Locul fetelor Nou-Venite (13)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorin7774

Citat:
jesia Publicat la - 14/09/2009 : 10:41:32 Am reusit sa intru pe adresa de mail ....dar nu am reusit sa vad pozele tale alesico....de fapt sunt singurele
ralushka sa fii sanatoasa si sa le poti duce pe toate cu bine

Durerile de ovare le-am avut si eu in primele zile de ciclu...dar rau de tot

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

La mine e ciudat in sensul ca la CM nu am nici un fel de durere. Dar asta numai dupa ce am nascut-o pe Miruna, pentru ca inainte de nastere ma luau cu salvarea de pe strada...
Si Miruna "s-a prins" tot pe partea dreapta, deci probabil ca e o sensibilitate acolo.
Si durerea asta se combina cu o stare generala de rau, cu greturi, zici ca sunt gravida...

Stare de greata nu am ...dar dureri ....vai de capul meu imi vine sa ma tavalesc pe jos de durere...imi taie respiratia cand ma apuca ....bine ca nu dureaza mult sunt reprize de 1-2 min...dar cam dese (in primele 2-3 zile)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Citat:
cele 2 sarcini la mine s-au prins pe stanga

Alesicoo - actuala mamica de javruta Gessy batranica(11ani)
Take a look at yourself and then make a Change - MJ

Si acum e tot pe stanga ovulatia ?
Ca la mine e tot pe dreapta si am prestat si noi ....Poate facem BB in aceeasi zi.

Mergi la inceput

Citat:
Stare de greata nu am ...dar dureri ....vai de capul meu imi vine sa ma tavalesc pe jos de durere...imi taie respiratia cand ma apuca ....bine ca nu dureaza mult sunt reprize de 1-2 min...dar cam dese (in primele 2-3 zile)

Stiu cum e...La mine nasterea a rezolvat aceasta problema. Fata de durerile pe care le aveam la CM, travaliul a fost floare la ureche !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

tot pe stanga simt tot
doamne ajutaaaaaaaaaaaa sa fie bebeloii , iti dai seama sa fim amandoua in aceeasi zi si le "taram"si pe fete dupa noi

Mergi la inceput

Citat:
tot pe stanga simt tot
doamne ajutaaaaaaaaaaaa sa fie bebeloii , iti dai seama sa fim amandoua in aceeasi zi si le "taram"si pe fete dupa noi

Doamne ajuta !!!
O sa avem o odisee numai a noastra. Monopol scrie pe noi !!!

Mergi la inceput

dar stii care e treaba ca nu am prestat sambata cand au fost durerile sa zic asa mai puternice, am prestat aseara dar oricum tot am mai simtit ceva asa.. uite spre exemplu acum nu simt......
si aseara dupa ce s-a terminat actul, nu m-am ridicat brusc din pat, am stat vreo 15 min, dar de celelalte dati cand am ramas nu am tinu cont de chestiile astea, nici nu ma gandeam la si tot se prindea, deci psihicul face tot fir-ar sa fie, cu cat ne gandim mai mult la ovulatie si la cu atat nu vine mai repede, asa mi-a zis si o dr. de aici d la mine care specializarea ei este GINECO asa ca eu o las mai moale sa ma tot gandesc, prestez si nu mai gandesc

Mergi la inceput

din suflet imi doresc si o spun cu cea mai mare sinceritate ca mi-as dorii sa ramanem toate in acelasi timp si sa mergem la odisee numai a NOASTRAAAAca tare mult m-am atasat de voi si imi sunteti dragi, inclusiv DRAGAICA ca e fata noastra chiar daca eu nu o prind aproape niciodata pe aici

Citat:
citat din mesajul lui lorin7774

Citat:
tot pe stanga simt tot

Doamne ajuta !!!
O sa avem o odisee numai a noastra. Monopol scrie pe noi !!!

Mergi la inceput

Citat:

Stiu cum e...La mine nasterea a rezolvat aceasta problema. Fata de durerile pe care le aveam la CM, travaliul a fost floare la ureche !!!

Asta nu poate decat sa ma bucure....poate si travaliul meu o sa fie floare la ureche

Pozele mele

Mergi la inceput

eu nu am dureri atat de puternice la menstruatie , in prima zi sunt mai fleoscaita asa dar in rest sunt ok.
si oricum sunt reaaa de durere eu ... deci apelez la cezariana, oricum sunt si mica rau in bazin, si am si probleme oftalmologice

Mergi la inceput

alesico ar fi super sa avem odiseea noastra

Pozele mele

Mergi la inceput