Locul fetelor Nou-Venite (13)
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
aleesicoo spune:
pai dupa ce am ovulat, si a trecut ovulatia eu nu mai simt nimicuta
Citat: |
citat din mesajul lui mvb Fetelor, pe voi dupa ce ovulati va doare in partea ovarului care a ovulat? eu inainte de sarcina nu simteam durerea, dar acu de cateva luni simt o durere care tine cateva ore, cel mult o zi MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() ![]() ![]() .............................................. Nimic nu este intamplator! .............................................. |
![](pupic.gif)
Alesicoo - actuala mamica de javruta Gessy batranica(11ani)
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
lorin7774 spune:
Citat: |
Fetelor, pe voi dupa ce ovulati va doare in partea ovarului care a ovulat? eu inainte de sarcina nu simteam durerea, dar acu de cateva luni simt o durere care tine cateva ore, cel mult o zi MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) si viitoare mamica de copilasi jucausi Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii ! .............................................. Nimic nu este intamplator! .............................................. |
Eu cred ca durerea se simte in momentul ovulatiei, nu dupa. Atunci cand ovarul elibereaza ovulul, cel putin asa pare logic si daca imi aduc bine aminte, am si citit undeva despre asta.
Si sunt multe persoane care simt o durere in acele momente. E semn ca ovulul s-a eliberat.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mvb/mvb.jpg)
mvb spune:
capitol nou-noutz
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
..............................................