Locul fetelor Nou-Venite (13)
Raspunsuri - Pagina 3
jesia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui trutzi Ti-am trimis eu |
Sarut mana
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
cora79 spune:
Asa sper si eu , sa decurga totul bine si sa devin mamica
Astazi am fost sa imi vad nepotica(fetita fratelui sotului meu), s-a nascut joi prin cezariana,este o frumoasa,am avut asa emotii cand am vazut-o,micuta si dulcica.......sper sa traim aceste emotii cat mai curand si noi
trutzi spune:
citat din mesajul lui ralushka Multumesc cora! ma simt asa de apropiata de voi desi va"cunosc" doar de o luna Succes la bebei si fara stress si prea multe calcule... luna trecuta eram aproape sigura ca am ramas dupa calculele mele dar nu s-a intamplat.. iar luna asta nici nu ma asteptam si puiutzu a venit |
Te-ai inscris la odisee?
cora79 spune:
Fetelor,va doresc la toate sa traiti bucuria maternitatii,cred ca este cea mai importanta perioada din viata unei femei;eu nu am ramas niciodata insarcinata,dar personal am trait o parte dintre aceste emotii alaturi de cumnata mea
Va fi cu totul mai frumos cand voi simti direct miscarile bebelusului sau bebelusilor mei in burtica
trutzi spune:
citat din mesajul lui ralushka am scris un mesaj acolo... altceva ce trebuie sa fac? |
Nu stiu, cred ca tr sa le rogi sa te treaca pe lista.
Din cate am vazut eu trec DN,UM,DPN.
Esti la flori de liliac?
ralushka spune:
da, la flori de liliac la calculatorul de pe site mi-a iesit data posibila a nasterii 15 mai
jesia spune:
Eu nu reusesc sa intru pe adresa de mail ...este vreo litera cu caps lock?
Pozele mele
jesia spune:
citat din mesajul lui pianna mai incearca, merge, am vf eu acum. |
nu-mi dau seama ce gresesc...ca am pus id si parola corect
Pozele mele