Locul fetelor Nou-Venite (13)
Raspunsuri - Pagina 4
pianna spune:
Ti-am trimis mesaj privat cu username-ul si parola. Daca tot nu merge, inseamna ce e de la "ei".
trutzi spune:
Adresa era blocata. Ati bagat de prea multe ori o parola gresita.
Acum merge, am deblocat-o eu.
babiela spune:
buna seara . gata nunta, gata si potroacele, maine la munca si sunt atat de obosita... am dansat atat de mult ca ma ustura talpile si azi dimineata mi-au venit uratii , ma doare burtica
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
babiela spune:
aaa... am uitat vreau si eu parola la mail,
trutzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babiela aaa... am uitat vreau si eu parola la mail, mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR |
Activeaza-ti PM
trutzi spune:
citat din mesajul lui babiela buna seara . gata nunta, gata si potroacele, maine la munca si sunt atat de obosita... am dansat atat de mult ca ma ustura talpile si azi dimineata mi-au venit uratii , ma doare burtica mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR |
Imi pare rau
Lasa ca luna viitoare o sa fie cu
babiela spune:
ufff, gata am gasit si l-am activat
babiela spune:
merci sper din tot sufletul
Citat: | ||
citat din mesajul lui trutzi
Imi pare rau Lasa ca luna viitoare o sa fie cu |
polo spune:
Babiela,imi pare rau pentru tine, dar eu sar intr-un picior de bucurie pentru mine. Nu degeaba ma durea - dupa aproape 3 luni mi-a venit, in sfarsiiiiit. Trei sambete de acum incolovoi merge la intepat si apoi in functie de nivelul de hormonei dr ne va indruma mai departe.
http://community.webshots.com/user/diove
trutzi spune:
citat din mesajul lui polo Babiela,imi pare rau pentru tine, dar eu sar intr-un picior de bucurie pentru mine. Nu degeaba ma durea - dupa aproape 3 luni mi-a venit, in sfarsiiiiit. Trei sambete de acum incolovoi merge la intepat si apoi in functie de nivelul de hormonei dr ne va indruma mai departe. http://community.webshots.com/user/diove |
Wow, 3 luni. Eu as fi fost intr-un stres continuu.
Fetelor luna asta o sa fie cu noroc, o sa ne mutam toate la odisee