Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 13
ale1212xa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sagetutza So..... again hello fetele Am venit si noi cu vesti de la morfo. ne-a asigurat dna dr ca e fetita 100% de cateva ori sa ne intre bine in cap. Ne doream un baietel, dar important e sa fie bine. si se pare ca este, dpdv ecografic. Am fost la Buc si dupa drum, emotii, ne-am ales cu contractii. Recomand fetelor care fac un drum destul de lung pana la eco sa ia un no-spa inainte de a intra, noua nu ne-a putut face poze ca erau contractiile in floare. 21+ |
sagetutza la cine te-ai dus la bucuresti pentru morfofetala? Ti-a recomandat dr. Buzatu pe cineva?
20+
sagetutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ale1212xa sagetutza la cine te-ai dus la bucuresti pentru morfofetala? Ti-a recomandat dr. Buzatu pe cineva? 20+ |
salut!
imi pare bine ca te revad!
Cum te mai simti? Da. Pe Adriana Klein. A insistat chiar. Eu am zis ca poate imi recomanda un ecograf bun aici si el m-a intrebat daca ma deranjeaza ca-mi da o ecografista, "daca inteleg..." Si am inteles ca trebuie sa fac un mic efort. Dar am rietene are au facut si aici eco si dk te intereseaza vb pe privat, ca nu stiu dk ne lasa aici. te pup si asteptam vesti bune de la tine
22+
ale1212xa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sagetutza
salut! imi pare bine ca te revad! Cum te mai simti? Da. Pe Adriana Klein. A insistat chiar. Eu am zis ca poate imi recomanda un ecograf bun aici si el m-a intrebat daca ma deranjeaza ca-mi da o ecografista, "daca inteleg..." Si am inteles ca trebuie sa fac un mic efort. Dar am rietene are au facut si aici eco si dk te intereseaza vb pe privat, ca nu stiu dk ne lasa aici. te pup si asteptam vesti bune de la tine 22+ |
ti-am dat mesaj pe privat
20+
Tanaion spune:
Cris mario pt semnatura intri la Profil Personal, editeaza profil, optiuni profil + semnatura si scrii: nr de saptamani dee sarcina , dupa care dai vizualizare sa vezi sa fie corect.
Tana cu Toma (10.11.2001) si 23+
Tanaion spune:
Ooops mi-au aparut simbolurile, deci repet:
scrii [*gravi*] nr de saptamani [*baietel*] dar tu scrii fara * (eu le-am pus pt a nu-mi aparea simbolurile)
cris_mario spune:
tanaion,ms mult pt raspuns,dar eu fiind noua pe forum nu stiu unde sa intru la profil personal.....
Beatrice1982 spune:
daa merg la un alt echo performant................
sa vedem ala ce ne spune...............
peste 2 sapt merg
e ok?
nu va fi ptea tarziu pt morfo??????????????
Poze
Bea 22+ cu Ivan Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
Tanaion spune:
Cris mario, in stanga ecranului sus gasesti meniu si mergi in jos pana la Profil personal.