Ce simptome ati avut cu baieteii??
Raspunsuri - Pagina 2
Ramonika spune:
nu am avut nici o greata, nu am vomat nici o data macar si se pare ca vom avea
![]()
asa ca la mine zvonurile astea nu au tinut... 
cris_mario spune:
Elena si eu am aceleasi simptome ca si tine,am 18 saptamani,sa stii ca ,cau cat inainteaza sarcina cu atat starea de somnolenta dispare,pofta de mancare ramane aceeasi,sanii cresc tot mai mult,iar treaba cu varsatul se pare ca ar fi adevarata pt ca eu astept un baietel
Mai am unul,cu care nici macar nu am simtit ca st insarcinata,si iata ca acum are 4 anisori
mami de Mario Andrei-16.08.2005
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elena00 Mamicilor care ati nascut baietei sau cele care stiti ca o sa aveti,peste tot aud urmatorul lucru: Daca nu vomiti inseamna ca e baiat. Oare asa o fi? Eu am aproape 8 saptamani si singurele simptome sunt: pofta de mancare cat cuprinde, oboseala, somnolenta la maxim, greata doar la anumite mancaruri, sensibila la mirosuri, sani mari si durerosi, cam atat. Am inteles ca daca am deja aceste simptome nu o sa mai apara altele, adica asa se manifesta sarcina mea. ![]() Multumesc din suflet, multa sanatate voua si bebeilor vostri. ![]() |
aceleasi simptome ptr ambele fete pe care le am .. una are 1,8 luni si cealalta va veni pe lume in aprox 3 sapt.
nu e o regula sa-ti fie rau sau sa vomiti sau sa-ti fie bine daca e fetita sau baiat .. depinde de fiecare organism in parte.
iti doresc sa fie bb ceea ce va doriti si in primul rand, sa fie sanatos.
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
37+ Anna Sophia
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
nonni spune:
baietii sunt intradevar mai cumsecade, dau mai putine simptome incomode mamelor. dar depinde de mama in mare parte, cum reactioneaza organismul la avalansa de hormoni.
eu am un baietel de 2 ani, nu am avut absolut nimic neplacut. nici de ingrasat nu m-am ingrasat nici greata.
acum sunt insarcinata in 10 saptamani, cateodata imi este putin rau, nu atat incat sa vomit sau sa nu pot manca nimic, dar greata.
calendarul chinezesc imi spune ca o sa am fetita.
la tine ce zice calendarul?
nikole spune:
Eu la Albastrel, am avut o sarcina aproape perfetca, exceptandu sangerarile din primele sapt de sarcina.
Greturi am avut doar doua sapt dupa care...trai pe mine.
Eram f energica, pielea, parul, unghiile aratau sanatos, impecabil...radiam la propriu si la figurat.
Mergeam zilnic macar o ora pe jos mancam f bine,numai fructe si legume, nu am mancat carne in sarcina cu Kevin, decat fff rar, poate de 5 ori in 9 luni.
Nu am varsat niciodata.
Acum insa....imi platesc pacatele...am o stare de slabiciune, ametesc groaznic, mi-e greata in continuu, nu ma pot alimenta,imi pica groaznic parul , s-a si uscat, pielea e uleioasa, m-am trezit si cu acnee....un chin ce mai...nu stiu inca ce va fi, dar un lucru e cert...ma simt bolnava, si nu gravida...
Nikole, mami lui Albastrel(4.08.2007) si fericita
11+cu posibil...Maronel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
bulinanico79 spune:
Noi se pare ca o sa avem un baietel...si mentionez ca nu am avut absolut nici o problema cu sarcina...nici o neplacere pana acum...poate doar sanii un pic mariti si durerosi la inceputul sarcinii. Nu stiu daca aceasta stare de bine se datoreaza faptului ca avem baietel sau pt ca sunt supraponderala...Sanatosi sa fie bebelusi nostri...nu mai conteaza ce sex au nu?
Nico
19+
elena00 spune:
Nikole si eu am avut sangerari la 5 sapt, asa ca m-am internat, plus un prognostic ,,super optimist'' al doctorului sarcina oprita in evolutie, doar pt ca la 5 sapt bebe nu se vedea la eco abdominal. Insa la vaginal se vedea, si totul era ok.
Tie ce ti-a spus despre sangerari? Peste 1 sapt mergem la eco, atunci ar avea 8 sapt si ceva, sper din tot sufletul sa fie sanatos!! Chiar nu conteaza ce sex ar avea bebele, sanatos sa fie.Toata lumea se mira cand le zic ca nu vomit, si nu m-am patat pe fata. Din contra simt ca radiez si la propriu si la figurat.
Acum sa vedem pe parcurs ce mai apare.![]()
Va multumesc tuturor ca imi impartasiti din experienta voastra, constat ca ma regasesc in multe din povestile voastre.
Nonni apropo unde gasesc calendarul chinezesc?
nonni spune:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=835
si ti-asi mai da un link...daca nu e ok, sa il modereze cei responsabili:
http://www.petocuri.ro/calendar-chinezesc.html
da un google ca gasesti in multe multe locuri. trebuie doar avut grija ca pe unele site-uri se fere sa introduci varsta dupa calendarul lor, e o conversie care nu imi e foarte clara.
kemsy spune:
Buna!!
Eu am baietel, si nu am avut greturi decat de la pasta de dinti, dimineata. Pofta de mancare mare (m-am si ingrasat 10 kg numai in primele 4 luni cred), sanii nu durerosi, doar s-au marit putin, am avut cosuri pe fata in primele luni, apoi m-am facut luminoasa ca un soare
.O sarcina aproapte perfecta as spuna (multumesc lui D-zeu)
Si mai am 2 saptamani ca sa-mi vad bebelul. Mama mea, cu fratele, a avut greturi crunte, cu mine a fost ca o floricica. Deci...nu se aplica teoria ![]()
Multa sanatate in continuare 
Gianina
38+ cu
Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit!
Au mai ramas 2 saptamani!!!!
Fotografii
elena00 spune:
Multumesc Nonni pt.linkuri. Esti o scumpa!
. Eu am 23 de ani neimpliniti fara o luna, iar cu 23 de ani imi iese fata, daca pun 22 ani iese baiat. Deci e putin cam interpretabil.
Oricum e interesant sa mai afli cate ceva!!!