca aparatul de eco nu e performant. mai bine du-te la un dr. cu aparat cum trebuie, decat sa faci ganduri negre:) si sa-l superi pe bebe..
alexia 28, cum e cu saltlutza de ingashat de pe patut? se poate folosi ok, nu iti mai trebuie alta cand e bebe mai mare? mie mi se pare "shubreda" cand o vad in magazin si ma gandeam sa iau una pe ceva mai tare/fix.

azi avem 9 ani de la nunta si bebe 21 de saptamani:)) asa ca, facem cinste cu ce poftiti (noi mergem la pranz sa luam masa in oras, impreuna:))), plus o praji:)))

Cris, 21+cu ,Ema si Ana(04.04.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Neata,

Al3csa bafta la morfofetala, sa vii cu vesti bune

Vikinga ce copii frumosi ai, sa-ti traiasca Super inventia elvetiana, vreau si eu

Am citit discutiile despre ceaiul de zmeur, eu stiu ca ceaiul de frunze de zmeur poate da contractii, eu am baut cu Natalia cand depasisem termenul si vroiam sa mi se declanseze contractiile dar nu a avut nici un efect si tot la nastere provocata am ajuns. Ceaiul de fructe de zmeur e ok de baut nu am citit sa aiba ceva contraindicatii, eu il beau frecvent, sunt o mare bautoare de ceaiuri de fructe.

Larisel e bine daca ai unde sa lasi carutul sa nu te cari cu el in casa de cate ori iesi afara.
Oricum eu sper sa fie o iarna blanda sa putem sta cu piticii mai mult pe afara. Pe pitica am nascut-o in februarie si am scos-o afara dupa o saptamana asa mi-a zis pediatra dar mai putin ca era vremea urata cu ger si vant, acum sper sa fie mai frumos mai ales ca Natalia e maricica si trebuie sa-si consume energia mai mult pe afara.
v-am pupat

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si 20+

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

'neatza si de la noi, la mijlocul saptamanii:)

alexia 28, cum e cu saltlutza de ingashat de pe patut? se poate folosi ok, nu iti mai trebuie alta cand e bebe mai mare? mie mi se pare "shubreda" cand o vad in magazin si ma gandeam sa iau una pe ceva mai tare/fix.

azi avem 9 ani de la nunta si bebe 21 de saptamani:)) asa ca, facem cinste cu ce poftiti (noi mergem la pranz sa luam masa in oras, impreuna:))), plus o praji:)))

Cris, 21+cu ,Ema si Ana(04.04.2003)

La multi ani, Casa de piatra sa fiti sanatosi si fericiti si sa va iubiti mult, sa va traiasca copilasii

Salteluta de infasat e ok, am folosit-o prinsa de patut sau pusa pe o masuta cand bb a mai crescut.
aici este modelul http://www.amazon.co.uk/Graco-Contour-Electra-Travel-Cot/dp/B001TFM8XM

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si 20+

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

neata burtici eu hainute nu am cumparat pana acum,in scimb am patutul(verde) si am luat saltea din cocos pt k am auzit k este foarte buna pt spate,coloana....vroiam sa intreb daca stie cineva cate cv despre asta
18+ Mario Andrei 16.08.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

So..... again
hello fetele
Am venit si noi cu vesti de la morfo. ne-a asigurat dna dr ca e fetita 100% de cateva ori sa ne intre bine in cap. Ne doream un baietel, dar important e sa fie bine. si se pare ca este, dpdv ecografic. Am fost la Buc si dupa drum, emotii, ne-am ales cu contractii. Recomand fetelor care fac un drum destul de lung pana la eco sa ia un no-spa inainte de a intra, noua nu ne-a putut face poze ca erau contractiile in floare.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Asa... sa schimbam si noi semnatura...

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

sa imi spuna si mie cineva cum ma semnez ,pt k eu scriu tot tmp 18+

Mergi la inceput