Ce simptome ati avut cu baieteii??
Raspunsuri - Pagina 3
nonni spune:
elena, trebuie sa pui varsta care ai avut-o (implinita) la data conceptiei. la tine 22.
uite unu si mai exact: http://www.chinesefortunecalendar.com/predictsex.Htm
vezi la timezone sa pui 3. (timezone poti afla aici: http://wwp.greenwichmeantime.com/time-zone/europe/european-union/romania/)
la mine si la toate mamicile din anturajul de prietene s-a potrivit. de acu 2 ani pana acum am nascut vreo 5 prietene apropiate.
nu zic sa iti decorezi camera in functie de calendarul chinezesc, dar asa cum spui te mai joci cu ceva pana aflii sigur.
cristies spune:
Nonni nu-mi vine sa cred. Pana la morfofetala toate testele aratau ca voi avea o fetita. Si acum acesta a zis ca doctorita. Si se potriveste si la cele doua prietene care au deja copii!!!
Foarte tare.
Ca sa raspund la subiect eu n-am avut nici un fel de varsaturi, greturi destul de rare dar am avut niste dureri in partea stanga si mama zicea ca baietii se fixeaza in stanga. Si pofte... struguri si nectarine. Ce imi facea greata? Pestele (care inainte eram mare fan). Si nu-mi face greata nici mirosul de tigara si nici de cafea. 
22+
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elena00 Mamicilor care ati nascut baietei sau cele care stiti ca o sa aveti,peste tot aud urmatorul lucru: Daca nu vomiti inseamna ca e baiat. Oare asa o fi? Eu am aproape 8 saptamani si singurele simptome sunt: pofta de mancare cat cuprinde, oboseala, somnolenta la maxim, greata doar la anumite mancaruri, sensibila la mirosuri, sani mari si durerosi, cam atat. Am inteles ca daca am deja aceste simptome nu o sa mai apara altele, adica asa se manifesta sarcina mea. ![]() Multumesc din suflet, multa sanatate voua si bebeilor vostri. ![]() |
Elena , eu cu prima sarcina nu am avut nici cea mai mica problema de greturi sau ceva: atat doar ca nu imi placea sa asist cand se prajea slanina, chiflele, snitzele sau cartofi...in schimb mancam de toate
Acum se pare ca am fetita, si nu mi-a fost rau, dar in plus fata de sarcina cu baiat, nu mi-au placut mirosuri de chimicale, creme parfumuri..deci nu le-am putut folosi 3 luni. Dar in rest sant exact la fel, doar ca m-am ingrasat mai mult , si am burticica putin mai mare( cred ca e si varsta ...)
Anca
15+cu Tereza Martina si mami de
Lucas
elena00 spune:
Noni mersi de link.It's a boy!!!
!!Stiu ca sunt interpretabile, dar chestia ciudata e ca la o saptamana dupa ce am aflat de sarcina..am visat ca imi placea foarte mult de un baiat Alexandru,iar in alta seara am visat cum un baiat blond cu ochi albastri se apleaca din partea dreapta asupra mea si imi zambeste. ![]()
... Acum stiu ca sunt niste vise, dar mie mi s-au implinit..Eu si sotul meu am visat in aceeasi zi ca sunt insarcinata cu 3 saptamani inainte, iar dupa 3 sapt, am facut testul si a iesit pozitiv. Saptamana urmatoare ma duc la control, am inteles ca la 8 sapt se aude inimioara, ce ecograf trebuie sa-ti faci ca sa se auda??? Am mari emotii, sper sa fie bine bebele. Apropo, si cumnata mea o sa nasca in curand si va avea baiat, si nu are nici greata, nici varasaturi,pofte, ci doar oboseala, foame la maxim,
,si cam atat.
Multumesc pt. sfaturi!!